reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej dziolchy! Mam wynik pierwszego badania do Pasnika.Heliconacter igg dodatni.co to oznacza? Sa na to leki?

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam:) chorpba mnie poskladala i mam nadzieje ze kropkowi nie zaszkodze.... :errr:macie jakies domowe sposoby na krtan? niestety zaniemowilam wiec lipa straszna .... niewiem czym to zwalczyc. Macie jakies metody ? :o
Kochana, mi bardzo pomogl taki napoj: kawalek pokrojonego imbiru zalewalam nieduza iloscia wody, gotowalam kilka min., po odstawieniu z ognia dodawalam pokrojone 2 zabki czosnku, studzilam i do tego na zimno lyzeczka miodu. Smakuje przeokropnie, calowania po takim napoju nie polecam [emoji6] ale naprawde pomaga [emoji4]
Duzo zdrowka [emoji9] [emoji9]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziolchy! Mam wynik pierwszego badania do Pasnika.Heliconacter igg dodatni.co to oznacza? Sa na to leki?

Hej rozumiem ze piszesz o helicobakter? A co ma wspolnego z ivf? Mi lekarz takiego badania nie zlecil chociaż sama od jakiegoś czasu podejrzewam ze moge miec to bakterie poniewaz nam rożne dolegliwości żołądkowe.

Hej rozumiem ze piszesz o helicobakter? A co ma wspolnego z ivf? Mi lekarz takiego badania nie zlecil chociaż sama od jakiegoś czasu podejrzewam ze moge miec to bakterie poniewaz nam rożne dolegliwości żołądkowe.
Tak o tym badaniu piszę. Po 2 poronieniach postanowilam przebadać immunologie..

Tak, na to są antybiotyki i coś tam jeszcze. Nie wiem jak to się ma do utrzymania ciąży ale ponoc ma to związek z zagnieżdżaniem wg Paśnika. A jaki masz dokładnie wynik?

Boje sie ze juz go zabilam swoimi nerwami jak czekalam na wynik. Myslalam juz ze zwariuje bo pojechalam na bete o 9 rano a o 15.15 dopiero dostalam wynik. Dobra to jednak bede brala dalej leki a jutro rano moze powtorze bete. Dzieki Asiu [emoji10]
A kiedy robiłaś pierwszą? W takim wypadku poczekałabym naprawdę te 4 dni, jeśli teraz wynik był ujemny...

reklama
Ok nie mam co gdybać:wink:idę do lekarza i wszystko jakoś będzie:tak:
Rozmawiałam też z moją sis,powiedziała mi że ona miała tsh 33 :szok:a jak zaszła w ciąże 16:szok:i lekarz sam się zdziwił że jest w ciąży, także moje przy jej to pikuś;)
Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź:-) :)
Oooo no to faktycznie siostrze sie cudownie udalo :)
Trzymam kciuki za wizyte. Nie jest powiedziane ze nie dopuszcza cie do transferu ja ci tylko napisalam jak moze byc. Jednak raczej sluchaj zdania endokrynologa

Do góry