reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hej dziolchy! Mam wynik pierwszego badania do Pasnika.Heliconacter igg dodatni.co to oznacza? Sa na to leki?

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam:) chorpba mnie poskladala i mam nadzieje ze kropkowi nie zaszkodze.... :errr:macie jakies domowe sposoby na krtan? niestety zaniemowilam wiec lipa straszna .... niewiem czym to zwalczyc. Macie jakies metody ? :o
Kochana, mi bardzo pomogl taki napoj: kawalek pokrojonego imbiru zalewalam nieduza iloscia wody, gotowalam kilka min., po odstawieniu z ognia dodawalam pokrojone 2 zabki czosnku, studzilam i do tego na zimno lyzeczka miodu. Smakuje przeokropnie, calowania po takim napoju nie polecam [emoji6] ale naprawde pomaga [emoji4]
Duzo zdrowka [emoji9] [emoji9]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziolchy! Mam wynik pierwszego badania do Pasnika.Heliconacter igg dodatni.co to oznacza? Sa na to leki?

Hej rozumiem ze piszesz o helicobakter? A co ma wspolnego z ivf? Mi lekarz takiego badania nie zlecil chociaż sama od jakiegoś czasu podejrzewam ze moge miec to bakterie poniewaz nam rożne dolegliwości żołądkowe.

Hej rozumiem ze piszesz o helicobakter? A co ma wspolnego z ivf? Mi lekarz takiego badania nie zlecil chociaż sama od jakiegoś czasu podejrzewam ze moge miec to bakterie poniewaz nam rożne dolegliwości żołądkowe.
Tak o tym badaniu piszę. Po 2 poronieniach postanowilam przebadać immunologie..

Tak, na to są antybiotyki i coś tam jeszcze. Nie wiem jak to się ma do utrzymania ciąży ale ponoc ma to związek z zagnieżdżaniem wg Paśnika. A jaki masz dokładnie wynik?

Boje sie ze juz go zabilam swoimi nerwami jak czekalam na wynik. Myslalam juz ze zwariuje bo pojechalam na bete o 9 rano a o 15.15 dopiero dostalam wynik. Dobra to jednak bede brala dalej leki a jutro rano moze powtorze bete. Dzieki Asiu [emoji10]
A kiedy robiłaś pierwszą? W takim wypadku poczekałabym naprawdę te 4 dni, jeśli teraz wynik był ujemny...

reklama
Ok nie mam co gdybać:wink:idę do lekarza i wszystko jakoś będzie:tak:
Rozmawiałam też z moją sis,powiedziała mi że ona miała tsh 33 :szok:a jak zaszła w ciąże 16:szok:i lekarz sam się zdziwił że jest w ciąży, także moje przy jej to pikuś;)
Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź:-) :)
Oooo no to faktycznie siostrze sie cudownie udalo :)
Trzymam kciuki za wizyte. Nie jest powiedziane ze nie dopuszcza cie do transferu ja ci tylko napisalam jak moze byc. Jednak raczej sluchaj zdania endokrynologa

Do góry