reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@Iskra_82 zapewne masz rację a mi już odbija od nadmiaru hormonów.

@Kurcia nie wiem czy wyprzedzę, bo chyba robi mi się jakiś stan zapalny. :(

@Oczekiwanie2017 Dziękuję. :*

Jaki stan zapalny? Może Ci się wydaje? A może lekarz zdąży podleczyć. Mi kiedyś dał taką globulkę którą się stosuje tylko jedną i ona robi szacher macher i wszystko leczy ;) więc nic się nie bój. O wszystko wypytaj.

reklama
Dziewczyny a ja mam pytanie.
Kiedy zaczęłyście schodzić z estrofemu przy cyklu sztucznym?
Bo mi dr kazała już ograniczyć z 3 na 2 dziennie, a to dopiero końcówka 6tc. Wszędzie czytam że do 12tygodnia się bierze.
Estrofem jest tylko na endometrium, więc czasami odstawia się go po pozytywnej becie. Potem nie ma sensu już go brać.

W sumie u mnie bardzo podobnie to wygląda...
Mam tylko ich wiadomości nic więcej...
Ale dla mnie to zdrada nie ważne czy ze sobą spali czy nie...
Po tym wszystkim co razem przeszliśmy to W ogóle nie powinno mieć miejsca
Boli to tym bardziej że to jest jego była z która się rozstał 10 lat temu...
On nawet nie potrafi odpowiedzieć dlacZego tak zrobił... Co ona takiego mu dawała czego ja nie mogłam , zawsze był w centrum uwagi...
Nawet gdy zaczęły się te wszystkie starania zawsze starałam się nie zabiedbywac go w czym kolwiek...
No to się odplacil
Musisz dać Wam czas. Mój M zrobił coś takiego jakieś 3 miesiące przed ślubem... miałam ochotę wszystko odpuścić, ale do dosłownej zdrady nigdy się nie przyznał, twierdził, że to tylko rozmowy i smsy - była to koleżanka z pracy. Zawsze mówiłam, że nigdy w życiu zdrady nie wybaczę, ale... ale Kocham mojego Męża nad życie, jest dobrym człowiekiem. Swoje odpokutował ze swój błąd, a każdy z nas je popełnia. Wiem, że od tamtej pory jesteśmy dużo silniejsi i każdy z nas dba o nasz związek bardziej, wiemy jak łatwo stracić to wszystko co budowaliśmy tyle czasu.
Ty też musisz poukładać to sobie w głowie, porozmawiać z nim. Wierzę, że podejmiesz odpowiednią decyzję!

Jaki stan zapalny? Może Ci się wydaje? A może lekarz zdąży podleczyć. Mi kiedyś dał taką globulkę którą się stosuje tylko jedną i ona robi szacher macher i wszystko leczy ;) więc nic się nie bój. O wszystko wypytaj.
No właśnie nie wiem. Mam takie uczucie jakbym się zadrapała ale to nie to.
Może też mi da jakiś magiczny specyfik.

reklama
Do góry