reklama
chlopkers
Fanka BB :)
Kochana, mi bardzo pomogl taki napoj: kawalek pokrojonego imbiru zalewalam nieduza iloscia wody, gotowalam kilka min., po odstawieniu z ognia dodawalam pokrojone 2 zabki czosnku, studzilam i do tego na zimno lyzeczka miodu. Smakuje przeokropnie, calowania po takim napoju nie polecam [emoji6] ale naprawde pomaga [emoji4]Witam chorpba mnie poskladala i mam nadzieje ze kropkowi nie zaszkodze.... macie jakies domowe sposoby na krtan? niestety zaniemowilam wiec lipa straszna .... niewiem czym to zwalczyc. Macie jakies metody ?
Duzo zdrowka [emoji9] [emoji9]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Hej rozumiem ze piszesz o helicobakter? A co ma wspolnego z ivf? Mi lekarz takiego badania nie zlecil chociaż sama od jakiegoś czasu podejrzewam ze moge miec to bakterie poniewaz nam rożne dolegliwości żołądkowe.Hej dziolchy! Mam wynik pierwszego badania do Pasnika.Heliconacter igg dodatni.co to oznacza? Sa na to leki?
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak o tym badaniu piszę. Po 2 poronieniach postanowilam przebadać immunologie..Hej rozumiem ze piszesz o helicobakter? A co ma wspolnego z ivf? Mi lekarz takiego badania nie zlecil chociaż sama od jakiegoś czasu podejrzewam ze moge miec to bakterie poniewaz nam rożne dolegliwości żołądkowe.
dżoasia
Tak, na to są antybiotyki i coś tam jeszcze. Nie wiem jak to się ma do utrzymania ciąży ale ponoc ma to związek z zagnieżdżaniem wg Paśnika. A jaki masz dokładnie wynik?Hej dziolchy! Mam wynik pierwszego badania do Pasnika.Heliconacter igg dodatni.co to oznacza? Sa na to leki?
dżoasia
A kiedy robiłaś pierwszą? W takim wypadku poczekałabym naprawdę te 4 dni, jeśli teraz wynik był ujemny...Boje sie ze juz go zabilam swoimi nerwami jak czekalam na wynik. Myslalam juz ze zwariuje bo pojechalam na bete o 9 rano a o 15.15 dopiero dostalam wynik. Dobra to jednak bede brala dalej leki a jutro rano moze powtorze bete. Dzieki Asiu [emoji10]
Spory.powyzej 8Tak, na to są antybiotyki i coś tam jeszcze. Nie wiem jak to się ma do utrzymania ciąży ale ponoc ma to związek z zagnieżdżaniem wg Paśnika. A jaki masz dokładnie wynik?
Dzis zrobilam pierwsza bete... Na druga jednak pojde dopiero we wtorek to juz bedzie 11 dpt, po takim czasie powinno juz cos ruszyc chybaA kiedy robiłaś pierwszą? W takim wypadku poczekałabym naprawdę te 4 dni, jeśli teraz wynik był ujemny...
dżoasia
A Ty byłas już u niego? bo jakoś nie zarejestrowałam Myślę, że od razu Ci coś na to przepisze i będziesz mogła szybko zacząć kurację. To chyba trwa 10 lub 14 dni.Spory.powyzej 8
reklama
gosia321
Oooo no to faktycznie siostrze sie cudownie udaloOk nie mam co gdybaćidę do lekarza i wszystko jakoś będzie
Rozmawiałam też z moją sis,powiedziała mi że ona miała tsh 33 a jak zaszła w ciąże 16i lekarz sam się zdziwił że jest w ciąży, także moje przy jej to pikuś
Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź
Trzymam kciuki za wizyte. Nie jest powiedziane ze nie dopuszcza cie do transferu ja ci tylko napisalam jak moze byc. Jednak raczej sluchaj zdania endokrynologa
Podziel się: