Przykro mi. Na innym wątku dziewczyny mi powiedziały po nieudanym transferze, że trzeba popłakać, a potem poprawić na głowie koronę i walczyć dalej. Także - poprawiaj Kochana koronę i damy radę.No więc cudu u mnie BRAK...
Odstawiam leki i zbieram się...
@dzoasia Twoja konsultacja bardzo podobna do mojego D. -mam zrobić immunologie...także jak mata nr do tego cudownego Pasnika to poproszę...
A co do jajowodow-omówimy na wizycie...
No także trza kasę odkładać I badania robic-myślę ,że wcześniej jak w czerwcu nie podejdę. No tyle.
reklama
A jak tam kochana u Ciebie ?Przykro mi. Na innym wątku dziewczyny mi powiedziały po nieudanym transferze, że trzeba popłakać, a potem poprawić na głowie koronę i walczyć dalej. Także - poprawiaj Kochana koronę i damy radę.
hope322
Fanka BB :)
U mnie na opakowaniu crinone jest napisane 90mgOdezwij sie do dr i zapytaj crinone ma mniej bo 80mg wiec zostawilabym go na koniec, tylko nie wiem czy tak mozna zamieniac leki.
Dziękuję, że pytasz. Mało się udzielam, ale śledzę Was śledzęA jak tam kochana u Ciebie ?
Ja mam jutro histeroskopię. Nie wiem czy wolę żeby coś znaleźli czy nie. Gdyby był polip to mogłabym zrzucić na niego ostatnie niepowodzenie. Zobaczymy jutro
Tak to byłam u mojej kochanej ginekolog-endokrynolog (nie z kliniki) jest mega mądra i nawet na IVF się zna, więc sprawdzam u niej tarczycę, a przy okazji konfrontuję to czym mnie szprycują w klinice Zawsze mi poprawia humor. Kazała brać dwa zarodki. I powiedziała, że będzie prowadziła moją ciążę jak się uda.
Pewnie,że będę @Shaggi...póki starczy sił...Chcę wykorzystać jeszcze tego mrożaczka,którego mamy...Tule kochana ❤
Życie jest niesprawiedliwe.. dobrze , że będziesz walczyła dalej kochana!
Za dużo mnie to kosztuje ,by się już poddać.To mój trzeci transfer...może 4 będzie szczęśliwa
dżoasia
Kochana jak wysepisz intralipid to moze wystarczy, przemysl co przebadac, pojedz do Pasnika i zobaczysz co on powie. Moze nie bedzie to az takie drogie u ciebieło matko...ja od dzisiaj to chyba już zacznę oszczędzać...wafle ryżowe i woda przy okazji wagę zgubię...
a na serio to chyba jednak bez pożyczki się nie widzę...
hope322
przykre, ze sie nie udalo ale ciesze sie, ze sie nie poddajesz i bedziesz szukac przyczyny. Trzymam kciuki kochanaNo więc cudu u mnie BRAK...
@dzoasia Twoja konsultacja bardzo podobna do mojego D. -mam zrobić immunologie...także jak mata nr do tego cudownego Pasnika to poproszę...
No także trza kasę odkładać I badania robic-myślę ,że wcześniej jak w czerwcu nie podejdę. No tyle.
dżoasia
Kurcze szkoda do Pasnika znajdziesz na stronie APC Analizy LodzNo więc cudu u mnie BRAK...
reklama
dżoasia
O widzisz. A u mnie 80U mnie na opakowaniu crinone jest napisane 90mg
Podziel się: