Szczescie1986
Fanka BB :)
Chyba słabo! Nie rób jeszcze ... to moje zdanieKochana a myslisz, że z sikanca może coś wyjść za ok 2 dni czyli w 7 dpt?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba słabo! Nie rób jeszcze ... to moje zdanieKochana a myslisz, że z sikanca może coś wyjść za ok 2 dni czyli w 7 dpt?
Bardzo Ci gratuluję))) mam nadzieje, że moje 2 maluchy jeszcze się zakopuja i też zechcą z nami pozostac. Jeszcze walczymy!!!!Trochę podobna historia do mojej.. 1procedura (dlugi protokol ) podano jedna blastke w 5dobie i oprócz niej nic nam nie pozostało i ta blastka też z nami nie została ... Musieliśmy zacząć wszystko od nowa więc zmieniliśmy klinikę, poszliśmy krótkim protokolem moje zarodki obumieraly więc szybka reakcja mojej Pani Doktor że podajemy w 3dobie i obecnie jestem w 10tc ❤ oczywiście też nam żadne śnieżynki nie zostały ... nigdy się nie spodziewałam, że nam nic nie zostanie .. bardzo to przeżyłam ale cieszę się, że ten mój dzielny jedynaczek został w brzuszku
Hmm dostinex to jest chyba na obniżenie prolaktyny tak ? Ja kiedyś brałam nanprolac ale nie potrzebnie bo jak się dowiedziałam później nie powinnam brać bo nie miałam powyżej 50.. do tego mialam regularne mieisaczki itd. P9tem jeszcze się dowiedziałam żeby się nie przejmować bo prolaktyna w ciąży i tak rośnie.. zastanawiam się jaka Ty miałaś prolaktyne ? I czy nie powinnaś mieć odstawionych leków przed transferem.. hmm nie jestem lekarzem ale tak mówię co się dowiedziałamDziewczyny jestem 9dpt 3-dniowego zarodka i dzis zrobiłam baddnia: bHCG- niestety < 0,2; tsh Ok; estradiol 165; progesteron 19,30; i prolaktyna 6! Miałam nadzieje, która niestety umarła. Zastanawiam sie nad tą prolaktyna czy mogła sie do tego przyczynić. Na co dzień biorę Parlodel 0,5 tabletki a dr dołączył jeszcze Dostinex o tym samym działaniu i tak oto poleciała ta prolaktyna..
Trzeba walczyć i wszystko zostanie nam wynagrodzone!! ❤ trzymam kciukiBardzo Ci gratuluję))) mam nadzieje, że moje 2 maluchy jeszcze się zakopuja i też zechcą z nami pozostac. Jeszcze walczymy!!!!
Tak na prolaktyne. Podczas brania Parlodel na ta prolaktyne miałam tak Ok 30 wiec było Ok. Dr kazał brac ten Dostinex bo po punkcji miałam tez wysoki estradiol powyżej 10tysHmm dostinex to jest chyba na obniżenie prolaktyny tak ? Ja kiedyś brałam nanprolac ale nie potrzebnie bo jak się dowiedziałam później nie powinnam brać bo nie miałam powyżej 50.. do tego mialam regularne mieisaczki itd. P9tem jeszcze się dowiedziałam żeby się nie przejmować bo prolaktyna w ciąży i tak rośnie.. zastanawiam się jaka Ty miałaś prolaktyne ? I czy nie powinnaś mieć odstawionych leków przed transferem.. hmm nie jestem lekarzem ale tak mówię co się dowiedziałam
Hmmm.. kurcze .. No nie wiem..widoxznie nie pomogę... Ja to słyszałam więc chciałam się podzielić jak się czujesz?Tak na prolaktyne. Podczas brania Parlodel na ta prolaktyne miałam tak Ok 30 wiec było Ok. Dr kazał brac ten Dostinex bo po punkcji miałam tez wysoki estradiol powyżej 10tys
Czuje się strasznie, bo nadzieja była ogromna...Hmmm.. kurcze .. No nie wiem..widoxznie nie pomogę... Ja to słyszałam więc chciałam się podzielić jak się czujesz?
Kochana wiem co czujesz A zostały wam jakieś śnieżynki ?Czuje się strasznie, bo nadzieja była ogromna...
No dosc czesto latam, to znaczy mialam procedure w 2015 roku, potem dwa transfery w 2016 i jeden w 2017. Jestem swiezo po poronieniu (poczatek grudnia), i teraz powiedzialam ze nie robie nic wiecej zanim sie nie zbadam! No ale powoli wychodzi ze mam problemy immunologiczne to i tak nie mysle aby mnie ktos tu wyleczyl, zastanawiam sie co dalej!!! Ale poznalam kilka kolezanek w Wawie (wlasnie dzieki forum) to licze na to ze nastepnym razem bede miala z kim sie spotkac albo i zabawic
Poza tym byl okres w moim zyciu kiedy nie bylam w Polsce przez 10 lat to teraz z checia nadrabiam