reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja tez takie depresyjne akcje mam...to mamy obie wizyte 7go ja u Pasnika

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
To trzymam za Ciebie kciuki ja nigdy tak nie miałam od 2 dni tak siw czuje wczoraj wróciłam z pracy zrobiłam obiad i poszłam spać wstałam zjadłam wykąpałam sie i znowu poszłam spać

reklama
Tylko ze ja nie mam możliwości zrobić wcześniej ta betę! A sikacze odpadają! No w sumie masz racje co ma być to będzie nie zmienię tego czy tam przykleiły się czy nie!!! Ale dlaczego tak się dzieje! Uważam na siebie! Razem z mężem zrezygnowaliśmy z bardzo dużo rzeczy, mamy inny tryb życia! Daliśmy jyz z siebie wszystko! Mąż stwierdził jak jyz teraz nie wyjdzie to do następnej punkcji je same owoce nic więcej żeby mieć więcej witamin!ake czy to o to chodzi?!
Zrobisz jak uważasz, ale jak się tak denerwujesz to może warto siknąć;) wykombinuj coś idź na bete w sobote a w poniedziałek powtórzysz. nie ma reguły i tyle...mozesz stanąć na rzesach i się uda a może i być odwrotnie. Nie obwiniaj się. Tyle niepowodzeń czy badałaś się pod kątem immunologi? Jest tu kilka dziewczyn bardzo w temacie :)

Pamiętaj żeby sie oszczędzać, jak RAZ wyszłam z auta wczoraj do sklepu to mój M chciał za mną torebkę nosić :D a ze taki widok jest dla mnie niemęski to torba w drodze kompromisu w aucie została Haha;) u mnie było to tak ze 1 transfer nieudany w listopadzie:( nie wiedziałam zupełnie nic o tym jak to przebiega i w ogóle a teraz miałam transfer 10.01 jednego mrozaczka i użyciem embrioglue i tez miałam zupełnie inne leki niż wcześniej... właśnie dzis myślałam jak to jest ze świeży zarodek ze mną niestety nie został a ten zamrożony jest... myślałam ze świeże maja lepsze możliwości klimatyzacji w brzuchu...o_O
Ja jestem narwana ogólnie ,ale teraz to daje z siebie wszystko! Do pracy niestety musze chodzić bo nie mam aż tak ciężkiej! Ale fakt faktem siedzieć w domu tez nie bede bo zwariuje! No właśnie u mnie na świeżaki i mrozaki nie udało się ! Teraz mam swiezaki 5 dniowe hmmm ciekawi czy po punkcji tez się uda przecież jeszcze mam tam rane

Bóg wystawia ludzi na próbę, a to oni Go opuszczają jak jest nie po ich myśli.
Kto w polsce mówił że jest ok i jakie badania przedstawiałaś?
Byłam w Białymstoku u Pietrzynskiego! Przedstawiłam cała historie badań z Dwóch klinik! Jedynie co zaoferował to transfer w 5 dobie i tabletki duphaston i utrigeston po transferze! Oczywiście tutaj gdzie jestem i sie leczę nie zaoferowałem tego dla lekarza gdyż uznałam ze nie powinnam podważać ich badań! Lecz los tak chciał i oni sami mi zaproponowali po 3 dniach transfer w 5 a nawet w 6 dobie! Leki jedne biorę utrogeston! Tych drugich nie gdyż lekarz stwierdził ze nie warto się faszerować bo to jest to samo

Ty to babka z zelaza jestes jednak[emoji5] ja po krwotoku dpstala bym zawalu. Ja mialam jakiegps worusa ktory powalil mnie do wyrka na tydzien. Szukam pracy namietnie[emoji5] i juz niedlugo Pasnik a potem kilka dni w gorach.

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
A myslisz ze nie dostalam? Zawal chyba 8razy:p
Przez 4 dodziny lalo sie ze mnie jak z zarznietego prosiaczka... do tego bol nie do opanowania, ale stwierdzilam ze do lekarza pojde dopiero jak krwawienie ustanie. A u dr zrobilam takie sceny ze szok:p on mi pokazywal pecherzyk w macicy a ja sie pytam czy to nie krwiak:laugh2:
To mi kazal lykac relanium 2x dziennie do nastepnej wizyty :D

No to dobrze ze wracasz do zywych ale kochana jak bylas chora to moze odczekaj jeszcze z tydzien z tymi badaniami do paskika? Bo to zawsze stan zapalny i moga ci zafalszowane wyniki wyjsc... Praca.na pewno szybciutko sie znajdzie, w koncu mamy rekordowo najnizsze bezrobocie :laugh2:

Zrobisz jak uważasz, ale jak się tak denerwujesz to może warto siknąć;) wykombinuj coś idź na bete w sobote a w poniedziałek powtórzysz. nie ma reguły i tyle...mozesz stanąć na rzesach i się uda a może i być odwrotnie. Nie obwiniaj się. Tyle niepowodzeń czy badałaś się pod kątem immunologi? Jest tu kilka dziewczyn bardzo w temacie :)
Ja jestem badana chyba już pod katem każdym! Jestem w klinice uniwersyteckiej wiec badają nas jak chomiki doswiadczalne

Ja jestem badana chyba już pod katem każdym! Jestem w klinice uniwersyteckiej wiec badają nas jak chomiki doswiadczalne
Czytam Twoje powyższe posty i sory ale bardzo mało leków bierzesz. Ja brałam duphaston 3x1 luteine dopochwowo 3x2, nospe 2x1 i relanium przez 3dni, a dziewczyny tu biorą leki które mają zapibiegać skurczom, acard i wiele innych może tu jest problem. Tyle transferów i lekarz nic Ci nie zmienił?

reklama
Do góry