reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No więc cudu u mnie BRAK...
Odstawiam leki i zbieram się...
@dzoasia Twoja konsultacja bardzo podobna do mojego D. -mam zrobić immunologie...także jak mata nr do tego cudownego Pasnika to poproszę...
A co do jajowodow-omówimy na wizycie...
No także trza kasę odkładać I badania robic-myślę ,że wcześniej jak w czerwcu nie podejdę. No tyle.
Przykro mi. Na innym wątku dziewczyny mi powiedziały po nieudanym transferze, że trzeba popłakać, a potem poprawić na głowie koronę i walczyć dalej. Także - poprawiaj Kochana koronę i damy radę.

reklama
A jak tam kochana u Ciebie ?
Dziękuję, że pytasz. Mało się udzielam, ale śledzę Was śledzę :)
Ja mam jutro histeroskopię. Nie wiem czy wolę żeby coś znaleźli czy nie. Gdyby był polip to mogłabym zrzucić na niego ostatnie niepowodzenie. Zobaczymy jutro :)
Tak to byłam u mojej kochanej ginekolog-endokrynolog (nie z kliniki) jest mega mądra i nawet na IVF się zna, więc sprawdzam u niej tarczycę, a przy okazji konfrontuję to czym mnie szprycują w klinice ;) Zawsze mi poprawia humor. Kazała brać dwa zarodki. I powiedziała, że będzie prowadziła moją ciążę jak się uda.

Tule kochana ❤
Życie jest niesprawiedliwe.. :( dobrze , że będziesz walczyła dalej kochana!
Pewnie,że będę @Shaggi...póki starczy sił...Chcę wykorzystać jeszcze tego mrożaczka,którego mamy...
Za dużo mnie to kosztuje ,by się już poddać.To mój trzeci transfer...może 4 będzie szczęśliwa ;)

ło matko...ja od dzisiaj to chyba już zacznę oszczędzać...wafle ryżowe i woda :p przy okazji wagę zgubię...
a na serio to chyba jednak bez pożyczki się nie widzę...
Kochana jak wysepisz intralipid to moze wystarczy, przemysl co przebadac, pojedz do Pasnika i zobaczysz co on powie. Moze nie bedzie to az takie drogie u ciebie:)

@dzoasia Twoja konsultacja bardzo podobna do mojego D. -mam zrobić immunologie...także jak mata nr do tego cudownego Pasnika to poproszę...
No także trza kasę odkładać I badania robic-myślę ,że wcześniej jak w czerwcu nie podejdę. No tyle.
:( przykre, ze sie nie udalo ale ciesze sie, ze sie nie poddajesz i bedziesz szukac przyczyny. Trzymam kciuki kochana ✊✊❤️

Kurcze szkoda :( do Pasnika znajdziesz na stronie APC Analizy Lodz

reklama
Do góry