A miałaś kontakt z lekarzem? Moze to nie ostateczne???
reklama
Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
@Oczekiwanie2017 A Ty jak po wizycie????? Nic nie piszesz ja cały czas pamiętam że już dawno miałaś ciotka wstawić zdjęcie
Dziś właśnie zdjęcia nie dostałam... Ale Maluszek dobrze się miewa i kolejna wizyta dopiero za 4 tygodnie (cała wieczność...). Ta wizyta bardzo mi się przydała, bo bardzo dobrze się czułam cały dzień (i od razu tysiąc myśli człowiekowi do głowy przychodzi).
@asinka nie wiem ale wierze w cuda. Nadzieja jest. Trzymaj sietak palliativ przychodzi codziennie.. ma tezplaster z morfiny na 7 dni i tabletki pod jezyk na mocny ból...
Justin87
Nie. Wiem, co by mi powiedziała, żeby powtórzyć. No to powtórzę we wtorek.A miałaś kontakt z lekarzem? Moze to nie ostateczne???
Oczekiwanie2017
Bardzo mi przykro . My jednak jak nikt inny doskonale Cie rozumiemy... Nie poddawaj się, bo masz jeszcze mrozaczki.
nadziejaprzedewszystkim
Przez kilka ostatnich dni noe było mnie na forum. Problemy rodzinne i chęć wyciszenia zrobiły swoje.
Dziewczyny, widzę, że kilka z Was zostawiło mi prywatne wiadomości odnośnie do mojego projektu. Dzisiaj ich jeszcze nie odczytam (na spokojnie jutro odpalę komputer i w skupieniu odpiszę).
A co dp czwartej weryfikacji - wynik wynosi 9500 z czymś. Jest to 6tc. Mam nadzieję, że to nie jest zbyt słaby wynik na te szkraby, co na zdjęciu..
Dziewczyny, widzę, że kilka z Was zostawiło mi prywatne wiadomości odnośnie do mojego projektu. Dzisiaj ich jeszcze nie odczytam (na spokojnie jutro odpalę komputer i w skupieniu odpiszę).
A co dp czwartej weryfikacji - wynik wynosi 9500 z czymś. Jest to 6tc. Mam nadzieję, że to nie jest zbyt słaby wynik na te szkraby, co na zdjęciu..
Załączniki
hope322
Super, ze maluszek rosnie zdrowo gratulacje u mnie tez wizyta za 4 tygodnie dopiero, trzeba uzbroic sie w cierpliwoscDziś właśnie zdjęcia nie dostałam... Ale Maluszek dobrze się miewa i kolejna wizyta dopiero za 4 tygodnie (cała wieczność...). Ta wizyta bardzo mi się przydała, bo bardzo dobrze się czułam cały dzień (i od razu tysiąc myśli człowiekowi do głowy przychodzi).
hope322
Cudownie!! Gratulacje dwoch maluszkow. Niech zdrowo rosna A beta sie juz nie sugeruj, teraz usgPrzez kilka ostatnich dni noe było mnie na forum. Problemy rodzinne i chęć wyciszenia zrobiły swoje.
super wiadomość od wczoraj zerkam co u Ciebie a tu takie wieści suuuper gratulujęPrzez kilka ostatnich dni noe było mnie na forum. Problemy rodzinne i chęć wyciszenia zrobiły swoje.
reklama
gosia321
:* :*Gocha za ciebie kciuki 10 razy extra
Podziel się: