HopeFul87
Fanka BB :)
Bardzo dobrze :-) teraz zeby ladnie przyrastala :-) gratulacje :-)Dziewczyny 2 werefikacja blastocysty beta 26,5 6 dni od transferu. Dobrze????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo dobrze :-) teraz zeby ladnie przyrastala :-) gratulacje :-)Dziewczyny 2 werefikacja blastocysty beta 26,5 6 dni od transferu. Dobrze????
Jezu, dzieki!!!!! Sama w to nie wierze!!!!Bardzo dobrze :-) teraz zeby ladnie przyrastala :-) gratulacje :-)
Od wagi i reakcji na zastrzyki ja miala 375Aaaa zaczynamy razemMoja dawka to 150,ciekawa jestem od czego to zależy
Trzymam kciuki! Badz dobrej mysli [emoji4] a zastrzykami sie w ogole nie przejmujcie, na poczatku brzmi to bardziej strasznie a wcale nie jest tak ciezko [emoji4]Hej
Zaczynam właśnie pierwszy dzień stymulacji i zastrzyki z menopuru,oj będzie ciekawie ponieważ jak mój M usłyszał od lekarza że coś trzeba mieszać to zrobił wielke oczy i pierwszy zastrzyk zrobimy dzisiaj w klinice on to się umie ustawić
Cieszę się ponieważ wyliczyłam że transfer będę miała w okolicach urlopu
Ale dziś piękny dzień widoków! Czekamy na same dobre wiadomości i zdjęcia! :-))Dziś mamy piękne widoki ❤
@Oczekiwanie2017 @Iskra_82 @hope322 niech maluchy dalej zdrowo rosną! ciotki trzymają kciuki ❤❤❤ i PROSIMY o zdjęcia
@nadziejaprzedewszystkim niech dzidzi będzie na swoim miejscu niech pięknie rośnie ❤ najpiękniejsze widoki świata przed Tobą ❤
@misis188 czekamy na dobre wieści po badaniach ! niech maluszek zdrowo rośnie ! ❤
No i za nas kochane proszę o kciukasy wizyta dopiero po 18
MIŁEGO DNIA KOCHANE
Tak miałam,ale to był mega męczący dzień i nie dałam rady Was doczytać@walczaca o szczescie, a Ty nie mialas wczoraj wizyty? nie pisalas czy zagubilam sie w postach? Jak maluszki?
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Raz wystarczy. Mój M też miał.Dziewczyny,a te usg moszny robi się tylko raz nawet jeśli klinikę się zmienia??jak to jest ?bo tak zostałam poinformowana!!
Bardzo dobrze. Oby tak dalej.Dziewczyny 2 werefikacja blastocysty beta 26,5 6 dni od transferu. Dobrze????
Następna ślicznotka. Cudownie.Zobacz załącznik 837774
Bejbik rośnie zdrowo 1,96 cm
Serduszko pika jak ta lala, tylko Pani dr nie pozwoliła jeszcze posłuchać
Następna wizyta za 3 tygodnie.