reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
oj kochana wiem co to jest biedronka...pracowalam w niej rok chora czy nie chora maja w nosie.. zawsze mozesz wziasc 3 dni urlopu na żądanie na rok... a ja później sie wycwaniłam i kiedy potrzebowałam wolne poszłam do lekarza rodzinnego i mowiłam ze kregosłup mnie boli i ze l4 zeby troche odpoczac .. nigdy mi nie odmówił.. powiem ci że pracowałam w wielu firmach ale biedronka i real były najgorsze..ja akurat sama odeszłam bo szef mnie molestował...nikt nie puścił pary z ust a rejonowy powiedział ze na wypowiedzeniu nie dadza mi wybrać urlopu i że teraz dowiem sie co to znaczy ciężka praca... i ze jeśli chce miec wolne mam sobie załatwić l4.. pracowałam 2 dni tak mnie poniżali że poszłam do rodzinnego opowiedziałam mu co i jak i wypisał mi l4 na cały okres wypowiedzenia... ja na twoim miejscu bym z tamtad uciekała.. im wogóle na pracownikach nie zależy... lepiej poroznosić cv po drogeriach itd.. markety to jakies nieporozumienie...powodzenia życze
U nas jest ciężko wziąć urlop na żądanie można o tym pomarzyć oni sie wycwanili i mogą odmówić urlopu na żądanie może i sie z nia dogadam a jeśli nie dogadam to ona zdaje sobie sprawę że ja wezmę l4 do czasu aż bede wiedziała czy sie udało czy nie a jeśli się uda to ide na l4 odrazu ;) ciężko jest ale lubię tą poiebana biedronke lubię z ludźmi pracować i klienci nawet są spoko ale atmosfera chujowa i taka prawda oni na na nas mają wyjebane jesteś to jesteś a jak Ciebie nie ma to juz problem

Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!

Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]nie puszczamy za wgryzanie się kropkw w nowe 9 miesięczne domki mamuś :* [emoji173]

Styczeń to magiczny czas.
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :):*

Shake it up baby, twist and shout :)
Będzie sie działo

Link do kalendarza:
Link do: Kalendarz

2018-01-31 tamiza Punkcja

2018-02-01 gosia321 wizyta rozpoczynająca stymulacje
2018-02-01 Doris30 podglądanie maluszka <3
2018-02-01 nadziejaprzedewszystkim wizyta pęcherzykowa
2018-02-01 izabella87 transfer !!
2018-02-02 Oczekiwanie2017 podglądanie maluszka <3
2018-02-02 zylwia podglądanie maluszka <3
2018-02-02 Iskra_82 podglądanie maluszka <3
2018-02-02 hope322 podglądanie maluszka <3
2018-02-02 nadziejaprzedewszystkim wizyta pęcherzykowa
2018-02-02 misis188 badania prenatalne
2018-02-06 walczaca o szczescie usg 1 trymestru
2018-02-06 RedHotChiliPepper28 wizyta serduszkowa <3
2018-02-07 encka86 podglądanie maluszka <3
2018-02-08 gosia321 podglądanie jajek w trakcie stymulacji
2018-02-08 Aguleczka29 wizyta u ginekologa prowadzącego
2018-02-08 chlopkers wizyta pęcherzykowa
2018-02-09 Barburka wizyta serduszkowa <3
2018-02-13 encka86 badania prenatalne I trymestru
2018-02-13 zylwia usg 1 trymestru
2018-02-27 Aguleczka29 USG połówkowe, badania prenatalne
2018-03-02 hope322 USG połówkowe, badania prenatalne
2018-04-05 meg86 termin porodu
2018-04-09 oczekująca2790 termin porodu
2018-04-10 ludek termin porodu
2018-05-06 Evelin83 termin porodu
2018-06-13 jasani termin porodu
2018-07-01 Peugeotka36 termin porodu
2018-07-08 Aguleczka29 termin porodu
2018-07-16 hope322 termin porodu
2018-08-04 Weronika63 termin porodu
2018-08-27 encka86 termin porodu
2018-09-22 RedHotChiliPepper28 termin porodu

Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Pod Link do: Kalendarz - jak obsługiwać i gdzie go szukać znajdziesz instrukcję :)
@tamiza kciuki za jajeczka i jeszcze mocniejsze za Żolnierzyki Męża!! ;-)

U nas jest ciężko wziąć urlop na żądanie można o tym pomarzyć oni sie wycwanili i mogą odmówić urlopu na żądanie może i sie z nia dogadam a jeśli nie dogadam to ona zdaje sobie sprawę że ja wezmę l4 do czasu aż bede wiedziała czy sie udało czy nie a jeśli się uda to ide na l4 odrazu ;) ciężko jest ale lubię tą poiebana biedronke lubię z ludźmi pracować i klienci nawet są spoko ale atmosfera chujowa i taka prawda oni na na nas mają wyjebane jesteś to jesteś a jak Ciebie nie ma to juz problem
Paulinko to jakas bzdura.nie moga odmowic urlopu na zadanie! Urlop na zadanie mozesz zglosic nawet smsem .biroe uz i koniec o niego sie nawet nie pyta tylko sie go zglasza. Talie sa przepisy i oni nie moge Ci go nie dac[emoji16]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Paulinko to jakas bzdura.nie moga odmowic urlopu na zadanie! Urlop na zadanie mozesz zglosic nawet smsem .biroe uz i koniec o niego sie nawet nie pyta tylko sie go zglasza. Talie sa przepisy i oni nie moge Ci go nie dac[emoji16]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Mowie ci ze pracodawca ma prawo odmówić urlopu na żądanie kiedy mienie firmy jest zagrożone wtedy moze Ci odmówić mi juz kiedyś raz odmówiła

reklama
A ja sie wczoraj dowiedzialam ze siostra meza w ciazy. 3 lata mlodsza. 4 miesiace po slubie.
Ciesze sie ich szczesciem ale cholera. Tak mnie serce zabolalo ze az sie w castoramie poryczalam. Glupia ze mnie baba ale co poradze.
Kurcia u mnie to samo... Bratowa 2 miesiace po slubie zaszla w ciaze (wpadka) i w maju rodzi... Na dodatek mieszkaja z nami... Ja w grudniu przed swietami ryczalam po porazce transferu, a jeszcze ja musialam pocieszac, bo tu sie zle czula, tu znow za bardzo przytyla... Jak jej powiedzialam ze nie ma o co beczec tylko sie cieszyc bo my chcemy dzidziusia a sie nie udaje to 2 dni nie narzekała a potem znow... Prawda jest taka ze jesli ktos nie przechodzi przez te starania, nie cierpi z powodu niepowodzen tak jak my, to nie potrafi zrozumiec... Moze troche wspolczuje ale nie rozumie jaka to walka z czasem i z samym sobą... Nie glupia z Ciebie baba bo ja tez czesto rycze wieczorami, ze oni wpadli a nam nie moze sie udac...

Do góry