gooossia17
Fanka BB :)
To się cieszę, ze Ci się polepszyłoJest dziś 3 dzień kiedy mogę powiedzieć że funkcjonuje normalnie wymiotuje tylko rano,a popoludniu miewam mdłości
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To się cieszę, ze Ci się polepszyłoJest dziś 3 dzień kiedy mogę powiedzieć że funkcjonuje normalnie wymiotuje tylko rano,a popoludniu miewam mdłości
Zdecydowanie dr Wolski w Novum [emoji4] To bardzo dobry androlog [emoji4]Dziewczynki jaką klinikę polecacie na męski problem? Leczymy się w Parens w Krakowie,ale po tym co pisałyście chciałabym zmienić, tym razem świadomie,a nie z polecenia ginekologa...
Poradzisz sobie [emoji5] ja panicznie boje sie igiel [emoji13] i jest mi duzo latwiej, gdy zastrzyki robi M
Hej
Hej
Ja też od niedzieli zastrzyki,ale mnie one przerażają(nigdy jeszcze nie robiłam )i nie wiem jak to będzie ,ale pewnie dam radę
Pozdrawiam
Nie ma sie czego bac potem ci tego bedzie brakowalo
Hej
Hej
Ja też od niedzieli zastrzyki,ale mnie one przerażają(nigdy jeszcze nie robiłam )i nie wiem jak to będzie ,ale pewnie dam radę
Pozdrawiam
Lecze sie w invicta w Wawie,co do protokołu to nie wiem jeszczebo teraz biorę tabletki anty a od jutra zastrzyki a 02.02. mam wizytę na badania profresteron i estradiol i u lekarza więc pewnie coś więcej się dowiem.Nie ma sie czego bac potem ci tego bedzie brakowalo
Gdzie sie leczysz? Jakim protokolem idziesz?
Ja też mojego M do tego pogonięPoradzisz sobie [emoji5] ja panicznie boje sie igiel [emoji13] i jest mi duzo latwiej, gdy zastrzyki robi M
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Jesli te zastrzyki to gonapeptyl tzn ze masz dlugi protokolLecze sie w invicta w Wawie,co do protokołu to nie wiem jeszczebo teraz biorę tabletki anty a od jutra zastrzyki a 02.02. mam wizytę na badania profresteron i estradiol i u lekarza więc pewnie coś więcej się dowiem.
Obejrzałam strzykawkę i rzeczywiście dam radę(wcześniej jak na nią spojrzałam to mi się końcówki pomyliły i myślałam że to jakaś mega długa igła
Dziewczynki jaką klinikę polecacie na męski problem? Leczymy się w Parens w Krakowie,ale po tym co pisałyście chciałabym zmienić, tym razem świadomie,a nie z polecenia ginekologa...
Dziękuję za informację ja nie bardzo się jeszcze orientujęJesli te zastrzyki to gonapeptyl tzn ze masz dlugi protokol