reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Zobacz załącznik 837738 Ja juz po wizycie :) Dzisiaj dosc dlugo trwala, bo byla kardiolog i Sara (bo tak ma na imie moja ksiezniczka ;) ) miala tez echo serca. Na szczescie jest wszystko ok i zdrowo rosnie, wazy 153g :) :)
Dzisiaj fotka cyknieta na szybko, bo mala nie chciala wspolpracowac i fikala podczas badania :p M sie smieje, ze to po mnie ;)
Piękna!! Cieszę się,że wszystko dobrze :-)) A Sara już pokazuje kto będzie rządził :-D

reklama
Suuper:)!! Ty juz wiesz,ze u Cb dziewczyneczka,a ja nadal nic.Choc przed wczoraj doktorek powiedzial,ze sa rokowania na dziewczynke:) baardzo bym sie cieszyla.Teraz 28.02 badanie polowkowe ;)
Dzisiaj ladnie pokazala co ma miedzy nogami :p Gwarancji mi nikt nie da ale lekarz jest prawie pewien :) prawie same dziewczynki na tym forum i na ciezaroweczkach :) Ja mam polowkowe dwa dni po Tobie :) Juz nie moge sie doczekac, zeby przekroczyc 20tc, bo zaczne czuc wyraznie ruchy :)
Jak sie w ogole czujesz? Robisz juz pierwsze zakupy?

Najważniejsze że dzieciaczki zdrowe :)
A mdłości to już pewnie ostatnie podrygi:)
Oczywiście,że wszystko dla tych Maleństw wytrzymam i największą radość sprawia mi,że zdrowo rosną
Hmmm... mdłości to mam dziś i jestem najszczęśliwsza na świecie! Mówiąc o wymiotach w moim wykonaniu to jest jakieś 20 razy dziennie, po wszystkim :-) Nawet po łyku wody... no i nadal chudnę :/

reklama
Do góry