reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Szczerze mowiac to wolalabym zeby sie cos zaczelo dziac, bo oprocz nabrzmialych piersi to nic a nic nie czuje (oprocz tego bolu brzucha, ktory przyprawia mnie o zawal). I to powoduje jeszcze wiekszy niepokoj. Ehh... naprawde chcialabym juz wisiec nad uchem, przynajmniej bylabym spokojniejsza :/ (wiem, zrzedze..:p)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam was kochane:)
Ja się nie odzywam i nie zagladam do Was bo bardzo przeżywam niektore momenty. Wszystkim wam kibicuje z całego serducha i gratuluje tym którym sie udalo:) u nas leci 11 tydzien, za tydzień mam badania prenatarne. Mam nadzieje ze bedzie wszystko ok. Czuje sie różnie bo mecza mnie mdłości i kiepsko ze spaniem. 1 stycznia okazalo sie ze mam ospe wietrzna ale mam nadzieje ze z maluszkiem wszystko ok. Na ostatniej wizycie 2 tygodnie temu miał już prawie 2.5 cm. Ja siedzę caly czas w domu i po konsultacji z lekarzem, z uwagi na specyfikę mojej pracy i kontakt z ludźmi do pracy nie wracam. Sciskam was:)
Super,że maluszek rośnie. Wierzę, że Twoja choroba mu w niczym nie przeszkodziła i gości się swobodnie w swoim domku :-D Dbaj o Was i odzywaj się czasami do nas!

reklama
Do góry