reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie wytrzymałam i zrobiłam kolejny sikacz i chyba i ja mam nadzieje! Tylko ,ze ten drugi skacz jakiś dziwny na moje oko! Siusiki tak powili leciały najpierw pokazała sie cześć mokra potem odstęp sucha i kolejna mokra po jakimś czasie dopiero pokazała się całość mokra i po dobrych 10 min gdzie miało być 5 min pokazała się ta co ma być gruba krecha zrobiła się jasna! Chyba wada testy,albo był tani bo to mój chyba był najtańszy test,a wiecie tanie mięso psy jedza(powiedzenie) ! Zobaczcie na swoje oko co sądzicie

Ja tam widzę dwie kreski :) nieważne że tani test , pokazał co miał pokazać. Gratuluję.

Nie wytrzymałam i zrobiłam kolejny sikacz i chyba i ja mam nadzieje! Tylko ,ze ten drugi skacz jakiś dziwny na moje oko! Siusiki tak powili leciały najpierw pokazała sie cześć mokra potem odstęp sucha i kolejna mokra po jakimś czasie dopiero pokazała się całość mokra i po dobrych 10 min gdzie miało być 5 min pokazała się ta co ma być gruba krecha zrobiła się jasna! Chyba wada testy,albo był tani bo to mój chyba był najtańszy test,a wiecie tanie mięso psy jedza(powiedzenie) ! Zobaczcie na swoje oko co sądzicie
Super krecha.Napewno jutrzejsza beta potwierdzi ciążę a potem to już strach o przyrosty i czekanie od wizyty do wizyty.

Dziewczyny znów zaczynam sie martwić, przedwczoraj miałam plamkę ciemnoczerwonej krwi na wkładce, wczoraj czysto i dzis widziałam plamkę żywej krwi przed chwila.... martwie sie. Wizytę mam 09.02 a od 2 dni schodzę z leków. Co robić?? To mój 17dpt
Kochana poczytaj sobie moje posty. Ja co chwile jezdzilam na izbę przyjęć przez plamienia. U mnie byly to plamienia z kosmowki, zupelnie nie grozne i moga byc do 8 tc. Raz ze mnie tak buchlo ze na prawde sie przerazilam. Jak coś sie dzieje, to dla twojego swietego spokoju najlepiej podjechac na izbe

Dziewczyny ja dzisiejszą noc spędziłam w łazience na kibelku z miską. Coś mi zaszkodziło albo załapałam tą nieszczęsną jelitówkę. Tak się chroniłam przed nią a jednak.. mam nadzieję, że nie zaszkodzi to maleństwu. Przez te nocne przygody ogarnął mnie strach przed jutrzejszą drugą betą.. Boję się strasznie!

reklama
Nie ma co porównywać grubości kresek na 2 roznych testach, jest ok. Zrelaksuj się trochę zrób może przerwę od forum, może nie czytaj nic też o tym. Zaplanuj sobie jakoś fajnie dzień. Na razie wszystko jest ok.

Do góry