reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja też usłyszałam od mojego lekarza, że plan został wykonany bo jest córka. A ja na to "że częściowo wykonany...100%sukcesu będzie jak uda się z kolejnymi. Powodzenia i trzymam kciuki!
Ja powiem tak, na naszej pierwszej wizycie w sprawie in vitro lekarz otwarcie mi powiedział, ze jeżeli uda nam się wyhodować 6 zarodków to z nich mamy 38% szans na ciąże i jeżeli z tych 6 zarodków będzie ciąża to jest uznawane za sukces. Udało nam się wyhodować 2 zarodki jeden został ze mną 18+4 tc a drugi czeka na mamusie i tatusia na zimowisku. ;)

reklama
Dziewczynki powodzenia dzisiaj!
@Kurcia milych snow podczas zabiegu;)

@Kurcia trzymamy kciuki , miłych snów

Dziewczynki, dziś nikogo w kalendarzu też nie ma (w ogóle pustki jakieś, trzeba je zapełniać :).
@Kurcia - słodkich snów i bezbolesnego przebudzenia. Niech histeroskopia poruszy Twoje endo i w przyszłym cyklu będziesz mogła pochwalić się pozytywną betą a potem piękną ciążą :)
Dla pozostałych dziewczyn - miłego dnia....
Dzieki dziewczynki :* wracam do domu. Mialam jakiegos malego polipa 5mm na ujsciu jajowodu wiec usuneli. Tak to czysto.
Czuje sie ok. Dostalam przeciwbolowy. Ale boli mnie ramie :D po laparpskopii tez bolalo ale to od gazu ktory draznil nerw przy przeponie. A teraz nie wiem czemu. Moze krzywo lezalam czy cos ;)

Dziewczynki jaką klinikę polecacie? Po tym co pisałyście chciałabym zmienić, tym razem świadomie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Módl się żeby przechodziło ;) mnie mdłości trzymały do 14 tc. Ale u Ciebie to w ogóle jakaś masakra z tymi wymiotami. Mi jak zaczęły mdłości przechodzić to, jak po tygodniu wróciły to myślałam, ze umrę chocia były o polowe lżejsze :)
Jest dziś 3 dzień kiedy mogę powiedzieć że funkcjonuje normalnie :-D wymiotuje tylko rano,a popoludniu miewam mdłości :-D

Dziewczynki jaką klinikę polecacie na męski problem? Leczymy się w Parens w Krakowie,ale po tym co pisałyście chciałabym zmienić, tym razem świadomie,a nie z polecenia ginekologa...

Popieram - na męskie problemy dr Wolski z Novum. Świetny lekarz i bardzo fajny człowiek

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry