Szczescie1986
Fanka BB :)
Czekam bo zbieram wszystko co może nam się przydacJak dostanę protokół z zapłodnienia to dam znać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czekam bo zbieram wszystko co może nam się przydacJak dostanę protokół z zapłodnienia to dam znać
Jest coś takiego?Jak dostanę protokół z zapłodnienia to dam znać
Kochana! Dalej mocne kciuki! Piekne jajka wyhodowalas!!Kochane moje
Na początku bardzo Wam dziękuję za wszystkie kciuki
Jestem już w domu. Mamy pobranych 14 komórek ( ale może coś jeszcze z nich odpasc). Plemniki - REWELACJA! ( po zastosowaniu specjalnej odżywki był ruch!! )
Ale żeby nie było za kolorowo... Transfer odwołany endometrium nieprawidłowe i doszło podwyższone ryzyko hiperki
Czekamy grzecznie na jutrzejszy telefon z informacją co się dzieje po zapłodnieniu
Kciuki nadal mile widziane
A jakie badania mialas juz zrobione?Ja z tego co się zorientowałam to u nas badają szczegółowo ! Dlatego tez nie bardzo podchodziłam do badan!! A po drugie bariera językowa! Normalnie rozmawiam ale co do medycyny jestem klapa!
U Pana profesora Wołczyńskiego. Polecano mi go i wychwalano pod niebiosaCzysta biologia to dziecko po bzykanku.
Skoro to się nie udaje to potrzebne jest leczenie. Słabemu plemnikowi trzeba pomóc i wstrzyknąć go do jajeczka. Dla lekarza to czysty biznes dlatego Cię namawia. U kogo się leczysz? Czyżby dr Cz.?
Prawdopodobnie pół na pół. 3 i 5 doba.Jest coś takiego?
Co jest napisane w takim protokole?
Teraz odpoczywaj i się nie przejmuj, że nie będzie teraz. Lepiej odczekać ale mieć pewność, że wszystko jest w porządku. Wszystkie zarodki trzymacie do blastki?
No ale to leki do stymulacji. A jakie masz leki do transferu?Leki gonal,cetrotide ten końcowy teraz mi zmienili coś na
gonal , cetrotide i ten końcowy nie pregnyl tylko ten drugi u mnie nowy i zasze nazwę zapominam na o...
Ja biorę femibion Natal 1, fertiFormuła Oil ( ułatwiająca implantacje zarodka) olej z wiesiołka i magnez dodatkowo z naturalnych wspogaczaczy nasiona chiaSłuchajcie czy są jakieś bardzo dobre witamy dla nas starających i i dla mężczyzny?? Coś co może wspomóc??
Nie mam nic tylko to! Jedynie biorę witaminy i kwas bo u nas nie daja tabletek! Zreszta jak byłam w Polsce to ten lekarza tez nie proponował mi tabletekNo ale to leki do stymulacji. A jakie masz leki do transferu?
Czy to można kupić bez receptyJa biorę femibion Natal 1, fertiFormuła Oil ( ułatwiająca implantacje zarodka) olej z wiesiołka i magnez dodatkowo z naturalnych wspogaczaczy nasiona chia
Mąż natomiast profertil witaminę C i stosuje plastry chłodzące na moszne