Tak, zostały jeszcze 3..Tylko teraz jakie możemy dorobić badania zeby ewentualnie zapobiec kolejnym niepowodzeniom?Kochana wiem co czujesz A zostały wam jakieś śnieżynki ?
reklama
Szczescie1986
Fanka BB :)
Podpinam się do pytania?!Tak, zostały jeszcze 3..Tylko teraz jakie możemy dorobić badania zeby ewentualnie zapobiec kolejnym niepowodzeniom?
A Ty po coPodpinam się do pytania?!
To było wasze pierwsze podejście ?? Ciężko zapamiętać historię wszystkich :* ja po pierwszej procedurze nieudanej nie doszukiwalam się w kolejnych badaniach .. podeszłam do drugiej procedury i powiedziałam , że jak teraz się nie powiedzie to wtedy się zagłębie w temat no alr na szxzesxie się udało... hm a przypomnij gdzie się leczycie ?Tak, zostały jeszcze 3..Tylko teraz jakie możemy dorobić badania zeby ewentualnie zapobiec kolejnym niepowodzeniom?
JoannaRak
Wiesz ze „Kółko Śniadaniowe ze Złotych Tarasów” czeka na Ciebie [emoji4] @anett96, a wieczorem zabierzemy Joanne do Klubo [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No i na to licze [emoji173]️jeszcze w Wawie w klubie mnie nie bylo
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Szczescie1986
Na wszelki wypadek ! Życie płata figle,a mam jeszcze 2A Ty po co
Tak to nasze pierwsze podejście. Leczymy sie w novum. W poniedziałek konsultacja więc zobaczymy co dalej...To było wasze pierwsze podejście ?? Ciężko zapamiętać historię wszystkich :* ja po pierwszej procedurze nieudanej nie doszukiwalam się w kolejnych badaniach .. podeszłam do drugiej procedury i powiedziałam , że jak teraz się nie powiedzie to wtedy się zagłębie w temat no alr na szxzesxie się udało... hm a przypomnij gdzie się leczycie ?
agata2222
Początkująca w BB
Życzę powodzeniaNa wszelki wypadek ! Życie płata figle,a mam jeszcze 2
reklama
Nooo wykończysz mnie kobito na wszelki wypadek będziesz myślała później nie teraz!! Teraz myśl o tym jaka będzie piękna beta w poniedziałek i koniec dociekania "na wszelki wypadek"Na wszelki wypadek ! Życie płata figle,a mam jeszcze 2
Podziel się: