reklama
Aaaa zaczynamy razemMoja dawka to 150,ciekawa jestem od czego to zależyKochand od jutra jedziemy z koksem i dolaczam Menopur w dawce 225j i zaczynam produkcje pieknych jajek
Raspberry88
Fanka BB :)
Pięknie [emoji7]Zobacz załącznik 837738 Ja juz po wizycie Dzisiaj dosc dlugo trwala, bo byla kardiolog i Sara (bo tak ma na imie moja ksiezniczka ) miala tez echo serca. Na szczescie jest wszystko ok i zdrowo rosnie, wazy 153g
Dzisiaj fotka cyknieta na szybko, bo mala nie chciala wspolpracowac i fikala podczas badania [emoji14] M sie smieje, ze to po mnie
Suuper!! Ty juz wiesz,ze u Cb dziewczyneczka,a ja nadal nic.Choc przed wczoraj doktorek powiedzial,ze sa rokowania na dziewczynke baardzo bym sie cieszyla.Teraz 28.02 badanie polowkoweZobacz załącznik 837738 Ja juz po wizycie Dzisiaj dosc dlugo trwala, bo byla kardiolog i Sara (bo tak ma na imie moja ksiezniczka ) miala tez echo serca. Na szczescie jest wszystko ok i zdrowo rosnie, wazy 153g
Dzisiaj fotka cyknieta na szybko, bo mala nie chciala wspolpracowac i fikala podczas badania M sie smieje, ze to po mnie
gosia321
Oooo musze zajfzec i poczytac co tam pieknego napisalas o mutacjachLaski ,ktos tu pytal o badania jakie mozna zrobic ,wrzucam wam moja liste,moze komus sie przyda
LISTA BADAN ,KTORE MOZNA ZROBIC
lista badan ktore można zrobić,immunologia:
Antytrombina III, aktywność (AT)
Antykoagulant toczniowy (LA)
Białko C, aktywność
Białko S wolne
Przeciwciała antykardiolipinowe (ACA)
Przeciwciała przeciw beta 2-glikoproteinie (B2GPT)
Przeciwciała przeciwłożyskowe (APA)
Przeciwciała przeciwplemnikowe (ASA)
Przeciwciała przeciw antygenom jajnika (AOA) (=przeciwjajnikowe)
Mutacja genu protrombiny (20210 G-A)
Czynnik V Leiden
MTHFR C
MTHFR A
PPJ (ANA1)
TSH
FT3
FT4
anty-TPO
anty-TG
Subpopulacje limfocytów (NK)
Allo-Mlr (z partnerem)
laparoskopia,histeroskopia
biopsja endo
Oprocz tego zaglada do Grupy Slownik in Vitro ,ostatnio pisalam o mutacjach genu,homocysteinie i witaminach B12 ,troche jest czytania ale duzo medycznej wiedzy pisanej przez chemikow,lekarzy ,immunologow i embriologow. Rzuccie okiem Zapraszam
annemarie
Staralam sieOooo musze zajfzec i poczytac co tam pieknego napisalas o mutacjach
reklama
annemarie
Megi ,Aaaa zaczynamy razemMoja dawka to 150,ciekawa jestem od czego to zależy
zalezy jak wypadly twoje poprzednie stymulacje.Jesli bylo zbyt malo jajek ,dolozy ci lekow ,zbyt duzo i polowa do niczego bedzie robil mniejszymi dawkami i dluzej....Oprocz tego twoj wiek,choroby i powod in vitro. Na to wszystko lekarz patrzy zawsze kopleksowo i jest opcja ze dawki bedzie ci podkrecal.wazne ze zaczynasz
Podziel się: