Dzieki za odpowiedz Basia a bylas w cyklu po punkcji i swieze zarodki ?po 8 tygodniu już byłam bez leków...tak mi lekarz zalecił. Wszystko było ok.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzieki za odpowiedz Basia a bylas w cyklu po punkcji i swieze zarodki ?po 8 tygodniu już byłam bez leków...tak mi lekarz zalecił. Wszystko było ok.
Nie będę dziękowaćTo trzymam kciuki [emoji110] [emoji110]
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
to jest normalna dawka a on mi zapusal taka super mocna....Wiesz co ja jem folik 0.4mg 1 tabl dziennie. Nie wiem czy to wystarczająca dawka?
A możesz powiedzieć nazwę??to jest normalna dawka a on mi zapusal taka super mocna....
Z jednego 5BA mialam ciaze biochemiczna. Zostal mi jeszcze jeden na zimowisku 6AA. U mnie akurat same bardzo dobrej klasy byly ale to nie ma az tak wielkiego znaczenia, bo baaardzo duzo ciaz z nieco slabszych zarodkow jest.Właśnie te A są najlepsze !
Ooo Boże ja chyba nie wyrobie do tego poniedzialkuZ jednego 5BA mialam ciaze biochemiczna. Zostal mi jeszcze jeden na zimowisku 6AA. U mnie akurat same bardzo dobrej klasy byly ale to nie ma az tak wielkiego znaczenia, bo baaardzo duzo ciaz z nieco slabszych zarodkow jest.
Pieknie gratulacjeMiałam dzisiaj kolejną weryfikcję. W 9dpt misłam 189,9, a dzisiaj 414,9. Kolejna wizyta 2 lutego.
Czekanie do bety jest najgorsze ale ja zawsze robie sikacze juz od 5dpt Do poniedzialku juz niedaleko, chyba, ze pykniesz bete albo tescik wczesniejOoo Boże ja chyba nie wyrobie do tego poniedzialku
Cuudowna Taka duza, ze juz w kadrze sie nie miesciZdjęcie profilowe
Zobacz załącznik 836602
Nie mam możliwości wcześniejszej bety! W sumie to ze się nie uda to mnie nie rozczaruje, ale jak się uda to chyba padnę z wrazeniaCzekanie do bety jest najgorsze ale ja zawsze robie sikacze juz od 5dpt Do poniedzialku juz niedaleko, chyba, ze pykniesz bete albo tescik wczesniej