nadziejaprzedewszystkim
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gosia z jakiej firmy kupujesz folio?Dzoasia zaciskam i modle sie zeby wszystko bylo dobrze ❤❤
Dziewczyny prosze o modlitwe... jestem w klinice,.pobrali krew na.bete i ok 12 wizyta...
Iskra ,
jesli to byl transfer na cyklu sztucznym ,estradiol trzeba brac do co najmniej 70 dnia ciazy ,kiedy lozysko przejmie wszystkie funkcje. Jest cholernie wazny i dba o to zeby endometrium bylo i ladnie zbudowane i ukrwione. jesli ci kazala ograniczyc ,to zrob tak ale nie odstawiaj .Ja mam na kazdym rozpisie lekow do transferu do 12 tyg i biorac dwa dziennie ,krzywdy sobie nie zrobisz. To oczywiscie twoja decyzja,troche sie juz w temacie krecei nie spotkalam lekarza ktory by mial inne zdanie.
@dżoasia jak tam.Dziewczyny prosze o modlitwe... jestem w klinice,.pobrali krew na.bete i ok 12 wizyta...
Swanson i biore tez elevit pregna tam.jest tylko metylowany kwas bez mieszankiGosia z jakiej firmy kupujesz folio?
Dziewczyny mam ogromna prośbę o pomoc.
Łykam z suplementów pregne plus,chelamag b6 i od wczoraj folik dodatkowo,bo znalazłam w szufladzie.Raz dziennie łykam tez potas,żeby zapobiec migrenom (a w nocy właśnie mnie dopadła i franca jeszcze całkowicie nie puscila).Zastanawiam się czy warto się dodatkowo faszerować jeszcze jakimiś witaminami czy wystarczy to co z jedzenia dostarczam?Jutro robie morfologię,glukozę,mocz,progesteron,estradiol,ft4,mg,K i próby wątrobowe,przed czw wizyta.Staram sie różnorodnie jeść,aczkolwiek jak to w zimie szalu nie ma z tym wszystkim.Ostatnio nam odrzut od ryb [emoji53]jedynie marynowane śledzie mi wchodzą.Mam teraz 7tc i nie chciałabym zaniedbać Dzidziusia.