reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochane moje ;)
Na początku bardzo Wam dziękuję za wszystkie kciuki :tak:
Jestem już w domu. Mamy pobranych 14 komórek ( ale może coś jeszcze z nich odpasc). Plemniki - REWELACJA! :-D ( po zastosowaniu specjalnej odżywki był ruch!! :))
Ale żeby nie było za kolorowo... Transfer odwołany :( endometrium nieprawidłowe i doszło podwyższone ryzyko hiperki :o

Czekamy grzecznie na jutrzejszy telefon z informacją co się dzieje po zapłodnieniu ;-) ;)
Kciuki nadal mile widziane :rofl2:
Kochana! Dalej mocne kciuki! Piekne jajka wyhodowalas!!
Ja z tego co się zorientowałam to u nas badają szczegółowo ! Dlatego tez nie bardzo podchodziłam do badan!! A po drugie bariera językowa! Normalnie rozmawiam ale co do medycyny jestem klapa!
A jakie badania mialas juz zrobione?

Czysta biologia to dziecko po bzykanku.
Skoro to się nie udaje to potrzebne jest leczenie. Słabemu plemnikowi trzeba pomóc i wstrzyknąć go do jajeczka. Dla lekarza to czysty biznes dlatego Cię namawia. U kogo się leczysz? Czyżby dr Cz.?
U Pana profesora Wołczyńskiego. Polecano mi go i wychwalano pod niebiosa
A tu miałam tą iskierkę nadzieji i ją straciłam... A moja bratowa np pół roku po ślubie ciąża. Kocham moją bratanicę i cieszę się ich szczęściem ale to bardzo boli!!! Gdyby nie wsparcie mojego Ukochanego męża załamałabym się

Jest coś takiego?
Co jest napisane w takim protokole?

Teraz odpoczywaj i się nie przejmuj, że nie będzie teraz. Lepiej odczekać ale mieć pewność, że wszystko jest w porządku. Wszystkie zarodki trzymacie do blastki?
Prawdopodobnie pół na pół. 3 i 5 doba.
Jak chcesz taki protokół to mogę Ci wysłać stary na priv ;)

Słuchajcie czy są jakieś bardzo dobre witamy dla nas starających i i dla mężczyzny?? Coś co może wspomóc??
Ja biorę femibion Natal 1, fertiFormuła Oil ( ułatwiająca implantacje zarodka) olej z wiesiołka i magnez dodatkowo z naturalnych wspogaczaczy nasiona chia
Mąż natomiast profertil witaminę C i stosuje plastry chłodzące na moszne

reklama
Do góry