reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Widzę, że koleżanka szaleje już test zrobiłaś? Ja od dnia transferu mam problem ze snem budzę się o 3 rano i po spaniu. Tragedia jestem już wykończona dzisiaj. Kupiłam kilka testów ale myślę, że pierwsze próby będą w weekend :) Jestem ciekawa jak tam moje dwie kropki czy pozostaną ze mną na kolejne 9 miesięcy :)
Życzę Ci z całego serca!!!

reklama
Co za pechowy okres mam po sobotnim transferze, najpierw grzybica, wczoraj jakieś zatrucie pokarmowe mnie poskładało a dzisiaj ból gardła i katar. Jak coś z tego wyjdzie, to będzie cud.
A to dopiero 4dpt, aż strach pomyśleć, co będzie dalej.
Blastko, trzymaj się mocno mamy! :)

Justin87 skoro wszystko idzie nie tak to znając nieprzewidywalność losu TEN bedzie TYM szczęśliwym. Ja po transferze najpierw wylądowałam z mega bólem ósemki u stomatologa bo tez nie miała kiedy zaboleć tylko kilka dni po. Jak ja ogarnęłam to przyszło przeziębienie takie ze poskladalam sie w pol. A zaraz po nim beta 129. Wiec życzę Ci aby u Ciebie tez poszło droga „problemy-psikusy-piękna beta” [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U nas tez czynnik męski a teraz po dzisiejszym dniu mysle ze i żeński tez!!u nas był najładniejszy zarodek i tez nic
Wiesz mi lekarz tłumaczył... bo ja sie pytam skoro ja zdrowa itd milion badań immunologia mutacja cykle książkowe amh super to czemu? Czemu zarodki w 3 dobie po wybraniu plemników nie sa 8A! Skoro do 3 doby to komórka... bo słabszy plemnik ja osłabia i trzeba wiecej prób ect. Nawet najlepsze potrafią sie nie przyjąć, to tez przypadek, natura ect. A czasem komórka 12b i ciąża... niestety nie ma reguły.

reklama
Do góry