nieagatka
Fanka BB :)
Dziewczyny prosze o modlitwe... jestem w klinice,.pobrali krew na.bete i ok 12 wizyta...
[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny prosze o modlitwe... jestem w klinice,.pobrali krew na.bete i ok 12 wizyta...
[emoji110][emoji173]️[emoji110]Dziewczyny prosze o modlitwe... jestem w klinice,.pobrali krew na.bete i ok 12 wizyta...
Dziewczyny a ja mam pytanie.
Kiedy zaczęłyście schodzić z estrofemu przy cyklu sztucznym?
Bo mi dr kazała już ograniczyć z 3 na 2 dziennie, a to dopiero końcówka 6tc. Wszędzie czytam że do 12tygodnia się bierze.
Dziewczyny prosze o modlitwe... jestem w klinice,.pobrali krew na.bete i ok Asiu będzie dobrze. Quźwa musi być!!!!!!!Trzymaj się kochana.
Ja bym radziła przenieść się do dr g. On wie co robiDzisiaj jadę na wizytę.
Będę robiła prokaktynę oraz tsh dzisiaj.
Nie wiem już jak rozmawiać z lekarką. Może coś doradzicie?
Miałam do tej pory jeden transfer dwóch 3 dniowych zarodków, który zakończył się po tym jak w 11 dpt zaczęła rosnąć beta. W 11 dpt wynosiła 2, w 13 dpt 10 i tak sobie rosła do wartości 42,5 w 15 dpt. Następnie zaczęła spadać.
Jak sprawdziłam ostatnio w badaniach moje tsh to 2,68, co nie zaniepokoiło ginekolog i transfer się odbył.
Wskazaniem do in vitro była azoospermia męża. Plemniki zostały uzyskane drogą biopsji i były słabe.
2 transferowane zarodki były ładne, pięknie się rozwijały.
Rzekomo z mojej strony nie było żadnych przeciwwskazań ale nie miałam badanej prokaktyny.
Mam jedno dziecko z poprzedniego związku ale ma już 8 lat, więc wiele się mogło zmienić od tamtego czasu.
Mam 31 lat. Amh powyżej 5. Cykle regularne, owulacje występują. Po stymulacji pobrano ok. 16 komórek.
Trzymam za Was mocno kciuki! [emoji9]Dziewczyny prosze o modlitwe... jestem w klinice,.pobrali krew na.bete i ok 12 wizyta...