No ale jesz 3 razy dziennie ile tabl?Dziewczyny nie wiem co zrobić. Spojrzałam w swój protokół stymulacji i lekarz napisał ze od 8do14 dnia cyklu mam jeść estrofem 3x1 tabl a jest juz dawno po 14 dniu cyklu a ja przez gapiostwo jem dalej 3xdIenne. Napislam lekarzowi ale milczy. Co robić? To takie groźne jak za dużo?
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Raczej wszystko jest ok, lykaj dalej3x po jednej.... ale sie martwię
Oczekiwanie2017
3x po jednej.... ale sie martwię
Ja przy cyklu sztucznym brałam estrofem od 3 lub 2dc (ale to akurat nieistotne, każdy lekarz przepisuje jak uważa) do 10tc (dawki zmniejszane dopiero pod koniec 8tc). Myślę więc ze nic się nie stało. Chyba, że lekarz ma jakiś inny plan na Ciebie, ale tego to już nie wiemy.
dżoasia
Albo szpital. Cokolwiek.
Dzoasia spokojnie-ja tez to przechodziłam...umów się na wizytę,jeśli to intensywne.Ja miałam kapiąca krew pod prysznicem,a Dzidzusiem wszystko Ok.W sumie to nadal mam plamienia,ale noe panikuje.
Bierzesz clexane,wiec jeśli masz rankę na szyjce,to ciężej zahamować krwawienie.Co masz dopochwowo oprócz Crinone?
Zaczelo sie dokladnie tak jak tamtym razem... zabolal brzuch i leci krew... na razie nie jakos bardzo ale brzuch boli strasznie. Wzielam 2 nospy i 2 relanium i leze z nogami na poduszce. Do lekarza nie bede na razie pisac ani jechac do szpitala bo i tak nic nie zrobia... pojade jutro sprawdzic co z betaW tym momencie żadne nasze słowa nie będą w stanie Cię uspokoić, bo człowiek myśli od razu o najgorszym. Zrób to co podpowiada Ci intuicja: jedź na IP, spróbuj skontaktować się z lekarzem (niekoniecznie z kliniki) i pojechac szybko na wizytę albo dopchac się progesteronem i odpoczywać (ale Ty i tak chyba bierzesz dużo progesteronu więc nie powinnaś mieć niedoboru). Myślę o Tobie i pomodle się żeby wszystko było dobrze.
chlopkers
Kochana trzymam mocno kciuki zeby to byl tylko niepotrzebny falszywy alarm!!! Tule mocno :*Zaczelo sie dokladnie tak jak tamtym razem... zabolal brzuch i leci krew... na razie nie jakos bardzo ale brzuch boli strasznie. Wzielam 2 nospy i 2 relanium i leze z nogami na poduszce. Do lekarza nie bede na razie pisac ani jechac do szpitala bo i tak nic nie zrobia... pojade jutro sprawdzic co z beta
dżoasia
A ty nie mialas w tym 14dc kontrolnej wizyty przed transferem? Lekarz ci nie mowil np ze leki masz lykac jak do tej pory? Ja zarowno po punkcji i transferze swiezaka jak i po transferze mrozaka mam lykac dalej tak jak lykalam.Serio? Matko bo az sie boje łyknąć.... coś mnie podkusiło żeby sprawisz protokół a tu taki szok...
Edi.......
Zaciekawiona BB
Za kilka dni mam wizytę i wszystkiego się dowiem
To jest takie dziwne do zrozumienia dlaczego tak się dzieje! Może powinnaś skontaktować się z lekarzem ...!!
Moj Boze mam nadzieje ze to nie to i ze to tylko jakis krwiakZaczelo sie dokladnie tak jak tamtym razem... zabolal brzuch i leci krew... na razie nie jakos bardzo ale brzuch boli strasznie. Wzielam 2 nospy i 2 relanium i leze z nogami na poduszce. Do lekarza nie bede na razie pisac ani jechac do szpitala bo i tak nic nie zrobia... pojade jutro sprawdzic co z beta
dżoasia
Krwiaka w czwartek nie byloMoj Boze mam nadzieje ze to nie to i ze to tylko jakis krwiak
reklama
adansonia
Jasna cholera A miałaś już ta kroplowke? Może ona coś zaradziZaczelo sie dokladnie tak jak tamtym razem... zabolal brzuch i leci krew... na razie nie jakos bardzo ale brzuch boli strasznie. Wzielam 2 nospy i 2 relanium i leze z nogami na poduszce. Do lekarza nie bede na razie pisac ani jechac do szpitala bo i tak nic nie zrobia... pojade jutro sprawdzic co z beta
Podziel się: