reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny nie wiem co zrobić. Spojrzałam w swój protokół stymulacji i lekarz napisał ze od 8do14 dnia cyklu mam jeść estrofem 3x1 tabl a jest juz dawno po 14 dniu cyklu a ja przez gapiostwo jem dalej 3xdIenne. Napislam lekarzowi ale milczy. Co robić? To takie groźne jak za dużo?
No ale jesz 3 razy dziennie ile tabl?

reklama
Albo szpital. Cokolwiek.
Dzoasia spokojnie-ja tez to przechodziłam...umów się na wizytę,jeśli to intensywne.Ja miałam kapiąca krew pod prysznicem,a Dzidzusiem wszystko Ok.W sumie to nadal mam plamienia,ale noe panikuje.
Bierzesz clexane,wiec jeśli masz rankę na szyjce,to ciężej zahamować krwawienie.Co masz dopochwowo oprócz Crinone?
W tym momencie żadne nasze słowa nie będą w stanie Cię uspokoić, bo człowiek myśli od razu o najgorszym. Zrób to co podpowiada Ci intuicja: jedź na IP, spróbuj skontaktować się z lekarzem (niekoniecznie z kliniki) i pojechac szybko na wizytę albo dopchac się progesteronem i odpoczywać (ale Ty i tak chyba bierzesz dużo progesteronu więc nie powinnaś mieć niedoboru). Myślę o Tobie i pomodle się żeby wszystko było dobrze.
Zaczelo sie dokladnie tak jak tamtym razem... zabolal brzuch i leci krew... na razie nie jakos bardzo ale brzuch boli strasznie. Wzielam 2 nospy i 2 relanium i leze z nogami na poduszce. Do lekarza nie bede na razie pisac ani jechac do szpitala bo i tak nic nie zrobia... pojade jutro sprawdzic co z beta:(

Zaczelo sie dokladnie tak jak tamtym razem... zabolal brzuch i leci krew... na razie nie jakos bardzo ale brzuch boli strasznie. Wzielam 2 nospy i 2 relanium i leze z nogami na poduszce. Do lekarza nie bede na razie pisac ani jechac do szpitala bo i tak nic nie zrobia... pojade jutro sprawdzic co z beta:(
Kochana trzymam mocno kciuki zeby to byl tylko niepotrzebny falszywy alarm!!! Tule mocno :*

Serio? Matko bo az sie boje łyknąć.... coś mnie podkusiło żeby sprawisz protokół a tu taki szok...
A ty nie mialas w tym 14dc kontrolnej wizyty przed transferem? Lekarz ci nie mowil np ze leki masz lykac jak do tej pory? Ja zarowno po punkcji i transferze swiezaka jak i po transferze mrozaka mam lykac dalej tak jak lykalam.

Moj Boze :( mam nadzieje ze to nie to i ze to tylko jakis krwiak :(:(

reklama
Jasna cholera A miałaś już ta kroplowke? Może ona coś zaradzi

Do góry