reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dzis zrobilam pierwsza bete... Na druga jednak pojde dopiero we wtorek to juz bedzie 11 dpt, po takim czasie powinno juz cos ruszyc chyba
Raczej powinno, ale mimo wszystko jakby wyszła ujemna to jeszcze chyba nie dawałabym za wygraną... Nie wiem... Najlepiej po wyniku zadzwoń do kliniki jak oni to będą widzieli. Mam nadzieję, że jednak będzie dobrze :*

reklama
Oooo no to faktycznie siostrze sie cudownie udalo :)
Trzymam kciuki za wizyte. Nie jest powiedziane ze nie dopuszcza cie do transferu ja ci tylko napisalam jak moze byc. Jednak raczej sluchaj zdania endokrynologa
Zobaczymy co powie:dry: jeśli będę musiała zaczekać z transferem to trudno,napewno gorzej byłoby gdybym dowiedziała się później:-( :(
Dziwi mnie tylko że klinika nie zleciła mi tych badań...

Zobaczymy co powie:dry: jeśli będę musiała zaczekać z transferem to trudno,napewno gorzej byłoby gdybym dowiedziała się później:-( :(
Dziwi mnie tylko że klinika nie zleciła mi tych badań...
Niestety takie jest dzialanie wiekszosci klinik nic na to nie poradzimy trzeba duzo rzeczy pilnowac samemu taka podlosc losu ;)
Tak dobrze ze wiesz juz teraz bo masz jeszcze chwilke by wlaczyc leki. Co prawda spadki tsh nie beda miarodajne przy stymjlacji bo ona podwyzsza poziom tsh ale bedziesz juz na lekach

reklama
Cześć dziewczyny
W piątek zaczęłam czytać forum, zatrzymałam się w 2015 roku, ale żadna z historii nie opisywała starań ze słabym nasieniem, czy któraś z Was może opisać, jakie są szanse na uzyskanie zarodków ? Mam ok 19 pęcherzyków, jutro punkcją, zaczyna się stres o to czy cokolwiek uda się zapłodnić.
Jakie macie doświadczenia z invimed we Wrocławiu? I dr gizlerem ?

Do góry