reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Oczekiwanie2017 A Ty jak po wizycie????? Nic nie piszesz :p ja cały czas pamiętam że już dawno miałaś ciotka wstawić zdjęcie :D

Dziś właśnie zdjęcia nie dostałam... Ale Maluszek dobrze się miewa i kolejna wizyta dopiero za 4 tygodnie (cała wieczność...). Ta wizyta bardzo mi się przydała, bo bardzo dobrze się czułam cały dzień (i od razu tysiąc myśli człowiekowi do głowy przychodzi).

Przez kilka ostatnich dni noe było mnie na forum. Problemy rodzinne i chęć wyciszenia zrobiły swoje.

Dziewczyny, widzę, że kilka z Was zostawiło mi prywatne wiadomości odnośnie do mojego projektu. Dzisiaj ich jeszcze nie odczytam (na spokojnie jutro odpalę komputer i w skupieniu odpiszę).

A co dp czwartej weryfikacji - wynik wynosi 9500 z czymś. Jest to 6tc. Mam nadzieję, że to nie jest zbyt słaby wynik na te szkraby, co na zdjęciu..

Załączniki

• 20180202_152143.jpeg
    20180202_152143.jpeg
    142,8 KB · Wyświetleń: 128
Dziś właśnie zdjęcia nie dostałam... Ale Maluszek dobrze się miewa i kolejna wizyta dopiero za 4 tygodnie (cała wieczność...). Ta wizyta bardzo mi się przydała, bo bardzo dobrze się czułam cały dzień (i od razu tysiąc myśli człowiekowi do głowy przychodzi).
Super, ze maluszek rosnie zdrowo :) gratulacje ❤️ u mnie tez wizyta za 4 tygodnie dopiero, trzeba uzbroic sie w cierpliwosc :)

Przez kilka ostatnich dni noe było mnie na forum. Problemy rodzinne i chęć wyciszenia zrobiły swoje.

Dziewczyny, widzę, że kilka z Was zostawiło mi prywatne wiadomości odnośnie do mojego projektu. Dzisiaj ich jeszcze nie odczytam (na spokojnie jutro odpalę komputer i w skupieniu odpiszę).

A co dp czwartej weryfikacji - wynik wynosi 9500 z czymś. Jest to 6tc. Mam nadzieję, że to nie jest zbyt słaby wynik na te szkraby, co na zdjęciu..
Cudownie!! Gratulacje dwoch maluszkow. Niech zdrowo rosna ✊✊ A beta sie juz nie sugeruj, teraz usg ;)

:-) :):-) :):-) :) super wiadomość od wczoraj zerkam co u Ciebie ;) a tu takie wieści :-) :) suuuper gratuluję

reklama
Do góry