reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej:-) :)
Zaczynam właśnie pierwszy dzień stymulacji:biggrin2: i zastrzyki z menopuru,oj będzie ciekawie ponieważ jak mój M usłyszał od lekarza że coś trzeba mieszać to zrobił wielke oczy:-) :) i pierwszy zastrzyk zrobimy dzisiaj w klinice:rofl: on to się umie ustawić:laugh2::laugh2::laugh2:
Cieszę się ponieważ wyliczyłam że transfer będę miała w okolicach urlopu:-) :)
Trzymam kciuki! Badz dobrej mysli [emoji4] a zastrzykami sie w ogole nie przejmujcie, na poczatku brzmi to bardziej strasznie a wcale nie jest tak ciezko [emoji4]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziś mamy piękne widoki ❤

@Oczekiwanie2017 @Iskra_82 @hope322 niech maluchy dalej zdrowo rosną! ✊ ciotki trzymają kciuki ✊✊✊ ❤❤❤ i PROSIMY o zdjęcia :D
@nadziejaprzedewszystkim niech dzidzi będzie na swoim miejscu ✊ niech pięknie rośnie ❤ najpiękniejsze widoki świata przed Tobą :)
@misis188 czekamy na dobre wieści po badaniach ! ✊ niech maluszek zdrowo rośnie ! ❤

No i za nas kochane proszę o kciukasy :) wizyta dopiero po 18 :p

MIŁEGO DNIA KOCHANE :)
Ale dziś piękny dzień widoków! Czekamy na same dobre wiadomości i zdjęcia! :-))

IMG_20180202_153346.png
Bejbik rośnie zdrowo :) 1,96 cm :)
Serduszko pika jak ta lala, tylko Pani dr nie pozwoliła jeszcze posłuchać :sorry:
Następna wizyta za 3 tygodnie.

Załączniki

• IMG_20180202_153346.png
    IMG_20180202_153346.png
    135,7 KB · Wyświetleń: 101
@walczaca o szczescie, a Ty nie mialas wczoraj wizyty? nie pisalas czy zagubilam sie w postach? Jak maluszki?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Tak miałam,ale to był mega męczący dzień i nie dałam rady Was doczytać :p
Wszystko u nas ok ;-) I lekarz powiedział,że raczej wyglądają mu na dwie dziewczynki :-))
Ale jeszcze do potwierdzenia za miesiąc :-))

reklama
Do góry