reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czy to można kupić bez recepty
Wszystko bez recepty.
Femibion jest 30 szt ( 1 szt dziennie)
FertiFormuła Oli 60 szt ( 2 razy dziennie)
Olej z wiesiołka jest w różnych opakowaniach ja mam 72 szt w opakowaniu ( w zalecaniach jest po 4 szt. Ale biorę tylko 2)

Dla Męża
ProFertil 60 szt ( 2 x dziennie) są też w większych opakowaniach
A plastry chłodzące na moszne to fertilMate - najczęściej kupujemy na allegro

Wszystko bez recepty.
Femibion jest 30 szt ( 1 szt dziennie)
FertiFormuła Oli 60 szt ( 2 razy dziennie)
Olej z wiesiołka jest w różnych opakowaniach ja mam 72 szt w opakowaniu ( w zalecaniach jest po 4 szt. Ale biorę tylko 2)

Dla Męża
ProFertil 60 szt ( 2 x dziennie) są też w większych opakowaniach
A plastry chłodzące na moszne to fertilMate - najczęściej kupujemy na allegro
A na Allegro są tańsze czy maja jakiś różnice?? Czyli hak wezmę wszystko razy 2 to będzie gitara?? Ile ogólnie te leki kosztują??

To pewnie pozostałości po zastrzyku. Podejrzewam, że nasze kropki dopiero się zagnieżdżają. Nie mają innego wyboru. ;)
Miałam jedną blastocystę. Zero objawów jakichkolwiek, trochę tylko w pachwinach mnie pobolewało wczoraj, ale to zapewne od zestawu leków, które w siebie faszeruję.
Tez czytam, ze sie zagnieżdżają.. jaka jest w ogóle szansa na implantację 50/50?

reklama
Tylko utrogeston
To powiem Ci że przy 6 niepowodzeniach- to nie można rzec że byłaś obstawiona lekami... ja po 2 cb zrobiłam podstawe podstawowych badan: ANA1, ANA2, czynnik v-leiden i przeciwciała przeciwłozyskowe. 3 pierwsze wyszły źle więc dr zapisał mi clexane i Encorton. Jeszcze się nie cieszę bo czekam aż minie 12 tydz. Ale beta ładna i serduszko już słyszałam. wg mnie masz problem może w immunologii i dobrze było by go odkryć zanim podjedziesz do kolejnego transferu.

Do góry