reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

A czy czułaś coś przez te dni do bety??
Nie miałam żadnych objawów. Ktorys dzień nie pamietam czy to był 4dpt chyba ból pleców i tyle.
A z tym zazdroszczeniem to rozumiem doskonale. Kojarzę Cie z wątku. Mam nadzieję i życzę Ci pozytywnej bety. Jesteś po transferze?

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie miałam żadnych objawów. Ktorys dzień nie pamietam czy to był 4dpt chyba ból pleców i tyle.
A z tym zazdroszczeniem to rozumiem doskonale. Kojarzę Cie z wątku. Mam nadzieję i życzę Ci pozytywnej bety. Jesteś po transferze?

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak jestem po długiej przerwie! Tym razem chyba dostałam najsilniejszy tzn najsilniejsze! 2 po 5 dobie B5! Pierwszy raz dostałam 5 dniowe to może i teraz chociaż jeden zostanie ze mną! Już mam dość tej walki czasem mysle ,ze chyba Boga nie ma! Transfer miałam w sobotę ,ale tez nic nie czuje na początku tak jakby ktoś mnie skopał w zebra dziś mam lekkie zawroty,ale nie mysle ze to może być to tylko hormony jeszcze działają! Tak miałam kiedyś i się rozczarowalam

Dziewczyny - zaczęłam krwawić. Poszłam do łazienki i przy podcieraniu niestety żywa krew. Mam nadzieję że to tylko jakieś zadrapanie. Choć ból brzucha jest jak na miesiączke. Dziś 21 dpt- a wizyta u lekarza w piątek. Wzięłam nospe i leżę i modlę się aby nie kolejny raz ....
To jeszcze nic nie oznacza. odpoczywaj i mie denrreuj sie - przynajmniej postaraj sie. to nie musi byc nic zlego.

Obawiam się że "najgorszy" jest 1 trymestr.. najbardziej się dłuży czekanie... :) a Ty @shaggy kiedy masz wizytę? idziemy chyba bardzo podobnie a z tego co kojarzę to jesteś tydzień przede mną... jeśli moja wizyta to 9.02 to masz gdzieś około 02.02? :)o_O Jesteś też po weryfikacji 2 bety? Ja zupełnie nie znam się na kolejności... to teraz w lutym serduszko?:)
wizyte mam 29.01 to bedzie 20 dpt ale serca jeszcze nie bedzie raczej. a i robilam druga weryfikacje w poatek. bylo ok 250 w 10 dpt a 8 dpt bylo 108 i juz nie badalam. czekam do wizyty i albo bedzie git albo nie.

reklama
Do góry