To podpytasz się lekarza co on myśli Kochana ale niestety rzadko kiedy pierwsze podejście kończy się sukcesem.. także myślę, że następnym razem będzie dobrze! Daj znać po rozmowie z lekarzem ok ?!Tak to nasze pierwsze podejście. Leczymy sie w novum. W poniedziałek konsultacja więc zobaczymy co dalej...
reklama
Szczescie1986
Fanka BB :)
Dziekuje za ten komentarz budujący !!!!Nooo wykończysz mnie kobito na wszelki wypadek będziesz myślała później nie teraz!! Teraz myśl o tym jaka będzie piękna beta w poniedziałek i koniec dociekania "na wszelki wypadek"
agata2222
Początkująca w BB
Uda sięNooo wykończysz mnie kobito na wszelki wypadek będziesz myślała później nie teraz!! Teraz myśl o tym jaka będzie piękna beta w poniedziałek i koniec dociekania "na wszelki wypadek"
Napewno dam znać co udało sie ustalić.To podpytasz się lekarza co on myśli Kochana ale niestety rzadko kiedy pierwsze podejście kończy się sukcesem.. także myślę, że następnym razem będzie dobrze! Daj znać po rozmowie z lekarzem ok ?!
Dobra to uwaga - zaczynam. Na tele5 leci film pt martwi i gnijacy... mowie do mojego: patrz, to o nas!
Przed chwilą pisałam z moją psipsiula,bo mój stan zdrowia fizyczny I psychiczny nie najlepszy....No i Ona stwierdziła że jak jest humor...nawet najczerniejszy...to jest nadzieja dla Cię...
Może ma rację @Dzoasia...
hope322
Przykro mi kochana tuleMoje serce rozpadlo sie na milion kawalkow...
Pojechalam wieczorem na bete bo cos mi jednak nie dawalo spokoju... wynik... 55
Boze dlaczego znowu dales nadzieje i tak szybko odebrales...
Nie chce mi sie zyc
tamiza
DziękujęO pięknie Trzymam kciuki bardzo mocno! A biopsja M kiedy??
Biopsja w dniu punkcji - tym razem próbujemy wszystko na świeżo.
Pasuje[emoji11] zabierzemy [emoji16]No i na to licze [emoji173]️jeszcze w Wawie w klubie mnie nie bylo
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
A ja tak wgl @labella wracam z Twojego miasta wlasnie z klubu[emoji16]Pasuje[emoji11] zabierzemy [emoji16]
reklama
Dobra to uwaga - zaczynam. Na tele5 leci film pt martwi i gnijacy... mowie do mojego: patrz, to o nas!
No to zaczęłaś z gruber rury. Wprawdzie nie widziałam Was w realu, ale myślę, że aż tak źle nie jest
Podziel się: