reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Asiu potwornie mi przykro, nie moge sobie wyobrazic co przezywasz. Jak z pomoca w domu ,zalatwilas? Jak co to pisz,:(:(:(kure******e to zycie,eh

reklama
Dzisiaj ladnie pokazala co ma miedzy nogami :p Gwarancji mi nikt nie da ale lekarz jest prawie pewien :) prawie same dziewczynki na tym forum i na ciezaroweczkach :) Ja mam polowkowe dwa dni po Tobie :) Juz nie moge sie doczekac, zeby przekroczyc 20tc, bo zaczne czuc wyraznie ruchy :)
Jak sie w ogole czujesz? Robisz juz pierwsze zakupy?
Tez nie moge sie doczekac 20 tyg.bardzo chcialabym dziewczynke,a teraz w rodzinie sami chl.maja przyjsc:) dobrze sie czuje juz mdlosci dawno przeszly.Tylko tak ost.mnie czasem brzuch zaboli,ale to moze normalne.Jeszcze nic nie kupuje czekam na kolejne badania i wtedy rusze:tak:

Poczekam jeszcze do 10 dnia i powtórzę betę. Jak czeka mnie to, co ostatnio, czyli jakaś późno pojawiająca się beta, to chyba osiwieję. :(

Tez nie moge sie doczekac 20 tyg.bardzo chcialabym dziewczynke,a teraz w rodzinie sami chl.maja przyjsc:) dobrze sie czuje juz mdlosci dawno przeszly.Tylko tak ost.mnie czasem brzuch zaboli,ale to moze normalne.Jeszcze nic nie kupuje czekam na kolejne badania i wtedy rusze:tak:
O mdlosciach ja tez juz dawno zapomnialam :) mialam szczescie, ze tylko do 8tc trwaly :)
Puki co u Ciebie dziewczynka, wiec pewnie tak zostanie ;)
Ja w sumie wszystko dla dziecka juz mam tylko w turkusowym kolorze jesli chodzi o kocyki, rozki i itp. ale dla dziewczynki taki kolor nie przeszkadza :) Po polowkowym kupie pierwsza rzecz dla Sary, kocyk i rozowe buciki ;)

Dziewczynki, śliczne te zdjęcia Waszych bąbelków :) Czekamy na resztę!!

@Justin87 nadzieja umiera ostatnia... mnie te sikacze też w balona robiły, dlatego byłam ich przeciwniczką od zawsze, teraz tylko się w tym utwierdziłam.

@asinka89 :( :*

reklama
Do góry