Asiu - żywej krwi na szczęście brak - teraz na papierze brązowy kolor.... staram się nie denerwować. Łyknełam nospe i magnez. Napisałam do lekarza i mam nadzieję że coś odpisze. Zastanawiam się czy nie wziąć dodatkowego Prolutexu@agatkabt jak sytuacja?
reklama
chlopkers
Fanka BB :)
Super! Gratulacje Kochana [emoji9]Miałam dzisiaj kolejną weryfikcję. W 9dpt misłam 189,9, a dzisiaj 414,9. Kolejna wizyta 2 lutego.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
dżoasia
A badalas poziom jakos ostatnio? Kurde cos tu ostatnio ciagle te krwawienia. Moze tak reaguje endo na te ilosci hormonow? HmmmAsiu - żywej krwi na szczęście brak - teraz na papierze brązowy kolor.... staram się nie denerwować. Łyknełam nospe i magnez. Napisałam do lekarza i mam nadzieję że coś odpisze. Zastanawiam się czy nie wziąć dodatkowego Prolutexu
Jak masz melise to niech ci maz zrobi a ty lez, mam nadzieje ze do pracy nie chodzisz
nadziejaprzedewszystkim
Mąż się niecierpliwi w kwestii, czy będzie ich dwoje, czy jedno... chyba jeszcze musi poczekać kilka tygodni
walczaca o szczescie
Coraz lepiej :-) w tamtyn tygodniu byłam na oddziale na kroplowkach i jest zdecydowanie lepiej! Weekend miałam pierwszy raz ciążowa energię,a od poniedziałku wróciły mdłości ale z mniejszą częstotliwością :-) czekam na piątkowa wizytę,no i później za tydzień usg I trymestru i tu jest mały stres aby z Maluchami wszystko było dobrze.A co tam u Was trojpaczku? [emoji4]
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
walczaca o szczescie
No i cudownie!! teraz czekamy na serduszko!Miałam dzisiaj kolejną weryfikcję. W 9dpt misłam 189,9, a dzisiaj 414,9. Kolejna wizyta 2 lutego.
W zeszła środę badałam progesteron - 24,5; estradiol 188 no i betę 984 I wydawało mi się że to już bezpieczny poziom. No cóż byle do piątku i oby krwawienie się bardziej nie rozkręciło. Jestem na urlopie wypoczynkowym i miałam nadzieję że od piątku będę na L4 ciążowymA badalas poziom jakos ostatnio? Kurde cos tu ostatnio ciagle te krwawienia. Moze tak reaguje endo na te ilosci hormonow? Hmmm
Jak masz melise to niech ci maz zrobi a ty lez, mam nadzieje ze do pracy nie chodzisz
reklama
kluje... czesto. a jaki bierzesz kwas foliowy? bo mi zapisam 15mg i cAly czas biore....Hahah No tak, mam straszne podejrzewam ze jak każda z nas a czujesz cokolwiek? Pytam bo kłuje mnie jajnik i nie wiem co to znaczy...
Podziel się: