reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochane moje ;)
Na początku bardzo Wam dziękuję za wszystkie kciuki :tak:
Jestem już w domu. Mamy pobranych 14 komórek ( ale może coś jeszcze z nich odpasc). Plemniki - REWELACJA! :-D ( po zastosowaniu specjalnej odżywki był ruch!! :))
Ale żeby nie było za kolorowo... Transfer odwołany :( endometrium nieprawidłowe i doszło podwyższone ryzyko hiperki :o

Czekamy grzecznie na jutrzejszy telefon z informacją co się dzieje po zapłodnieniu ;-) ;)
Kciuki nadal mile widziane :rofl2:
Kochana! Dalej mocne kciuki! Piekne jajka wyhodowalas!!
Ja z tego co się zorientowałam to u nas badają szczegółowo ! Dlatego tez nie bardzo podchodziłam do badan!! A po drugie bariera językowa! Normalnie rozmawiam ale co do medycyny jestem klapa!
A jakie badania mialas juz zrobione?

Czysta biologia to dziecko po bzykanku.
Skoro to się nie udaje to potrzebne jest leczenie. Słabemu plemnikowi trzeba pomóc i wstrzyknąć go do jajeczka. Dla lekarza to czysty biznes dlatego Cię namawia. U kogo się leczysz? Czyżby dr Cz.?
U Pana profesora Wołczyńskiego. Polecano mi go i wychwalano pod niebiosa
A tu miałam tą iskierkę nadzieji i ją straciłam... A moja bratowa np pół roku po ślubie ciąża. Kocham moją bratanicę i cieszę się ich szczęściem ale to bardzo boli!!! Gdyby nie wsparcie mojego Ukochanego męża załamałabym się

Jest coś takiego?
Co jest napisane w takim protokole?

Teraz odpoczywaj i się nie przejmuj, że nie będzie teraz. Lepiej odczekać ale mieć pewność, że wszystko jest w porządku. Wszystkie zarodki trzymacie do blastki?
Prawdopodobnie pół na pół. 3 i 5 doba.
Jak chcesz taki protokół to mogę Ci wysłać stary na priv ;)

Słuchajcie czy są jakieś bardzo dobre witamy dla nas starających i i dla mężczyzny?? Coś co może wspomóc??
Ja biorę femibion Natal 1, fertiFormuła Oil ( ułatwiająca implantacje zarodka) olej z wiesiołka i magnez dodatkowo z naturalnych wspogaczaczy nasiona chia
Mąż natomiast profertil witaminę C i stosuje plastry chłodzące na moszne

reklama
Do góry