reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Moim zdaniem bobo test jest najlepszy, ale może ktoś jeszcze jakiś poleci. :)
Tez słyszałam o tym! W takim razie kupię chyba z 20 bo to tak na wszelki wypadem! Może jeszcze nabiorę sił! Dziś to normalne ze boli ale ja jestem silna i podniosę dupę! A ze do polski nie jade bo teraz to podporządkuje się grafikowi badan

reklama
Kochane moje ;)
Na początku bardzo Wam dziękuję za wszystkie kciuki :tak:
Jestem już w domu. Mamy pobranych 14 komórek ( ale może coś jeszcze z nich odpasc). Plemniki - REWELACJA! :-D ( po zastosowaniu specjalnej odżywki był ruch!! :))
Ale żeby nie było za kolorowo... Transfer odwołany :( endometrium nieprawidłowe i doszło podwyższone ryzyko hiperki :o

Czekamy grzecznie na jutrzejszy telefon z informacją co się dzieje po zapłodnieniu ;-) ;)
Kciuki nadal mile widziane :rofl2:

A jakimi lekami jestes obstawiona do transferu?

Ja Ci szczerze powiem, ze gdyby mi sie ze trzy razy nie udalo to bym nie podeszla do kolejnych transferow bez przebadania sie.
Juz po pierwszym nieudanym chcialam zlapac lekarza za fraki i krzyknac "badaj wasc!". Ale mi wyjasnil ze po pierwszym nie ma co wydawac fortuny na drogie badania. Dopiero po paru transferach nieudanych.
Ja z tego co się zorientowałam to u nas badają szczegółowo ! Dlatego tez nie bardzo podchodziłam do badan!! A po drugie bariera językowa! Normalnie rozmawiam ale co do medycyny jestem klapa!

Kochane moje ;)
Jestem już w domu. Mamy pobranych 14 komórek ( ale może coś jeszcze z nich odpasc). Plemniki - REWELACJA! :-D ( po zastosowaniu specjalnej odżywki był ruch!! :))
Ale żeby nie było za kolorowo... Transfer odwołany :( endometrium nieprawidłowe i doszło podwyższone ryzyko hiperki :o

Czekamy grzecznie na jutrzejszy telefon z informacją co się dzieje po zapłodnieniu ;-) ;)
Super. Takie wieści, to mi się podobają. :)
Przygotujesz się odpowiednio i za miesiąc przystąpisz do działania. :*
Trzymam teraz kciuki za zarodeczki, małe niuniaski.

Ja Ci szczerze powiem, ze gdyby mi sie ze trzy razy nie udalo to bym nie podeszla do kolejnych transferow bez przebadania sie.
Juz po pierwszym nieudanym chcialam zlapac lekarza za fraki i krzyknac "badaj wasc!". Ale mi wyjasnil ze po pierwszym nie ma co wydawac fortuny na drogie badania. Dopiero po paru transferach nieudanych.
Leki gonal,cetrotide ten końcowy teraz mi zmienili coś na

gonal , cetrotide i ten końcowy nie pregnyl tylko ten drugi u mnie nowy i zasze nazwę zapominam na o...

Kochane moje ;)

A jaka to odżywka??

@Margit2018 kadroweczko nasza potwoerdzasz to? Ja poerwsze slysze

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczynki odmowa udzielenia urlopu na żądanie jest prosta jak pracownik pojawi się w pracy, okarze skruchę i przełknie rozgoryczenie. Ale wyobraźcie sobie że poinformowałam pracodawce np sms że korzystam z urlopu na żądanie i nie przychodzę do pracy. I co w tedy? Pracodawca jest w czarnej dupie bo nawet jeżeli odważy się dać dyscyplinarkę tj. nie przyjście do pracy -sąd przywróci do pracy, a taka kierowniczka w konsekwencji nie będzie już mile widziana przez pracodawcę. Możecie śmiało korzystać z urlopu na żądanie, informujcie sms i nie odbierajcie telefonów jak są takie niedoświadczone kierowniczki. Taki jest kodeks pracy i przestańcie się bać.

Ręce mi się trzęsą i cała się trzesę!! Dostałam telefon z kliniki! Moja beta z 18 spadła na 5!!! Mam odstawić utrogeston!!! Kazała przyjechać w patek na kontrol bo musza wiedzieć ,ze beta ma 0!! Nie rozumiem tego ,ze testy piękne ,a beta taka i jeszcze spada!! Chyba nie ma żadnych rad na to co zrobić żeby się udało! Przez jakiś czas mnie nie będzie już na forum!! Opowiedziałam wam swoją historie! 6 razy i klapa! Dziś zwątpiłam w Boga ! Całe życie mam pod górkę!!! I jeszcze teraz Bóg dał promyczek nadziei i ja mi zabrał! Jak teraz mam mysle pozytywnie przecież się nie da!! Trzymam za was wszystkie kciuki niech wam się poszczęści bo ta strata boli najbardziej !
Bardzo mi przykro... :-( trzymaj się.

reklama
Do góry