reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziękuję za dobre słowa. :*
Przy dzisiejszym transferze mieliśmy z mężem dużo większy luz niż ostatnio. Tak więc może tym razem będzie szczęśliwiej.
Jednak nie nakręcam się. Ostatnio się nakręcałam i nic z tego nie wyszło.

To teraz luz i relaks. Odpoczywaj kochana, a my bierzemy na siebie trzymanie kciuków za sukces [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję za dobre słowa. :*
Przy dzisiejszym transferze mieliśmy z mężem dużo większy luz niż ostatnio. Tak więc może tym razem będzie szczęśliwiej.
Jednak nie nakręcam się. Ostatnio się nakręcałam i nic z tego nie wyszło.
Bedzie dobrze [emoji11] trzymam mocno kciuki [emoji109] [emoji109] [emoji109]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Kochanie Ty sie teraz skup tylko i wylacznie ma sobie. Ja sie odgrzebie spod tego gruzu...
Kurcze Asia wlasnie przez to wszystkie tutaj Ciebie uwielbiamy i tak bardzo kibicujemy wlasnie Tobie. Za Twoj charakter, dobre serce i podejscie. Sama ciagle dostajesz po tylku od losu, ale nie dosc, ze sie dzielnie zbierasz po kazdej potyczce i dalej walczysz, to potrafisz bezinteresownie i bez cienia zazdrosci kibicowac innym dziewczynom w ich staraniach. Tak bardzo bym chciala zeby Ci sie w koncu udalo, zaslugujesz na swoje szczescie jak malo kto Nasza Dobra Duszyczko [emoji9] [emoji9] [emoji9]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

dziś 24dpt. W zeszłą niedziele rano beta 1447, potem krwotok, w poniedziałek mieli dzwonić dodatkowo z kliniki z wynikami, nie dzwonili, juz wiem dlaczego... zastanawia mnie tylko ten biedny pęcherzyk, ktory był jeszcze widoczny :(

Dziękuje dziewczyny za Wasze dobre słowo.

Boże co ja mam teraz zrobić ;(

Asia to nie jest wytlumaczenie,dlaczego nie zadzwonili-to ich zakichany obowiązek poinformować Cię,ze dzieje się coś niepokojacego.
Tak bardzo Ci kibicuje,ze aż mnie w żołądku ścisnęło jak to przeczytalam.
Wypłacz cały smutek żal i rozgoryczenie,bo jeszcze jeden Bąbelek czeka na Ciebie w klinice.Musisz go przygarnąć bez rozpamiętywania i żalu po obecnej stracie.

Asia,Kochana,może to nie czas na takie rady,ale wiem,ze przyjmiesz to jako poradę od serca-zmień lekarza w klinice.Sprobój u tego co ja-on naprawdę jest fachowcem w tym co robi.
Ja niestety już musiałam się pożegnać z dr P.,ponieważ nie prowadzi ciąż,ale każdej dziewczynie z czystym sumieniem polecę tego lekarza.
Jak się dzisiaj czujesz?

reklama
Asia to nie jest wytlumaczenie,dlaczego nie zadzwonili-to ich zakichany obowiązek poinformować Cię,ze dzieje się coś niepokojacego.
Tak bardzo Ci kibicuje,ze aż mnie w żołądku ścisnęło jak to przeczytalam.
Wypłacz cały smutek żal i rozgoryczenie,bo jeszcze jeden Bąbelek czeka na Ciebie w klinice.Musisz go przygarnąć bez rozpamiętywania i żalu po obecnej stracie.

Asia,Kochana,może to nie czas na takie rady,ale wiem,ze przyjmiesz to jako poradę od serca-zmień lekarza w klinice.Sprobój u tego co ja-on naprawdę jest fachowcem w tym co robi.
Ja niestety już musiałam się pożegnać z dr P.,ponieważ nie prowadzi ciąż,ale każdej dziewczynie z czystym sumieniem polecę tego lekarza.
Jak się dzisiaj czujesz?
Kochana do niego podobno sa teraz zapisy dopiero w kwietniu na pierwsza wizyte, a w tarnowie terminy ponoc na maj... slabo.
Szczerze czuje sie jakby mnie czolg przejechal... a jeszcze zaraz bedzie ksiadz po koledzie... mam nadzieje ze sie nie rozrycze.
A i w labo nie bylo pomylki, bylam jeszcze dzisiaj i jest 46, przynajmniej ladnie spada, oby obylo sie bez szpitala bo tego juz niw zniose po tym co ostatnio przeszlam...

Do góry