reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wiecie co dziewczyny jak człowiek tak pare razy w dupę dostanie to robi się bardziej silniejszy! Mam więcej energii i mimo,ze moja beta dzisiejsza 0 bo taka miała być i nic nie wskazywało na to ze ona mi się zmieni uświadomiła mnie ,ze nic nie dzieje się bez przyczyny! Trzeba dokopać się dlaczego tak się stało ,gdzie jest problem i ja dowiem się mimo ze paraliżuje mnie tutaj bariera językowa ,ale dam z siebie rade bo musze wrócić pełna sił po kolejne dwie niunki!! I one zostaną ze mna tym razem!!!!
Wiem cos na temat bariery jezykowej, pomimo, ze znam jezyk na tyle, zeby sie dogadac to jesli chodzi o jezyk medyczny nigdy nie bede w stanie powiedziec dokladnie co mysle, przynajmniej na ta chwile :) Ja mieszkam w DK.

reklama
Dziewczyny ja sie tak zastanawiam, u nas typowo czynnik męski... ja przebadana zdrowa, a jednak do 5 doby 2 blastocysty i nigdy mrozakow... zapładniamy 6 komórek.Nie wiem czekam na wynik bety przy 2 werefikacji

Ja to mysle ,ze problem był w tym ze dostałam zarodki 3 dniowe! I nigdy nic nie bylo! Teraz po raz pierwszy dostałam 5 dniowe z blastocysta i była beta! Sama pielęgniarka dziś powiedziała,ze zaczęło się coś dziać! Wiec jeśli cis bylo i nie zostało wiec trzeba to zbadać! Może temu ze to był sztuczny cykl!!?? I tak smo pierwszy raz tak punkcję złe przeszłam może była tam rana?? Nie wiem ,ale nie będę gdybać tylko będę dzialac
Jesli masz owulacje to nastepnym razem moze sprobuj na cyklu naturalnym? Ja na cyklu naturalnym utrzymuje ciaze a raz mialam na sztucznym i ciaza biochemiczna. Moze to przypadek ale jak mam wszystko ok z hormonami i endo to po co brac leki.

Zobacz załącznik 837738 Ja juz po wizycie :) Dzisiaj dosc dlugo trwala, bo byla kardiolog i Sara (bo tak ma na imie moja ksiezniczka ;) ) miala tez echo serca. Na szczescie jest wszystko ok i zdrowo rosnie, wazy 153g :) :)
Dzisiaj fotka cyknieta na szybko, bo mala nie chciala wspolpracowac i fikala podczas badania :p M sie smieje, ze to po mnie ;)

Cudowna :) Niech dalej zdrowo rośnie :*

Od rana.próbuje Was nadrobić :p
U nas różnie bywa. Wczoraj miałam usg i wszystko na szczęście dobrze, Maluszki zdrowo rosną. Ryzyko chorób minimalne :-)) ale znowu ostatnie dwa dni dramatyczne jeżeli chodzi o moje wymioty... :/
Jak się czujesz??

Najważniejsze że dzieciaczki zdrowe :)
A mdłości to już pewnie ostatnie podrygi:)

Jesli masz owulacje to nastepnym razem moze sprobuj na cyklu naturalnym? Ja na cyklu naturalnym utrzymuje ciaze a raz mialam na sztucznym i ciaza biochemiczna. Moze to przypadek ale jak mam wszystko ok z hormonami i endo to po co brac leki.
Kochana teraz będę miała na cyklu naturalnym! Z lekami nie mam co się przejmować bo u nas i tak nic nie daja, narzucić swojej woli tez nie mogę! Już dawno bym pewnie zrezygnowała ,ale skoro u nas jeszcze jest ta refundacja wiec czekam może zdąży się cud

Hej:-) :)
Zaczynam właśnie pierwszy dzień stymulacji:biggrin2: i zastrzyki z menopuru,oj będzie ciekawie ponieważ jak mój M usłyszał od lekarza że coś trzeba mieszać to zrobił wielke oczy:-) :) i pierwszy zastrzyk zrobimy dzisiaj w klinice:rofl: on to się umie ustawić:laugh2::laugh2::laugh2:
Cieszę się ponieważ wyliczyłam że transfer będę miała w okolicach urlopu:-) :)

reklama
Do góry