reklama
hope322
Fanka BB :)
Tak mi przykro kochana tule
tule
Tez nie moge sie doczekac 20 tyg.bardzo chcialabym dziewczynke,a teraz w rodzinie sami chl.maja przyjsc dobrze sie czuje juz mdlosci dawno przeszly.Tylko tak ost.mnie czasem brzuch zaboli,ale to moze normalne.Jeszcze nic nie kupuje czekam na kolejne badania i wtedy ruszeDzisiaj ladnie pokazala co ma miedzy nogami Gwarancji mi nikt nie da ale lekarz jest prawie pewien prawie same dziewczynki na tym forum i na ciezaroweczkach Ja mam polowkowe dwa dni po Tobie Juz nie moge sie doczekac, zeby przekroczyc 20tc, bo zaczne czuc wyraznie ruchy
Jak sie w ogole czujesz? Robisz juz pierwsze zakupy?
asinka89
tak palliativ przychodzi codziennie.. ma tezplaster z morfiny na 7 dni i tabletki pod jezyk na mocny ból...Asiu potwornie mi przykro, nie moge sobie wyobrazic co przezywasz. Jak z pomoca w domu ,zalatwilas? Jak co to pisz,kure******e to zycie,eh
hope322
O mdlosciach ja tez juz dawno zapomnialam mialam szczescie, ze tylko do 8tc trwalyTez nie moge sie doczekac 20 tyg.bardzo chcialabym dziewczynke,a teraz w rodzinie sami chl.maja przyjsc dobrze sie czuje juz mdlosci dawno przeszly.Tylko tak ost.mnie czasem brzuch zaboli,ale to moze normalne.Jeszcze nic nie kupuje czekam na kolejne badania i wtedy rusze
Puki co u Ciebie dziewczynka, wiec pewnie tak zostanie
Ja w sumie wszystko dla dziecka juz mam tylko w turkusowym kolorze jesli chodzi o kocyki, rozki i itp. ale dla dziewczynki taki kolor nie przeszkadza Po polowkowym kupie pierwsza rzecz dla Sary, kocyk i rozowe buciki
dżoasia
annemarie
Asiu dobrze ze to zalatwilastak palliativ przychodzi codziennie.. ma tezplaster z morfiny na 7 dni i tabletki pod jezyk na mocny ból...
reklama
Justin87
Podziel się: