reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

gratulacje Jestem tu nowa obecnie chodź stara ;)
Prawie trzy lata temu pierwszy raz miałam stymulację i pobrane jajeczka podano jedno i dupa bo nic nie przetrwało. Drugie podejście mieliśmy dużo jajek w trzeciej dobie podane jajko mamy Króla Aleksandra który ma 2,3 lata ;) po cesarce . Zostały nam 5 dniowe dwa zarodki —- jeden podany we wrześniu tamtego roku i nie utrzymał się ;( teraz miałam w czwartek podany ostatni pięciodniowy z przecięciem AH embriolog powiedział ze to zwiększa szanse na zagnieżdżenie ;) oczekuje a te dwa tyg to najlepiej zasnąć i się obudzić na test ;) życzę Wam powodzenia i wiem i jestem tego przykładem ze Wam się uda

Gratuluję synka:)
Trzymam kciuki za powodzenie.
A katować się 2 tyg przy blastce nie ma sensu. Od 6dpt już możesz robić betę:)

reklama
Kochana dżoasiu tule mocno przykro mi;( dawno mnie nie było, Przeżyłam stratę 30.01 mamy wizytę przed 2 ostatnim transferem blastki naszej , ale pytanie mam jestem w cyklu po ciąży biochemicznej czy jest możliwość że mogę zajść naturalnie w ciążę od 2 dni boli mnie podbrzusze jak po transferze no i piersi mnie bolą tak jak wtedy bolały od pachwiny i dół mega mi się powiększyły brodawki i sutki i czy wogole jest możliwe że jak wcześniej miałam owu ok 18-19 dc i cykle po 32-34 to czy mogło mi się po przesuwać owu w cyklu po cb?

gratulacje Jestem tu nowa obecnie chodź stara ;)
Prawie trzy lata temu pierwszy raz miałam stymulację i pobrane jajeczka podano jedno i dupa bo nic nie przetrwało. Drugie podejście mieliśmy dużo jajek w trzeciej dobie podane jajko mamy Króla Aleksandra który ma 2,3 lata ;) po cesarce . Zostały nam 5 dniowe dwa zarodki —- jeden podany we wrześniu tamtego roku i nie utrzymał się ;( teraz miałam w czwartek podany ostatni pięciodniowy z przecięciem AH embriolog powiedział ze to zwiększa szanse na zagnieżdżenie ;) oczekuje a te dwa tyg to najlepiej zasnąć i się obudzić na test ;) życzę Wam powodzenia i wiem i jestem tego przykładem ze Wam się uda
Ja robiłam pierwsza betę w 4 dpt i była niecałe 2 a w 6dpt już 25,99 i 8 dpt 54,3 potem niestety spadek cb:(

Dziewczyny nie mogłam spać. Pewnie jeszcze w nocy mi się kotłowało wszystko, a na 5 nastawiłam sobie budzik żeby się uczyć. Trzymajcie kciuki , bo dziś 3 egzaminy mam. Postanowienie od dziś:
Nie płaczemy !!!!!!! Ale zobaczymy co życie pokaże.
@ dzoasia nie mogłaś mi dziś z głowy wyjść.

Kochana dżoasiu tule mocno przykro mi;( dawno mnie nie było, Przeżyłam stratę 30.01 mamy wizytę przed 2 ostatnim transferem blastki naszej , ale pytanie mam jestem w cyklu po ciąży biochemicznej czy jest możliwość że mogę zajść naturalnie w ciążę od 2 dni boli mnie podbrzusze jak po transferze no i piersi mnie bolą tak jak wtedy bolały od pachwiny i dół mega mi się powiększyły brodawki i sutki i czy wogole jest możliwe że jak wcześniej miałam owu ok 18-19 dc i cykle po 32-34 to czy mogło mi się po przesuwać owu w cyklu po cb?

Po tylu lekach ile bierzemy cykle mają prawo się rozregulowac i owulacja może przyjść wcześniej/później. Po cichu życzę naturalnego cudu :)

Dziewczyny nie mogłam spać. Pewnie jeszcze w nocy mi się kotłowało wszystko, a na 5 nastawiłam sobie budzik żeby się uczyć. Trzymajcie kciuki , bo dziś 3 egzaminy mam. Postanowienie od dziś:

Powodzenia na egzaminach :)

Kochanie, wszystko sie moze zdarzyc!! :)

No i czuje sie winna... mam nadzieje, ze jednak zdasz spiewajaco :) kciuki!!

reklama
Nie wytrzymałam i zrobiłam kolejny sikacz i chyba i ja mam nadzieje! Tylko ,ze ten drugi skacz jakiś dziwny na moje oko! Siusiki tak powili leciały najpierw pokazała sie cześć mokra potem odstęp sucha i kolejna mokra po jakimś czasie dopiero pokazała się całość mokra i po dobrych 10 min gdzie miało być 5 min pokazała się ta co ma być gruba krecha zrobiła się jasna! Chyba wada testy,albo był tani bo to mój chyba był najtańszy test,a wiecie tanie mięso psy jedza(powiedzenie) ! Zobaczcie na swoje oko co sądzicie

Załączniki

• D52FA2D2-0248-413E-912A-785C578702C1.jpeg
    D52FA2D2-0248-413E-912A-785C578702C1.jpeg
    531,1 KB · Wyświetleń: 181
  • 69D168E0-B8F8-4E9F-82F9-C3262C0C9029.jpeg
    69D168E0-B8F8-4E9F-82F9-C3262C0C9029.jpeg
    414,2 KB · Wyświetleń: 185
Do góry