reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Aaaa zaczynamy razem:-) :):-) :):-) :)Moja dawka to 150,ciekawa jestem od czego to zależy:confused:
Tez mialam miec 150 ale przypomnialamlekarzowi o czym mowil.w lipcu ze zaczniemy od wysokiej dawki i bedziemy z niej schodzic. 225j mam przez 4 dni pozniej 2x150j i wizyta albo zostane na 150 albo wroce do 225
To juz moja 4 procedura wiec mozna juz troche pokombinowac z dawkami. Ale poniewaz mam sporo pecherzykow antralnych i niezle amh to 300j nie dal tak jak planowal

reklama
Przez kilka ostatnich dni noe było mnie na forum. Problemy rodzinne i chęć wyciszenia zrobiły swoje.

Dziewczyny, widzę, że kilka z Was zostawiło mi prywatne wiadomości odnośnie do mojego projektu. Dzisiaj ich jeszcze nie odczytam (na spokojnie jutro odpalę komputer i w skupieniu odpiszę).

A co dp czwartej weryfikacji - wynik wynosi 9500 z czymś. Jest to 6tc. Mam nadzieję, że to nie jest zbyt słaby wynik na te szkraby, co na zdjęciu..

Gratulacje :).
Na tym etapie to już najważniejsze jest USG a na nim widać dwie piękne kropki :)

witam kochane... wczoraj nie byłam w stsnie napisać.. dami czuje sie nawet dobrze .. niestety leczenie nie pomogło a lekarze odnosza wrażenie ze jeszcze szybciej rak zaczoł rosnąć.. praktycznie cała watroba zajeta...leczenie zabrali wyniki sa złe i nie mozna zastosować żadnego innego leczenia :(... lekarze prognozuja ze moze byc tak ze za tydzien moze odejsc z tego świata... licze na to że jeszcze długo pożyje... lekarze z bezradnosci podali nam krople naturalne może pomoże... nie wiem co mam robić myśleć... załamka...
Boze Asiu tak mi przykro wierzylam ze ta chemia jednak zdziala cuda i zwierz ulotni sie z wielki hukiem a tu takie smutne wiadomosci :( :(
Straszne i gdzie tu Boze twoja sprawiedliwosc wrrr
Kochana tule Was mocno musicie byc silni

Tez mialam miec 150 ale przypomnialamlekarzowi o czym mowil.w lipcu ze zaczniemy od wysokiej dawki i bedziemy z niej schodzic. 225j mam przez 4 dni pozniej 2x150j i wizyta albo zostane na 150 albo wroce do 225
To juz moja 4 procedura wiec mozna juz troche pokombinowac z dawkami. Ale poniewaz mam sporo pecherzykow antralnych i niezle amh to 300j nie dal tak jak planowal
Powiem wam tak:)
te pierwsze dawki sa cholernie wazne,bo przez pierwsze 3 dni rozstrzyga sie w jajniorach ile komorek bedzie. Wiec jesli slabo reagujecie to krzyczec o wiecej;););) potem to juz kwestia dorastania tych ktore sa. Wiec lepiej zaczynac wysoko i schodzic (dla tych co maja niska produkcje) albo zaczynac ostroznie i zwiekszac pozniej (dla tych co produkuja jajek dziesiatki i polowa do niczego) przedyskutujcie to z lekarzem,czasami warto.:)
Remember:D

reklama
Powiem wam tak:)
te pierwsze dawki sa cholernie wazne,bo przez pierwsze 3 dni rozstrzyga sie w jajniorach ile komorek bedzie. Wiec jesli slabo reagujecie to krzyczec o wiecej;););) potem to juz kwestia dorastania tych ktore sa. Wiec lepiej zaczynac wysoko i schodzic (dla tych co maja niska produkcje) albo zaczynac ostroznie i zwiekszac pozniej (dla tych co produkuja jajek dziesiatki i polowa do niczego) przedyskutujcie to z lekarzem,czasami warto.:)
Remember:D
Teraz to juz i tak zaczelam dawka 225j jesli chodzi o produkcje to u mnie nie bylo z tym problemu ze wzrostem tez nie choc stymulacja trwala zawsze troszke dluzej. A jesli chodzi o zdolne do zaplodnienia to zawsze byla polowa nadajacych sie. Zobaczymy jak bedzie tym razem

Do góry