reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja jestem badana chyba już pod katem każdym! Jestem w klinice uniwersyteckiej wiec badają nas jak chomiki doswiadczalne
Kochana zamiast sie zamartwiac to wrzuc nam liste tych wszystkich badan ktore mialas robione. Zaraz ci powiemy czy jestes przebadana na wszystkie strony. My w polsce nie leczyny sie tylko u ginow. Chodzimy tez do immunologow, endorkynologow, diabetologow, hematologow, reumatologow... zalezy kto ma z czym problem. Wrzuc liste :)

reklama
A myslisz ze nie dostalam? Zawal chyba 8razy:p
Przez 4 dodziny lalo sie ze mnie jak z zarznietego prosiaczka... do tego bol nie do opanowania, ale stwierdzilam ze do lekarza pojde dopiero jak krwawienie ustanie. A u dr zrobilam takie sceny ze szok:p on mi pokazywal pecherzyk w macicy a ja sie pytam czy to nie krwiak:laugh2:
To mi kazal lykac relanium 2x dziennie do nastepnej wizyty :D

No to dobrze ze wracasz do zywych ale kochana jak bylas chora to moze odczekaj jeszcze z tydzien z tymi badaniami do paskika? Bo to zawsze stan zapalny i moga ci zafalszowane wyniki wyjsc... Praca.na pewno szybciutko sie znajdzie, w koncu mamy rekordowo najnizsze bezrobocie :laugh2:
O matko! Ale super ze jwst pwcherzyk!!! Ile my musimy przechodzic..kuzwa nie pomyslalam zeby poczekax z nadaniami,dzis rano zrobilam..chcialam zeby zdazyl przyjsc wynik przed wizyta...
E tam z tym bezrobociem to jakas sciema mowie Ci [emoji5] ja po korpo chciala bym w jakiejs fundacji..moze aie uda bo mam rozmowe trzymajcie kciuki[emoji5][emoji5][emoji5] a Ty lez bo muaisz mnie zarazic.bedziesz w tym na pewno skuteczniejsza ode mnie[emoji10]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny wiem,ze może mecze was swoimi pytaniami ale jak nie wy to kto! Wiem ,ze każdy jest innym przypadkiem! Ale tak z ciekawości chciałabym się dowiedzieć ilu z wam tutaj udało się z ciąża gdy stwierdzono u męża bardzo beznadziejny przypadek( Np. gdy plemniki męża poruszają się bardzo,ale to bardzo wolno)! ??? Są takie przypadki??
My mieliśmy podobny przypadek,ale udało się za pierwszym razem ( użyliśmy metody IMSI chodzi o wydajniejszy mikroskop przy wyborze plemnika)

O matko! Ale super ze jwst pwcherzyk!!! Ile my musimy przechodzic..kuzwa nie pomyslalam zeby poczekax z nadaniami,dzis rano zrobilam..chcialam zeby zdazyl przyjsc wynik przed wizyta...
E tam z tym bezrobociem to jakas sciema mowie Ci [emoji5] ja po korpo chciala bym w jakiejs fundacji..moze aie uda bo mam rozmowe trzymajcie kciuki[emoji5][emoji5][emoji5] a Ty lez bo muaisz mnie zarazic.bedziesz w tym na pewno skuteczniejsza ode mnie[emoji10]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
No to kciukaski zacisniete!! A jakby ci te badania jednak dzikie wyszly to pasnikowi koniecznie powiedz, ze bylas wczesniej chora i czy to moglo miec jakis wplyw :*

Czytam Twoje powyższe posty i sory ale bardzo mało leków bierzesz. Ja brałam duphaston 3x1 luteine dopochwowo 3x2, nospe 2x1 i relanium przez 3dni, a dziewczyny tu biorą leki które mają zapibiegać skurczom, acard i wiele innych może tu jest problem. Tyle transferów i lekarz nic Ci nie zmienił?
No zmieniliśmy jedynie dawkę leków! I ostatni lek na uwolnienie! U nas za granica troche inaczej się leczy i powiem,ze tez są dziewczyny które próbowały w pl o dupa a tutaj jednak im się udało! Pytałam się o zwiększenie leków lecz nie uzyskałam innych

Biorę kwas foliowy magnez b6 nie wiem co mi dolega taka bez siły jestem
To kup sobie witamine D bo to nawet pomaga w implantacji wiec warto juz zaczac zazywac i moze chociazby wit b complex, tylko zeby byla w skladzie tez b12. Ewentualnie jakies witaminy dla kobiet w ciazy juz zacznij lykac. Femibion 1 ma dosc dobry sklad.

Kochana zamiast sie zamartwiac to wrzuc nam liste tych wszystkich badan ktore mialas robione. Zaraz ci powiemy czy jestes przebadana na wszystkie strony. My w polsce nie leczyny sie tylko u ginow. Chodzimy tez do immunologow, endorkynologow, diabetologow, hematologow, reumatologow... zalezy kto ma z czym problem. Wrzuc liste :)
Teraz jestem w pracy jak wrócę to wrzucę tylko zastanawiam się czy po fr coś zrozumiecie! W pl doktor powiedział ze wszystko zrobione

reklama
Do góry