Kciuki za malenstwa zebu zostaly z mamaJa już po transferze! Podane 2 embriony klasy B5! Czekamyyy!! Mam nadzieje ,ze ta 6 będzie szczesliwa
reklama
Szczescie1986
Fanka BB :)
Oj powinnam myśleć pozytywnie,ale gdzies tam w oddali słyszę głos przez telefon ze to nie tym razem!!! Oby niunie zostały w brzusiu...trochę z tych 7 zarodków wykruszyło się i nie dotrwały na 5 dobyKciuki za malenstwa zebu zostaly z mama
nadziejaprzedewszystkim
@Megi1985@ - został mi jeden zastrzyk gonapeptylu, gdyby przybrakło Ci jednej dawki to chętnie oddam. Przy Menopurze mieliśmy sytuację, że "strzykło" się nam w powietrze. Cena brakującej dawki wyniosła prawie tyle, co 16 dawek w refundacji...
Wszystkim, które w ostatnich dniach odpisały na nieoptymistyczny mój wpis - serdecznie dziękuję. Dziś dopiero 7 dpt.
Wszystkim, które w ostatnich dniach odpisały na nieoptymistyczny mój wpis - serdecznie dziękuję. Dziś dopiero 7 dpt.
RedHotChiliPepper28
Dziewczyny, taka byłam przestraszona tymi brakami objawów, przeziębieniem, że znowu rano pojechałam na betę (a już nie miałam robić ), właśnie dostałam wynik 1650 w 17dpt od razu mi lepiej i łatwiej będzie mi pójść na czwartkową wizytę :-)
Oczekiwanie2017
Ja już po transferze! Podane 2 embriony klasy B5! Czekamyyy!! Mam nadzieje ,ze ta 6 będzie szczesliwa
Super, kciuki zaciśnięte żeby dały piękna, nudną ciążę . Daj znać kiedy robisz betę (wpisze Cię do kalendarza, żebyśmy mogły jeszcze mocniej tego dnia trzymać kciuki).
Nie myśl o tych które nie dotrwały,tylkoOj powinnam myśleć pozytywnie,ale gdzies tam w oddali słyszę głos przez telefon ze to nie tym razem!!! Oby niunie zostały w brzusiu...trochę z tych 7 zarodków wykruszyło się i nie dotrwały na 5 doby
Dziękuję@Megi1985 - został mi jeden zastrzyk gonapeptylu, gdyby przybrakło Ci jednej dawki to chętnie oddam. Przy Menopurze mieliśmy sytuscję, że "strzykło" się nam w powietrze. Cena brakującej dawki wyniosła prawie tyle, co 16 dawek w refundacji...
@Megi1985@ - został mi jeden zastrzyk gonapeptylu, gdyby przybrakło Ci jednej dawki to chętnie oddam. Przy Menopurze mieliśmy sytuację, że "strzykło" się nam w powietrze. Cena brakującej dawki wyniosła prawie tyle, co 16 dawek w refundacji...
Dziękuję będę pamiętała@Megi1985@ - został mi jeden zastrzyk gonapeptylu, gdyby przybrakło Ci jednej dawki to chętnie oddam. Przy Menopurze mieliśmy sytuację, że "strzykło" się nam w powietrze. Cena brakującej dawki wyniosła prawie tyle, co 16 dawek w refundacji...
A za Ciebie trzymam baaaardzo mocno kciuki i wierzę że będzie dobrze
Nie myśl o tych które nie dotrwały,tylko o tych które są i zostanąOj powinnam myśleć pozytywnie,ale gdzies tam w oddali słyszę głos przez telefon ze to nie tym razem!!! Oby niunie zostały w brzusiu...trochę z tych 7 zarodków wykruszyło się i nie dotrwały na 5 doby
Dziękuję@Megi1985 - został mi jeden zastrzyk gonapeptylu, gdyby przybrakło Ci jednej dawki to chętnie oddam. Przy Menopurze mieliśmy sytuscję, że "strzykło" się nam w powietrze. Cena brakującej dawki wyniosła prawie tyle, co 16 dawek w refundacji...
Dziękuję będę pamiętała@Megi1985@ - został mi jeden zastrzyk gonapeptylu, gdyby przybrakło Ci jednej dawki to chętnie oddam. Przy Menopurze mieliśmy sytuację, że "strzykło" się nam w powietrze. Cena brakującej dawki wyniosła prawie tyle, co 16 dawek w refundacji...
A za Ciebie trzymam baaaardzo mocno kciuki i wierzę że będzie dobrze
Edi.......
Zaciekawiona BB
I z 9 zdrowych zarodków zrobiło się 0
Zastanawiam się czy już się nie poddać. Może tak ma być. I muszę pogodzić się z tym powodzenia dla innych dziewczyn. Trzymam kciuki żeby chociaż Wam się udało.
Zastanawiam się czy już się nie poddać. Może tak ma być. I muszę pogodzić się z tym powodzenia dla innych dziewczyn. Trzymam kciuki żeby chociaż Wam się udało.
dżoasia
Edi, nie poddawaj sie! To bardzo trudne i bolesne przezycie, ale nie wszytko stracone. Moze warto chwile.sie posuplementowac, zeby poprawic jakosc komorek i plemnikow? Czasem trzeba zacisnac zeby i nie dac sie pokonac, musimy dazyc do tego czego pragniemy najbardziej. Bycie mama jest naszym marzeniem i nie mozemy sie poddawac po jednej porazce. Czasem trzeba poplakac, przezyc to na swoj sposob ale za chwile trzeba wstac i walczyc dalej:* trzymaj sie, mam nadzieje ze nas nie opuscisz, ewentualnie za chwilke wrociszI z 9 zdrowych zarodków zrobiło się 0
reklama
I z 9 zdrowych zarodków zrobiło się 0
@Edi.......
Miałaś 9 jajeczek z czego zapłodnieniu poddali tylko 6. Zapłodniły się 3. O ile dobrze zrozumiałam to do 3 doby dotrwał tylko 1.
Bardzo mi przykro że żaden nie dotrwał do transferu. To początek Waszej drogi, więc nie możesz myśleć że tak ma być. Coś jest nie tak, że zarodki nie chcą się rozwijać. Albo z nasieniem albo z komórkami. Ale trzeba zdiagnozować a nie od razu odpuszczać!!! Zakaz poddawania się!!!
Co na to wszystko powiedział lekarz? I jakie u Was jest wskazanie do invitro?
Podziel się: