Tak świadczyła o tym , że jestem w ciąży na drugi dzień poleciałam na bete A test zrobiłam bo mąż mnie poprosił w niedzielę wieczorem żebym siknela to siknelam i proszę! ale była strasznie blada .. A u Ciebie t9 aż po oczach bije! Beta już w poniedziałek także proszę się troszkę rozluźnić !Nie nie byłam! Ja chyba jestem mocno przewrażliwiona!to ta twoja blada krecha świadczyła ze było pozytywnie?!!
reklama
Szczescie1986
Fanka BB :)
A ja durna kupiłam jeszcze jeden teścik! Oby było tak jak mówisz !Tak świadczyła o tym , że jestem w ciąży na drugi dzień poleciałam na bete A test zrobiłam bo mąż mnie poprosił w niedzielę wieczorem żebym siknela to siknelam i proszę! ale była strasznie blada .. A u Ciebie t9 aż po oczach bije! Beta już w poniedziałek także proszę się troszkę rozluźnić !
dżoasia
Hehe kochana gdzie ty mieszkasz? Bo zaraz sie okaze ze w moim bloku@dzoasia przed chwilą mieliśmy księdza po kolędzie. Pamiętał , że staramy się o dziecko. Zaczęliśmy mu mówić i się rozkleilam. Powiedziałam że nie udało się nam i nie ma szans na naturalne macierzyństwo. Pocieszał i mówi że nas podziwia. W szczegóły się nie wydawaliśmy ale myślę że wiedzial o czym mówimy. Jak wspomnieliśmy o adopcji , to się ucieszył !
Ja tez.nie wytrzymalam bo sie pytal czy nadal.we 2mieszkamy i czy nam dobrze z tym, to mu powiedzialam ze nie i sie rozbeczalam, zreszta i tak prawie caly dzien placze wiec oczy mowia same za siebie
dżoasia
Odpoczywaj duzo, lykaj nospe, magnez, nieze musi to byc nic groznego ale lepiej uwazac. Mnie od razu brzuch mocno zabolal i polala sie krew, a o takim cmieniu to dziewczyny czesto pisza i to raczej normalneDziewczyny powiedzcie mi - od dzis cmi brzuch, nie boli ale czuje jakby obolałe całe podbrzusze. Jak to rozumieć? Jestem zmartwiona, to nie przechodzi...
mmalenaa
Zaangażowana w BB
Bardzo mi przykro... [emoji24] tak mocno trzymałam za Was kciuki... po prostu nie potrafię tego pojąć i serce pęka... [emoji22]Kochana do niego podobno sa teraz zapisy dopiero w kwietniu na pierwsza wizyte, a w tarnowie terminy ponoc na maj... slabo.
Szczerze czuje sie jakby mnie czolg przejechal... a jeszcze zaraz bedzie ksiadz po koledzie... mam nadzieje ze sie nie rozrycze.
A i w labo nie bylo pomylki, bylam jeszcze dzisiaj i jest 46, przynajmniej ladnie spada, oby obylo sie bez szpitala bo tego juz niw zniose po tym co ostatnio przeszlam...
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe kochana gdzie ty mieszkasz? Bo zaraz sie okaze ze w moim bloku
Ja tez.nie wytrzymalam bo sie pytal czy nadal.we 2mieszkamy i czy nam dobrze z tym, to mu powiedzialam ze nie i sie rozbeczalam, zreszta i tak prawie caly dzien placze wiec oczy mowia same za siebie
W Oławie i becze do tej pory też , zamiast się uczyć do jutrzejszych egzaminów to rozpamiętuje sobie. Ksiadz
potem poszedł do mojej siostry i jeszcze przeżywał rozmowę z nami. No to znowu się rozkleilam jak mi opowiedziała.Dajcie spokój z taką beksa jak ja.
Evelin83
Bardzo mi przykro , wierzyłam ze tym razem się udaMoje serce rozpadlo sie na milion kawalkow...
Pojechalam wieczorem na bete bo cos mi jednak nie dawalo spokoju... wynik... 55
Boze dlaczego znowu dales nadzieje i tak szybko odebrales...
Nie chce mi sie zyc
JoannaRak
no u nas ogolnie wszystko idzie na prywatnych ubezpieczeniach, nie ma takiej kasy chorych. Po trzech miesiacach w kraju musisz miec prywatne ubezpieczenie ale za in-vitro nie placa, placili tylko do 3 IUI na ciaze, czyli jak zaszlas i poronilas to sie znow od nowa liczy. Tym sposobem zrobilam szesc ale co z tego jak nie udalo sie. Teraz chce zadzwonic do ubezpieczenia aby sie upewnic ze zaplaca za moje badania szczegolowe po poronieniu.Bardzo dziwne to! Od czego to zależy! Maja kasę ale nie na to co trzeba
dżoasia
Do du.py to wszystko, my pojechalismy teraz na zakupy i laze jak ta cma miedzy polkami i poplakuje. Kuzwa tamtym razem az tak nie bolalo... no nic, lekow od wczoraj wieczor juz.nie biore to ide po cos mocniejszego... i dzisiaj to nie bedzie tylko wino jak bede tu za jakas godzine lamentowac to nie.miejcie mi tego za zle...W Oławie i becze do tej pory też , zamiast się uczyć do jutrzejszych egzaminów to rozpamiętuje sobie. Ksiadz
potem poszedł do mojej siostry i jeszcze przeżywał rozmowę z nami. No to znowu się rozkleilam jak mi opowiedziała.Dajcie spokój z taką beksa jak ja.
reklama
Szczescie1986
Co kraj to obyczaj! U nas na tyle dobrze,ze mamy 6 punkcji gratis!a jak są zarodki to i to gratis! Płacimy grosze ! Ostatnio mój transfer kosztował 1000e a ja zapłaciłam tylko 60e! Suma Sumaru zapłaciłam za wszystko może 600e ale zaniosłam do ubezpieczeni to i to zwrócili wiec grosze płace! Same zastrzyki wyniosły mnie 55e i tez zwrócili cześć! To w dobrym kraju się znalałamno u nas ogolnie wszystko idzie na prywatnych ubezpieczeniach, nie ma takiej kasy chorych. Po trzech miesiacach w kraju musisz miec prywatne ubezpieczenie ale za in-vitro nie placa, placili tylko do 3 IUI na ciaze, czyli jak zaszlas i poronilas to sie znow od nowa liczy. Tym sposobem zrobilam szesc ale co z tego jak nie udalo sie. Teraz chce zadzwonic do ubezpieczenia aby sie upewnic ze zaplaca za moje badania szczegolowe po poronieniu.
Podziel się: