reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja ci powiem tak ze ja już sama nie wiem. Czy było badane! My nie leczymy się w Polsce a jak dostałam karet to tylko widze cyferki nie wiem o co kaman! Nasza 1 stymulacja było 14 jajek i jeden zarodek ,2 stymulacja 7i 1 zarodek ,a 3 stymulacja to 5 i 4 zarodki ,a 4 stymulacja to 13 jajek w tym 7 zarodkow i do 5 doby przetrwały 4 i dwa już z niepowodzeniem! Wiec u nas to 6 transfer
Czyli podobnie jak u mnie, super S dotrwa jeden zarodek lub 2. Bo ten czynnik męski osłabia nasze komórki niestety i nie jest twk, ze to łatwo wybrać. Zróbcie dna plemnika to ważne badanie.

reklama
Justin87 skoro wszystko idzie nie tak to znając nieprzewidywalność losu TEN bedzie TYM szczęśliwym. Ja po transferze najpierw wylądowałam z mega bólem ósemki u stomatologa bo tez nie miała kiedy zaboleć tylko kilka dni po. Jak ja ogarnęłam to przyszło przeziębienie takie ze poskladalam sie w pol. A zaraz po nim beta 129. Wiec życzę Ci aby u Ciebie tez poszło droga „problemy-psikusy-piękna beta” [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Możliwe, że tak będzie. Już wszystko będzie jasne za kilka dni. :)

Żadnych objawów w sumie nie widzę ale też nie śledzę specjalnie. Mimo tych szalonych pomysłów z testami, to jednak jestem spokojna i nie doszukuję się niczego, w przeciwieństwie do pierwszego razu.
Chyba @Oczekiwanie2017 nie miała żadnych objawów potocznie uznawanych za ciążowe a się udało.
To jest niestety loteria.

Dzisiaj miałam wolne, więc zrobiłam progesteron, ale u mnie na wsi, to rzecz jasna wyniki dopiero jutro. :oo:

Ja przy blastce miałam w 5 i 6 dpt większe bóle brzucha jak na @ i ogólnie cierpialam na bezsenność (a chyba Ty dziś o niej pisałaś :)

Kochane moje ;)
Na początku bardzo Wam dziękuję za wszystkie kciuki :tak:
Jestem już w domu. Mamy pobranych 14 komórek ( ale może coś jeszcze z nich odpasc). Plemniki - REWELACJA! :-D ( po zastosowaniu specjalnej odżywki był ruch!! :))
Ale żeby nie było za kolorowo... Transfer odwołany :( endometrium nieprawidłowe i doszło podwyższone ryzyko hiperki :o

Czekamy grzecznie na jutrzejszy telefon z informacją co się dzieje po zapłodnieniu ;-) ;)
Kciuki nadal mile widziane :rofl2:

Kciuki dalej zaciśnięte. Super, że jajek dużo i armia daje z siebie ile może. Lekarze na pewno wiedza co robią i skoro jest ryzyko hiperki to lepiej odczekać chwilę i potem podejść na super wypoczetym organizmie :). Daj koniecznie jutro znać jak rozwija się sytuacja.

Kochane moje ;)
Na początku bardzo Wam dziękuję za wszystkie kciuki :tak:
Jestem już w domu. Mamy pobranych 14 komórek ( ale może coś jeszcze z nich odpasc). Plemniki - REWELACJA! :-D ( po zastosowaniu specjalnej odżywki był ruch!! :))
Ale żeby nie było za kolorowo... Transfer odwołany :( endometrium nieprawidłowe i doszło podwyższone ryzyko hiperki :o

Czekamy grzecznie na jutrzejszy telefon z informacją co się dzieje po zapłodnieniu ;-) ;)
Kciuki nadal mile widziane :rofl2:

Super że robaki się ocknęły:) trzymacie do 5 doby czy mrozicie wszystkie w 3?
Odpoczywaj teraz i regeneruj ciało do transferu:)

reklama
Do góry