Który to tydzien!!? Gratuluje!!!Czesc ciotki maluszek ma się swietnie od glowki do dupki ma ponad 6 cm ale nie chcial.rodzicom pokazać co kryje między nogami najwazniejsze ze jest wszystko ok
reklama
hope322
Fanka BB :)
Cudownie, ze zdrowo rosnie i jaki duzy juz maluszek Gratulacje i jakas fotka by sie przydalaCzesc ciotki maluszek ma się swietnie od glowki do dupki ma ponad 6 cm ale nie chcial.rodzicom pokazać co kryje między nogami najwazniejsze ze jest wszystko ok
walczaca o szczescie
Cudownie! GratulujęCzesc ciotki maluszek ma się swietnie od glowki do dupki ma ponad 6 cm ale nie chcial.rodzicom pokazać co kryje między nogami najwazniejsze ze jest wszystko ok
asinka89
witam kochane... wczoraj nie byłam w stsnie napisać.. dami czuje sie nawet dobrze .. niestety leczenie nie pomogło a lekarze odnosza wrażenie ze jeszcze szybciej rak zaczoł rosnąć.. praktycznie cała watroba zajeta...leczenie zabrali wyniki sa złe i nie mozna zastosować żadnego innego leczenia ... lekarze prognozuja ze moze byc tak ze za tydzien moze odejsc z tego świata... licze na to że jeszcze długo pożyje... lekarze z bezradnosci podali nam krople naturalne może pomoże... nie wiem co mam robić myśleć... załamka...
Evelin83
bardzo mi przykro,witam kochane... wczoraj nie byłam w stsnie napisać.. dami czuje sie nawet dobrze .. niestety leczenie nie pomogło a lekarze odnosza wrażenie ze jeszcze szybciej rak zaczoł rosnąć.. praktycznie cała watroba zajeta...leczenie zabrali wyniki sa złe i nie mozna zastosować żadnego innego leczenia ... lekarze prognozuja ze moze byc tak ze za tydzien moze odejsc z tego świata... licze na to że jeszcze długo pożyje... lekarze z bezradnosci podali nam krople naturalne może pomoże... nie wiem co mam robić myśleć... załamka...
Sylvia00
Kochana tak bardzo mi przykro... Nawet nie chce myśleć co czujecie, przezywacie...witam kochane... wczoraj nie byłam w stsnie napisać.. dami czuje sie nawet dobrze .. niestety leczenie nie pomogło a lekarze odnosza wrażenie ze jeszcze szybciej rak zaczoł rosnąć.. praktycznie cała watroba zajeta...leczenie zabrali wyniki sa złe i nie mozna zastosować żadnego innego leczenia ... lekarze prognozuja ze moze byc tak ze za tydzien moze odejsc z tego świata... licze na to że jeszcze długo pożyje... lekarze z bezradnosci podali nam krople naturalne może pomoże... nie wiem co mam robić myśleć... załamka...
Pamietaj nadzieja umiera ostatnia!! Trzeba wierzyc do konca ze bedzie dobrze, musj byc! Wszystkie tu jestesmy z Wami. Pozdrów serdecznie damiego.
Jakie krople naturalne?! Wlewow juz nie bedzie mial??!!witam kochane... wczoraj nie byłam w stsnie napisać.. dami czuje sie nawet dobrze .. niestety leczenie nie pomogło a lekarze odnosza wrażenie ze jeszcze szybciej rak zaczoł rosnąć.. praktycznie cała watroba zajeta...leczenie zabrali wyniki sa złe i nie mozna zastosować żadnego innego leczenia ... lekarze prognozuja ze moze byc tak ze za tydzien moze odejsc z tego świata... licze na to że jeszcze długo pożyje... lekarze z bezradnosci podali nam krople naturalne może pomoże... nie wiem co mam robić myśleć... załamka...
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana tak bardzo mi przykro .. czytałam Twój wpis ze łzami w oczach wiem, Że już nie masz siły bo jesteś bezradna ale trzeba wierzyć do końca !! Kochana.... pozdrów damiego! Liczymy , Że już niedługo napiszę nam na forum !! W końcu zasypywal postami,że ciężko było nadrobić buziaki!!!witam kochane... wczoraj nie byłam w stsnie napisać.. dami czuje sie nawet dobrze .. niestety leczenie nie pomogło a lekarze odnosza wrażenie ze jeszcze szybciej rak zaczoł rosnąć.. praktycznie cała watroba zajeta...leczenie zabrali wyniki sa złe i nie mozna zastosować żadnego innego leczenia ... lekarze prognozuja ze moze byc tak ze za tydzien moze odejsc z tego świata... licze na to że jeszcze długo pożyje... lekarze z bezradnosci podali nam krople naturalne może pomoże... nie wiem co mam robić myśleć... załamka...
reklama
Oczekiwanie2017
Zobacz załącznik 837774
Bejbik rośnie zdrowo 1,96 cm
Serduszko pika jak ta lala, tylko Pani dr nie pozwoliła jeszcze posłuchać
Następna wizyta za 3 tygodnie.
Wspaniale, gratulacje. Najwazniejsze ze wszystko jest dobrze
Podziel się: