misis188
Fanka BB :)
Dokladnie 11 tydz i 5 dzien wg ostatniego dnia miesiaczkiKtóry to tydzien!!? Gratuluje!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokladnie 11 tydz i 5 dzien wg ostatniego dnia miesiaczkiKtóry to tydzien!!? Gratuluje!!!
Super, gratuluję! [emoji5] Pamiętam jak długo czekałas na swoje szczęście [emoji7]Czesc ciotki maluszek ma się swietnie od glowki do dupki ma ponad 6 cm ale nie chcial.rodzicom pokazać co kryje między nogami najwazniejsze ze jest wszystko ok
A jak sie w koncu udalo z tym TSH? Bo chyba mialas podniesione?Tak się zastanawiam jak skutecznie zajść w ciążę. Porażki bolą jak cholera, nie wiem ile jestem jeszcze w stanie ich znieść, żeby osiągnąć cel.
Zastanawiam się, że jeśli w 6 dpt pięknej blastocysty z nd nie ruszyła beta nawet trochę, to chyba oznacza, że coś jest nie tak z moją macicą? W związku z tym zastanawiam się, czy właśnie nie jakiś problem w macicy (endometrium?) mógł spowodować, że beta przy pierwszym transferze pojawiła się późno.
Mam jedno dziecko naturalsika, ma już 8 lat, więc ciąża za młodych lat (miałam 23 lata). Nie było żadnego problemu z tamtą ciążą.
Tak więc jestem (może byłam) w stanie zajść w ciążę i ją utrzymać.
Kiedyś po hormonach urosła mi cysta, z którą długo walczyłam, może w takim razie przez to naładowanie hormonami przy in vitro nie może u mnie zaistnieć ciąża?
Macie jakieś pomysły?
Cudownie kochana, gratulacjeCiotki ❤ rosniemy rosniemy ❤ wszystko ładnie foty nie dostaliśmy dziś ale wszystko ładnie
termin mamy na
❤21.08.2018 ❤
Ale to do dupki pani Dr powiedziała ze z nóżkami to tak kolo 12 cm może miec
4 dlugie lata nieustannej walki ale bylo wartoSuper, gratuluję! [emoji5] Pamiętam jak długo czekałas na swoje szczęście [emoji7]
A mialas robiona histeroskopie? Moze dobrze by bylo zobaczyć czy tam w środku wszystko jest okTak się zastanawiam jak skutecznie zajść w ciążę. Porażki bolą jak cholera, nie wiem ile jestem jeszcze w stanie ich znieść, żeby osiągnąć cel.
Zastanawiam się, że jeśli w 6 dpt pięknej blastocysty z nd nie ruszyła beta nawet trochę, to chyba oznacza, że coś jest nie tak z moją macicą? W związku z tym zastanawiam się, czy właśnie nie jakiś problem w macicy (endometrium?) mógł spowodować, że beta przy pierwszym transferze pojawiła się późno.
Mam jedno dziecko naturalsika, ma już 8 lat, więc ciąża za młodych lat (miałam 23 lata). Nie było żadnego problemu z tamtą ciążą.
Tak więc jestem (może byłam) w stanie zajść w ciążę i ją utrzymać.
Kiedyś po hormonach urosła mi cysta, z którą długo walczyłam, może w takim razie przez to naładowanie hormonami przy in vitro nie może u mnie zaistnieć ciąża?
Macie jakieś pomysły?
Na pewno warto. Jak maluch zacznie porządnie kopać to już wynagrodzi czekanie [emoji4]4 dlugie lata nieustannej walki ale bylo warto