reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczynki jaką klinikę polecacie na męski problem? Leczymy się w Parens w Krakowie,ale po tym co pisałyście chciałabym zmienić, tym razem świadomie,a nie z polecenia ginekologa...
Zdecydowanie dr Wolski w Novum [emoji4] To bardzo dobry androlog [emoji4]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

;):(
Hej

Hej:-) :)

Ja też od niedzieli zastrzyki,ale mnie one przerażają(nigdy jeszcze nie robiłam:( )i nie wiem jak to będzie ,ale pewnie dam radę;)
Pozdrawiam
Poradzisz sobie [emoji5] ja panicznie boje sie igiel [emoji13] i jest mi duzo latwiej, gdy zastrzyki robi M

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie ma sie czego bac;) potem ci tego bedzie brakowalo :D
Gdzie sie leczysz? Jakim protokolem idziesz?
Lecze sie w invicta w Wawie,co do protokołu to nie wiem jeszczebo teraz biorę tabletki anty a od jutra zastrzyki a 02.02. mam wizytę na badania profresteron i estradiol i u lekarza więc pewnie coś więcej się dowiem.
Obejrzałam strzykawkę i rzeczywiście dam radę(wcześniej jak na nią spojrzałam to mi się końcówki pomyliły i myślałam że to jakaś mega długa igła:szok:

Lecze sie w invicta w Wawie,co do protokołu to nie wiem jeszczebo teraz biorę tabletki anty a od jutra zastrzyki a 02.02. mam wizytę na badania profresteron i estradiol i u lekarza więc pewnie coś więcej się dowiem.
Obejrzałam strzykawkę i rzeczywiście dam radę(wcześniej jak na nią spojrzałam to mi się końcówki pomyliły i myślałam że to jakaś mega długa igła:szok:
Jesli te zastrzyki to gonapeptyl tzn ze masz dlugi protokol:)

Dziewczynki jaką klinikę polecacie na męski problem? Leczymy się w Parens w Krakowie,ale po tym co pisałyście chciałabym zmienić, tym razem świadomie,a nie z polecenia ginekologa...

Novum i najlepszy androlog dr Wolski. My od niego zaczęliśmy - teraz 17t3d po invitro u dr Wojewódzkiego. Polecam!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry