@Szczescie1986 gdzie w Fr się leczysz?
reklama
Kochana mój M około 5 razy oddawał nasienie do badania i za każdym razem nic nie było ani jednego plemnika...ale za kolejnym się udało. Jego wyniki morfologii 0%, 2do4plemników w polu widzenia i 94% braku ruchu.Dziewczyny wiem,ze może mecze was swoimi pytaniami ale jak nie wy to kto! Wiem ,ze każdy jest innym przypadkiem! Ale tak z ciekawości chciałabym się dowiedzieć ilu z wam tutaj udało się z ciąża gdy stwierdzono u męża bardzo beznadziejny przypadek( Np. gdy plemniki męża poruszają się bardzo,ale to bardzo wolno)! ??? Są takie przypadki??
Szczescie1986
Fanka BB :)
O matko dziewczyny jak dobrze ze jesteście chociaz trochę mi lzejKochana mój M około 5 razy oddawał nasienie do badania i za każdym razem nic nie było ani jednego plemnika...ale za kolejnym się udało. Jego wyniki morfologii 0%, 2do4plemników w polu widzenia i 94% braku ruchu.
Szczescie1986
Na początku nam powiedziano ze jaka ruchliwość niestety nie zakodowanym ! Wiem ze tylko do invitra się nadaje! Tutaj wszystko mu badani nasienie i nawet prześwietlenie itdA mąż robił genetykę? Invitro zleca się w ostateczności a nie jak wyniki są w miarę.
Jakie ma te parametry Twój mąż? Ilość, ruchliwość, morfologia, fragmentacja, wiązanie z hialuronem?
Szczescie1986
Dokładnie Belgia
Dokładnie belgiaJa jestem w Fr może coś ogarne
Szczescie1986
Kochana dokładnie BrukselaJa jestem w Fr może coś ogarne
To się nazywa depresjaHej dziewczyny mam jakiegos doła nie mam siły na nic nie chce mi sie sprzątać w domu nie chce mi sie wstać z łóżka z mila chęcią bym caly czas spala nie wiem co mi dolega nie mam siły nawet sie ubrać; (
Justin87
Możesz mi powiedzieć gdzie Twój mąż robił badanie nasienia?Kochana mój M około 5 razy oddawał nasienie do badania i za każdym razem nic nie było ani jednego plemnika...ale za kolejnym się udało. Jego wyniki morfologii 0%, 2do4plemników w polu widzenia i 94% braku ruchu.
Szczescie1986
Masz recje! Nakręcam się,a może to nie potrzeba! Po becie wam pokaże moje badania i wtedy będę płakać! Czy wszystko zrobiłam w swojej mocy czy przeoczyłam! Teraz do bety będę myśleć pozytywnie obiecuje! Już wycieram łzy i podnoszę dupe! Czytając was i szczerze wasze pierwsze negatywy i to ze sie wam udaje mimo tak złych badań trochę mi lżej! Teraz i tak nic nie zmienię !Kochana teraz na razie.niczego nie zmienisz. Nie nakrecaj sie jeszcze. Poczekaj do bety. Jak bedzie dobrze, to nerwy niepotrzebne. A jak bedzie klapa to dopiero bedziemy wspolnie cos dzialac. Moze przemyslisz kolejna procedure w pl, dziewczyny lataja tu z uk, ze szwajcarii, z uk do czech itp. Kwestia organizacji. Ale na razie o tym nie mysl
reklama
Ja ParyżKochana dokładnie Bruksela
Podziel się: