reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

gratulacje Jestem tu nowa obecnie chodź stara ;)
Prawie trzy lata temu pierwszy raz miałam stymulację i pobrane jajeczka podano jedno i dupa bo nic nie przetrwało. Drugie podejście mieliśmy dużo jajek w trzeciej dobie podane jajko mamy Króla Aleksandra który ma 2,3 lata ;) po cesarce . Zostały nam 5 dniowe dwa zarodki —- jeden podany we wrześniu tamtego roku i nie utrzymał się ;( teraz miałam w czwartek podany ostatni pięciodniowy z przecięciem AH embriolog powiedział ze to zwiększa szanse na zagnieżdżenie ;) oczekuje a te dwa tyg to najlepiej zasnąć i się obudzić na test ;) życzę Wam powodzenia i wiem i jestem tego przykładem ze Wam się uda

Gratuluję synka:)
Trzymam kciuki za powodzenie.
A katować się 2 tyg przy blastce nie ma sensu. Od 6dpt już możesz robić betę:)

reklama
Kochana dżoasiu tule mocno przykro mi;( dawno mnie nie było, Przeżyłam stratę 30.01 mamy wizytę przed 2 ostatnim transferem blastki naszej , ale pytanie mam jestem w cyklu po ciąży biochemicznej czy jest możliwość że mogę zajść naturalnie w ciążę od 2 dni boli mnie podbrzusze jak po transferze no i piersi mnie bolą tak jak wtedy bolały od pachwiny i dół mega mi się powiększyły brodawki i sutki i czy wogole jest możliwe że jak wcześniej miałam owu ok 18-19 dc i cykle po 32-34 to czy mogło mi się po przesuwać owu w cyklu po cb?

gratulacje Jestem tu nowa obecnie chodź stara ;)
Prawie trzy lata temu pierwszy raz miałam stymulację i pobrane jajeczka podano jedno i dupa bo nic nie przetrwało. Drugie podejście mieliśmy dużo jajek w trzeciej dobie podane jajko mamy Króla Aleksandra który ma 2,3 lata ;) po cesarce . Zostały nam 5 dniowe dwa zarodki —- jeden podany we wrześniu tamtego roku i nie utrzymał się ;( teraz miałam w czwartek podany ostatni pięciodniowy z przecięciem AH embriolog powiedział ze to zwiększa szanse na zagnieżdżenie ;) oczekuje a te dwa tyg to najlepiej zasnąć i się obudzić na test ;) życzę Wam powodzenia i wiem i jestem tego przykładem ze Wam się uda
Ja robiłam pierwsza betę w 4 dpt i była niecałe 2 a w 6dpt już 25,99 i 8 dpt 54,3 potem niestety spadek cb:(

Dziewczyny nie mogłam spać. Pewnie jeszcze w nocy mi się kotłowało wszystko, a na 5 nastawiłam sobie budzik żeby się uczyć. Trzymajcie kciuki , bo dziś 3 egzaminy mam. Postanowienie od dziś:
Nie płaczemy !!!!!!! Ale zobaczymy co życie pokaże.
@ dzoasia nie mogłaś mi dziś z głowy wyjść.

Kochana dżoasiu tule mocno przykro mi;( dawno mnie nie było, Przeżyłam stratę 30.01 mamy wizytę przed 2 ostatnim transferem blastki naszej , ale pytanie mam jestem w cyklu po ciąży biochemicznej czy jest możliwość że mogę zajść naturalnie w ciążę od 2 dni boli mnie podbrzusze jak po transferze no i piersi mnie bolą tak jak wtedy bolały od pachwiny i dół mega mi się powiększyły brodawki i sutki i czy wogole jest możliwe że jak wcześniej miałam owu ok 18-19 dc i cykle po 32-34 to czy mogło mi się po przesuwać owu w cyklu po cb?

Po tylu lekach ile bierzemy cykle mają prawo się rozregulowac i owulacja może przyjść wcześniej/później. Po cichu życzę naturalnego cudu :)

Dziewczyny nie mogłam spać. Pewnie jeszcze w nocy mi się kotłowało wszystko, a na 5 nastawiłam sobie budzik żeby się uczyć. Trzymajcie kciuki , bo dziś 3 egzaminy mam. Postanowienie od dziś:

Powodzenia na egzaminach :)

Kochanie, wszystko sie moze zdarzyc!! :)

No i czuje sie winna... mam nadzieje, ze jednak zdasz spiewajaco :) kciuki!!

reklama
Nie wytrzymałam i zrobiłam kolejny sikacz i chyba i ja mam nadzieje! Tylko ,ze ten drugi skacz jakiś dziwny na moje oko! Siusiki tak powili leciały najpierw pokazała sie cześć mokra potem odstęp sucha i kolejna mokra po jakimś czasie dopiero pokazała się całość mokra i po dobrych 10 min gdzie miało być 5 min pokazała się ta co ma być gruba krecha zrobiła się jasna! Chyba wada testy,albo był tani bo to mój chyba był najtańszy test,a wiecie tanie mięso psy jedza(powiedzenie) ! Zobaczcie na swoje oko co sądzicie

Załączniki

• D52FA2D2-0248-413E-912A-785C578702C1.jpeg
    D52FA2D2-0248-413E-912A-785C578702C1.jpeg
    531,1 KB · Wyświetleń: 177
  • 69D168E0-B8F8-4E9F-82F9-C3262C0C9029.jpeg
    69D168E0-B8F8-4E9F-82F9-C3262C0C9029.jpeg
    414,2 KB · Wyświetleń: 179
Do góry