No i czuje sie winna... mam nadzieje, ze jednak zdasz spiewajaco kciuki!!
Co Ty Asiu , to mój mózg zamiast odpoczywać to szaleje. Wszystko mi się śni wtedy i się budzę co chwilę.
Absolutnie nie czuj się winna. A co do egzaminów - zobaczymy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i czuje sie winna... mam nadzieje, ze jednak zdasz spiewajaco kciuki!!
Nie wytrzymałam i zrobiłam kolejny sikacz i chyba i ja mam nadzieje! Tylko ,ze ten drugi skacz jakiś dziwny na moje oko! Siusiki tak powili leciały najpierw pokazała sie cześć mokra potem odstęp sucha i kolejna mokra po jakimś czasie dopiero pokazała się całość mokra i po dobrych 10 min gdzie miało być 5 min pokazała się ta co ma być gruba krecha zrobiła się jasna! Chyba wada testy,albo był tani bo to mój chyba był najtańszy test,a wiecie tanie mięso psy jedza(powiedzenie) ! Zobaczcie na swoje oko co sądzicie
Super krecha.Napewno jutrzejsza beta potwierdzi ciążę a potem to już strach o przyrosty i czekanie od wizyty do wizyty.Nie wytrzymałam i zrobiłam kolejny sikacz i chyba i ja mam nadzieje! Tylko ,ze ten drugi skacz jakiś dziwny na moje oko! Siusiki tak powili leciały najpierw pokazała sie cześć mokra potem odstęp sucha i kolejna mokra po jakimś czasie dopiero pokazała się całość mokra i po dobrych 10 min gdzie miało być 5 min pokazała się ta co ma być gruba krecha zrobiła się jasna! Chyba wada testy,albo był tani bo to mój chyba był najtańszy test,a wiecie tanie mięso psy jedza(powiedzenie) ! Zobaczcie na swoje oko co sądzicie
O Boże ja sama nie wierze!!!Ja tam widzę dwie kreski nieważne że tani test , pokazał co miał pokazać. Gratuluję.
Oby tak było kochana bo ja kolejnych negatywów chyba nie przeżyje zreszta teraz jak byłaby negatywna to przeżyje tez bo ja coś tam widze i będę rozczarowanaSuper krecha.Napewno jutrzejsza beta potwierdzi ciążę a potem to już strach o przyrosty i czekanie od wizyty do wizyty.
Kochana poczytaj sobie moje posty. Ja co chwile jezdzilam na izbę przyjęć przez plamienia. U mnie byly to plamienia z kosmowki, zupelnie nie grozne i moga byc do 8 tc. Raz ze mnie tak buchlo ze na prawde sie przerazilam. Jak coś sie dzieje, to dla twojego swietego spokoju najlepiej podjechac na izbeDziewczyny znów zaczynam sie martwić, przedwczoraj miałam plamkę ciemnoczerwonej krwi na wkładce, wczoraj czysto i dzis widziałam plamkę żywej krwi przed chwila.... martwie sie. Wizytę mam 09.02 a od 2 dni schodzę z leków. Co robić?? To mój 17dpt
Super!! To będzie klucz do sukcesu :-)Dziękuję
Biopsja w dniu punkcji - tym razem próbujemy wszystko na świeżo.
Nie ma co porównywać grubości kresek na 2 roznych testach, jest ok. Zrelaksuj się trochę zrób może przerwę od forum, może nie czytaj nic też o tym. Zaplanuj sobie jakoś fajnie dzień. Na razie wszystko jest ok.Nie wytrzymałam i zrobiłam kolejny sikacz i chyba i ja mam nadzieje! Tylko ,ze ten drugi skacz jakiś dziwny na moje oko! Siusiki tak powili leciały najpierw pokazała sie cześć mokra potem odstęp sucha i kolejna mokra po jakimś czasie dopiero pokazała się całość mokra i po dobrych 10 min gdzie miało być 5 min pokazała się ta co ma być gruba krecha zrobiła się jasna! Chyba wada testy,albo był tani bo to mój chyba był najtańszy test,a wiecie tanie mięso psy jedza(powiedzenie) ! Zobaczcie na swoje oko co sądzicie