Szczescie1986
Fanka BB :)
Powiedz mi czy to dość duże paczki czy małe! Nie wiem ile zamówić mam z polski czy paczka mi wystarczyCzy to można kupić bez recepty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powiedz mi czy to dość duże paczki czy małe! Nie wiem ile zamówić mam z polski czy paczka mi wystarczyCzy to można kupić bez recepty
Poproszę. Dziękuję.Prawdopodobnie pół na pół. 3 i 5 doba.
Jak chcesz taki protokół to mogę Ci wysłać stary na priv
No ale jak nic? Podchodzisz na cyklu naturalnym?Nie mam nic tylko to! Jedynie biorę witaminy i kwas bo u nas nie daja tabletek! Zreszta jak byłam w Polsce to ten lekarza tez nie proponował mi tabletek
Wszystko bez recepty.Czy to można kupić bez recepty
Na naturaNo ale jak nic? Podchodzisz na cyklu naturalnym?
sztuczny! Teraz jakbym poszła to byłby naturalnyNo ale jak nic? Podchodzisz na cyklu naturalnym?
A na Allegro są tańsze czy maja jakiś różnice?? Czyli hak wezmę wszystko razy 2 to będzie gitara?? Ile ogólnie te leki kosztują??Wszystko bez recepty.
Femibion jest 30 szt ( 1 szt dziennie)
FertiFormuła Oli 60 szt ( 2 razy dziennie)
Olej z wiesiołka jest w różnych opakowaniach ja mam 72 szt w opakowaniu ( w zalecaniach jest po 4 szt. Ale biorę tylko 2)
Dla Męża
ProFertil 60 szt ( 2 x dziennie) są też w większych opakowaniach
A plastry chłodzące na moszne to fertilMate - najczęściej kupujemy na allegro
Dziekuje!!! Tak ja juz chce wiedzieć ehhhhOdważna jesteś tak szybko sprawdzaćtrzymam kciuki za betę do nieba!
Tez czytam, ze sie zagnieżdżają.. jaka jest w ogóle szansa na implantację 50/50?To pewnie pozostałości po zastrzyku. Podejrzewam, że nasze kropki dopiero się zagnieżdżają. Nie mają innego wyboru.
Miałam jedną blastocystę. Zero objawów jakichkolwiek, trochę tylko w pachwinach mnie pobolewało wczoraj, ale to zapewne od zestawu leków, które w siebie faszeruję.
To powiem Ci że przy 6 niepowodzeniach- to nie można rzec że byłaś obstawiona lekami... ja po 2 cb zrobiłam podstawe podstawowych badan: ANA1, ANA2, czynnik v-leiden i przeciwciała przeciwłozyskowe. 3 pierwsze wyszły źle więc dr zapisał mi clexane i Encorton. Jeszcze się nie cieszę bo czekam aż minie 12 tydz. Ale beta ładna i serduszko już słyszałam. wg mnie masz problem może w immunologii i dobrze było by go odkryć zanim podjedziesz do kolejnego transferu.Tylko utrogeston