Czyli podobnie jak u mnie, super S dotrwa jeden zarodek lub 2. Bo ten czynnik męski osłabia nasze komórki niestety i nie jest twk, ze to łatwo wybrać. Zróbcie dna plemnika to ważne badanie.Ja ci powiem tak ze ja już sama nie wiem. Czy było badane! My nie leczymy się w Polsce a jak dostałam karet to tylko widze cyferki nie wiem o co kaman! Nasza 1 stymulacja było 14 jajek i jeden zarodek ,2 stymulacja 7i 1 zarodek ,a 3 stymulacja to 5 i 4 zarodki ,a 4 stymulacja to 13 jajek w tym 7 zarodkow i do 5 doby przetrwały 4 i dwa już z niepowodzeniem! Wiec u nas to 6 transfer
reklama
Szczescie1986
Fanka BB :)
Spisuje wszystko po kolei co mi tutaj radzicie i przy wizycie u lekarza napomknę o tym wszystkimCzyli podobnie jak u mnie, super S dotrwa jeden zarodek lub 2. Bo ten czynnik męski osłabia nasze komórki niestety i nie jest twk, ze to łatwo wybrać. Zróbcie dna plemnika to ważne badanie.
Justin87
Justin87 skoro wszystko idzie nie tak to znając nieprzewidywalność losu TEN bedzie TYM szczęśliwym. Ja po transferze najpierw wylądowałam z mega bólem ósemki u stomatologa bo tez nie miała kiedy zaboleć tylko kilka dni po. Jak ja ogarnęłam to przyszło przeziębienie takie ze poskladalam sie w pol. A zaraz po nim beta 129. Wiec życzę Ci aby u Ciebie tez poszło droga „problemy-psikusy-piękna beta” [emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Możliwe, że tak będzie. Już wszystko będzie jasne za kilka dni.
Oczekiwanie2017
Żadnych objawów w sumie nie widzę ale też nie śledzę specjalnie. Mimo tych szalonych pomysłów z testami, to jednak jestem spokojna i nie doszukuję się niczego, w przeciwieństwie do pierwszego razu.
Chyba @Oczekiwanie2017 nie miała żadnych objawów potocznie uznawanych za ciążowe a się udało.
To jest niestety loteria.
Dzisiaj miałam wolne, więc zrobiłam progesteron, ale u mnie na wsi, to rzecz jasna wyniki dopiero jutro.
Ja przy blastce miałam w 5 i 6 dpt większe bóle brzucha jak na @ i ogólnie cierpialam na bezsenność (a chyba Ty dziś o niej pisałaś
Szczescie1986
A powiedz mi bo nie zanotowałam w głowie po którym ty transferze jestes?Czyli podobnie jak u mnie, super S dotrwa jeden zarodek lub 2. Bo ten czynnik męski osłabia nasze komórki niestety i nie jest twk, ze to łatwo wybrać. Zróbcie dna plemnika to ważne badanie.
Oczekiwanie2017
Kochane moje
Na początku bardzo Wam dziękuję za wszystkie kciuki
Jestem już w domu. Mamy pobranych 14 komórek ( ale może coś jeszcze z nich odpasc). Plemniki - REWELACJA! ( po zastosowaniu specjalnej odżywki był ruch!! )
Ale żeby nie było za kolorowo... Transfer odwołany endometrium nieprawidłowe i doszło podwyższone ryzyko hiperki
Czekamy grzecznie na jutrzejszy telefon z informacją co się dzieje po zapłodnieniu
Kciuki nadal mile widziane
Kciuki dalej zaciśnięte. Super, że jajek dużo i armia daje z siebie ile może. Lekarze na pewno wiedza co robią i skoro jest ryzyko hiperki to lepiej odczekać chwilę i potem podejść na super wypoczetym organizmie . Daj koniecznie jutro znać jak rozwija się sytuacja.
Oczekiwanie2017
Dziewczyny właśnie wracam z usg 2 trymestru. Moja Zosia wazy 347g wszystko pięknie się rozwija. Jest cudowna
Gratulacje z całego serducha
Kochane moje
Na początku bardzo Wam dziękuję za wszystkie kciuki
Jestem już w domu. Mamy pobranych 14 komórek ( ale może coś jeszcze z nich odpasc). Plemniki - REWELACJA! ( po zastosowaniu specjalnej odżywki był ruch!! )
Ale żeby nie było za kolorowo... Transfer odwołany endometrium nieprawidłowe i doszło podwyższone ryzyko hiperki
Czekamy grzecznie na jutrzejszy telefon z informacją co się dzieje po zapłodnieniu
Kciuki nadal mile widziane
Super że robaki się ocknęły trzymacie do 5 doby czy mrozicie wszystkie w 3?
Odpoczywaj teraz i regeneruj ciało do transferu
reklama
tamiza
DziękujęKciuki dalej zaciśnięte. Super, że jajek dużo i armia daje z siebie ile może. Lekarze na pewno wiedza co robią i skoro jest ryzyko hiperki to lepiej odczekać chwilę i potem podejść na super wypoczetym organizmie . Daj koniecznie jutro znać jak rozwija się sytuacja.
Będę na bieżąco Was informować
Podziel się: