reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny mam jakiegos doła nie mam siły na nic nie chce mi sie sprzątać w domu nie chce mi sie wstać z łóżka z mila chęcią bym caly czas spala nie wiem co mi dolega nie mam siły nawet sie ubrać; (
Ja tez tak mam od kilku dni! Wczoraj rozryczalam się i teraz tez rycze! W nocy budzę się i mysle jak to będzie jak i tym razem nie wyjdzie! Chodzę jakbym byla na jakimś haju

reklama
Hello nie bylo mnie sto lat, nie jestem na biezaco. @dzoasia u Ciebie ok??@walczaca o szczescie i @Oczekiwanie2017 a u Was?
Ja dzis oddalam krew przez wizyta u Pasnika.Badam nk,ana i helicobacter reszte zleci Pasnik. @gosia123 bedziesz 7go u Lodzi?
Buziaki dla Was wszystkich.

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Super, że o nas jeszcze pamiętasz :). U mnie bardzo dobrze, po USG 1 trymestru jestem, z Maluszkiem wszystko dobrze. Plamien już nie mam, leki praktycznie odstawiłam więc mam nadzieję, że teraz już z górki będzie.
Cieszę się, że działasz :). Czekamy na Ciebie i na spotkanie gdzieś na kawie już w dwupaku ;)

Hello nie bylo mnie sto lat, nie jestem na biezaco. @dzoasia u Ciebie ok??@walczaca o szczescie i @Oczekiwanie2017 a u Was?
Ja dzis oddalam krew przez wizyta u Pasnika.Badam nk,ana i helicobacter reszte zleci Pasnik. @gosia123 bedziesz 7go u Lodzi?
Buziaki dla Was wszystkich.

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Anetka a co moze byc u mnie ;) zapodaje bajke o porze i selerze, a wlasciwie przez wiekszosc dnia spie:)
W weekend mialam krwotok ale w pon widzialam pecherzyk w macicy. Dr kazal cpukać relanium to sie slucham i spie, spie, spie.... ;)
A Ty jak sie masz?

Brzmi obiecująco :):) jesteś na l4? Pracujesz? Ja od transferu jestem na l4 i w domu nie robię praktycznie nic. :) Poczekamy do poniedziałku, mam nadzieje ze to bedzie Twój szczęśliwy dzien ;)
Po transferze praktycznie nic nie robiłam leżałam 4 dni aż mnie zebra bolały! Na 5 dzień poszłam do roboty czyli wczoraj ! 10 godzin ale praktycznie odbijałam się dziś to samo!a powiedz mi za którym razem u was szczęście się uśmiechnęło!??

Ja ju

dziewczyny jestem juz po 5 transferze! Teraz czekam poniedziałku bo beta ,a transfer był w sobotę! 2zarodki -5 dniowe ! Lekarz mówi ze u mnie książkowe u mojego ze tylko invitro czyli jest chyba w miarę! Biorę kwas i witaminy uffff nie wiem ci dalej robic jak już teraz nie wyjdzie! W tym ostatnim transferze mam nadzieje gdyż lekarz wstrzymał do 5 doby i mówił ze są bardzo dobre! Hmmm ale ich gadanie.... ciagle takie same
Kochana mniej nerwów bo się wykończysz. Za dużo myślisz. Na niektóre rzeczy już nie masz wpływu, a akurat nerwy nic tu nie dadza. Masz blastki podane, nie rozumie po co chcesz czekać do poniedziałku idź w sobote na bete, w 6dpt już wychodzi beta, a niepotrzebnie się nakręcasz, a to napewno nie służy. Wiem, że jesteś już po tylu niepowodzeniach i chciałabyś aby to był ten moment dlatego myśl pozytywnie. Na tak wczesnym etapie wszystko może świadczyć o ciąży jak i jej braku. Trzeba wierzyć, że się uda.

reklama
Do góry