reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie ma co porównywać grubości kresek na 2 roznych testach, jest ok. Zrelaksuj się trochę zrób może przerwę od forum, może nie czytaj nic też o tym. Zaplanuj sobie jakoś fajnie dzień. Na razie wszystko jest ok.
Kochana ja już tak obczytana! Wszystko o kreskach testach itd już wiem! A jak na złość i nas deszcz pada....

reklama
Nie wytrzymałam i zrobiłam kolejny sikacz i chyba i ja mam nadzieje! Tylko ,ze ten drugi skacz jakiś dziwny na moje oko! Siusiki tak powili leciały najpierw pokazała sie cześć mokra potem odstęp sucha i kolejna mokra po jakimś czasie dopiero pokazała się całość mokra i po dobrych 10 min gdzie miało być 5 min pokazała się ta co ma być gruba krecha zrobiła się jasna! Chyba wada testy,albo był tani bo to mój chyba był najtańszy test,a wiecie tanie mięso psy jedza(powiedzenie) ! Zobaczcie na swoje oko co sądzicie
Piękna krecha gratuluję i 3mam mocno kciuki!!! A który to u Ciebie dzień po transferze?

Nie wytrzymałam i zrobiłam kolejny sikacz i chyba i ja mam nadzieje! Tylko ,ze ten drugi skacz jakiś dziwny na moje oko! Siusiki tak powili leciały najpierw pokazała sie cześć mokra potem odstęp sucha i kolejna mokra po jakimś czasie dopiero pokazała się całość mokra i po dobrych 10 min gdzie miało być 5 min pokazała się ta co ma być gruba krecha zrobiła się jasna! Chyba wada testy,albo był tani bo to mój chyba był najtańszy test,a wiecie tanie mięso psy jedza(powiedzenie) ! Zobaczcie na swoje oko co sądzicie
Ja sądzę, że jutro powinnaś pójść na bete z podniesioną głową a dziś zapodac gorącą czekoladę i jakieś dobre ciacho ! ;)

Jesteś w ciąży:) gratulowac bede po becie;)serducho się raduje!trzymam kciuki:yes:

Hej:)
Kurcze zrobiłam badania tarczycy i tak
Tsh 4.43 norma do 4.20 (jeszcze rok toemu bylo 1.8)
Anty TG 337(norma do 115)
Anty Tpo 110 (norma do 37)
T4 w normie
Pewnie głupie pytanie ale jeśli biorę tabletki anty i zastrzyki z gonapeptylu to może mieć jakiś wpływ?

Hej:)
Kurcze zrobiłam badania tarczycy i tak
Tsh 4.43 norma do 4.20 (jeszcze rok toemu bylo 1.8)
Anty TG 337(norma do 115)
Anty Tpo 110 (norma do 37)
T4 w normie
Pewnie głupie pytanie ale jeśli biorę tabletki anty i zastrzyki z gonapeptylu to może mieć jakiś wpływ?
Przy srymulacji tsh moze sie troche podniesc ale raczej pod jej koniec a nie na poczatku. Skonsultuj wyniki z lekarzem. Jesli bierzesz eutyrox to byc moze konieczne jest zwiekszenie dawki. Mialas stwierdzone hashimoto? Bo wedlug przeciwcial masz podwyzszone jego wartosci

reklama
Przy srymulacji tsh moze sie troche podniesc ale raczej pod jej koniec a nie na poczatku. Skonsultuj wyniki z lekarzem. Jesli bierzesz eutyrox to byc moze konieczne jest zwiekszenie dawki. Mialas stwierdzone hashimoto? Bo wedlug przeciwcial masz podwyzszone jego wartosci
Jeszcze rok moze półtora temu było wszystko w normie:oo2:
Nie biorę żadnych leków,ponieważ nie miałam problemów z tsh,ale jutro umówiłam się do lakarza i zobaczymy co powie....:hmm:

Do góry