reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Super, że o nas jeszcze pamiętasz :). U mnie bardzo dobrze, po USG 1 trymestru jestem, z Maluszkiem wszystko dobrze. Plamien już nie mam, leki praktycznie odstawiłam więc mam nadzieję, że teraz już z górki będzie.
Cieszę się, że działasz :). Czekamy na Ciebie i na spotkanie gdzieś na kawie już w dwupaku ;)
Caly czas o Was pamietam! Super ze wszystko ok. Spotkanko bedzie,dpgpnie Was haha

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochana mniej nerwów bo się wykończysz. Za dużo myślisz. Na niektóre rzeczy już nie masz wpływu, a akurat nerwy nic tu nie dadza. Masz blastki podane, nie rozumie po co chcesz czekać do poniedziałku idź w sobote na bete, w 6dpt już wychodzi beta, a niepotrzebnie się nakręcasz, a to napewno nie służy. Wiem, że jesteś już po tylu niepowodzeniach i chciałabyś aby to był ten moment dlatego myśl pozytywnie. Na tak wczesnym etapie wszystko może świadczyć o ciąży jak i jej braku. Trzeba wierzyć, że się uda.
Tylko ze ja nie mam możliwości zrobić wcześniej ta betę! A sikacze odpadają! No w sumie masz racje co ma być to będzie nie zmienię tego czy tam przykleiły się czy nie!!! Ale dlaczego tak się dzieje! Uważam na siebie! Razem z mężem zrezygnowaliśmy z bardzo dużo rzeczy, mamy inny tryb życia! Daliśmy jyz z siebie wszystko! Mąż stwierdził jak jyz teraz nie wyjdzie to do następnej punkcji je same owoce nic więcej żeby mieć więcej witamin!ake czy to o to chodzi?!

Dziewczyny jestem dzis 7 dpt 3-dniowego zarodka i martwię się, bo wczoraj po południu i dziś od rana pojawia się momentami ból brzucha podobny do tego na @...

Ostatnia edycja:
Anetka a co moze byc u mnie ;) zapodaje bajke o porze i selerze, a wlasciwie przez wiekszosc dnia spie:)
W weekend mialam krwotok ale w pon widzialam pecherzyk w macicy. Dr kazal cpukać relanium to sie slucham i spie, spie, spie.... ;)
A Ty jak sie masz?
Ty to babka z zelaza jestes jednak[emoji5] ja po krwotoku dpstala bym zawalu. Ja mialam jakiegps worusa ktory powalil mnie do wyrka na tydzien. Szukam pracy namietnie[emoji5] i juz niedlugo Pasnik a potem kilka dni w gorach.

Kochana brzmi mi to jak depresja jakas..co u Ciebie w kwestii staran?kiedy mniejwiecej transfer? Jak w pracy?

W pracy bardzo dobrze powiedziałam jej prawdę ze się szykuje do transferu ze ten jajnik był po punkcji i ze bede potrzebowała urlop w lutym tak od 14 i dała mi ten urlop i uszanowala to ze podchodzę do ivf powiedziała że ona to rozumie; ) w pracy naprawdę dobrze ;) A wizytę mam 7 lutego u lekarza i mam nadzieje ze juz da zielone światło na podejście nie wiem może to dlatego ze jestem po 2 dniach na rano i nie wyspana dzisiaj mam wolne i nie mam ochoty dosłownie na nic nie wiem moze naprawdę depresja mnie dopadła

Ja tez tak mam od kilku dni! Wczoraj rozryczalam się i teraz tez rycze! W nocy budzę się i mysle jak to będzie jak i tym razem nie wyjdzie! Chodzę jakbym byla na jakimś haju
Ja jak bym straciła sens życia taka dziwna jestem nie mam dosłownie ochoty na nic z miłą chęcią bym cały czas spala ;( tam mi jest najlepiej

W pracy bardzo dobrze powiedziałam jej prawdę ze się szykuje do transferu ze ten jajnik był po punkcji i ze bede potrzebowała urlop w lutym tak od 14 i dała mi ten urlop i uszanowala to ze podchodzę do ivf powiedziała że ona to rozumie; ) w pracy naprawdę dobrze ;) A wizytę mam 7 lutego u lekarza i mam nadzieje ze juz da zielone światło na podejście nie wiem może to dlatego ze jestem po 2 dniach na rano i nie wyspana dzisiaj mam wolne i nie mam ochoty dosłownie na nic nie wiem moze naprawdę depresja mnie dopadła
Ja tez takie depresyjne akcje mam...to mamy obie wizyte 7go ja u Pasnika

reklama
Tak tylko , ze u nas tez cos musi być skoro już 5 raz i dupa!!! Czasem mysle,ze Bóg mnie opuścił!!!! Gdyby była jakaś szansa już by zaskoczyło a tu nic! Zmiana kliniki i tez ! Byłam w Polsce z badaniami i mówił ,ze jest ok ,ale ja mam swoje zdanie oni poprostu pocieszaja

Bóg wystawia ludzi na próbę, a to oni Go opuszczają jak jest nie po ich myśli.
Kto w polsce mówił że jest ok i jakie badania przedstawiałaś?

Do góry