reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hehe no ja sie do kredytow juz tak przyzwyczailam ze nie wiem co z kasa bede robic jak juz urodze to dziecko:p
Oj haha wtedy dopiero będziesz miała na co wydawać [emoji23] w moim przypadku miesięczne koszta sa olbrzymie : ok 400 pln pampersy, 500 mleko, w tym miesiącu szczepienie na rotawirusa wiec kolejne 600, prywatne wizyty u lekarzy 450 bo na nfz może w czerwcu by mnie przyjęli, kosmetyki, ubranka itd Także nie martw się tym na co będziesz wydawała kasę [emoji28]

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka

Oj haha wtedy dopiero będziesz miała na co wydawać [emoji23] w moim przypadku miesięczne koszta sa olbrzymie : ok 400 pln pampersy, 500 mleko, w tym miesiącu szczepienie na rotawirusa wiec kolejne 600, prywatne wizyty u lekarzy 450 bo na nfz może w czerwcu by mnie przyjęli, kosmetyki, ubranka itd Także nie martw się tym na co będziesz wydawała kasę [emoji28]

Haha w porownaniu w tymi lekami to wydatki na pampersy itp to pikus;)
Zostawilam wczoraj w aptece rowniotkiego tysiaka za leki na 2 tygodnie. Do tego wizyta 200zl i dzisiejszy wlew 4tys... i rpbi sie prawie 7tys na.miesiac... juz niedlugo w banku beda przede mna drzwi zamykac!
Pampersy to bedzie chyba najlzejszy i najwspanialszy wydatek o jakim marze juz od dawna :*

Matko Bosko Czętochowsko...

Zostawilam wczoraj w aptece rowniotkiego tysiaka za leki na 2 tygodnie. Do tego wizyta 200zl i dzisiejszy wlew 4tys... i rpbi sie prawie 7tys na.miesiac... juz niedlugo w banku beda przede mna drzwi zamykac!
Pampersy to bedzie chyba najlzejszy i najwspanialszy wydatek o jakim marze juz od dawna :*

ło matko...ja od dzisiaj to chyba już zacznę oszczędzać...wafle ryżowe i woda :p przy okazji wagę zgubię...
a na serio to chyba jednak bez pożyczki się nie widzę...

U mnie też nie wiadomo. Lekarz mówi że powinnam się cieszyć, że z jednej procedury już mam córkę. Ma rację ale jakoś tak dziwnie bo myślałam, że chociaż z jednym się powiedzie.
Co prawda też miałam ciąże biochemiczna przy drugim transferze i miałam pozytywne testy w 8 i 10 dpt a potem niestety...
Wszystkie trzy crio mieliśmy na sztucznym cyklu teraz namówiłam lekarza na próbę na naturalnym... Zobaczymy.
Ja też usłyszałam od mojego lekarza, że plan został wykonany bo jest córka. A ja na to "że częściowo wykonany...100%sukcesu będzie jak uda się z kolejnymi. Powodzenia i trzymam kciuki!

reklama
Wiem Asiu. A bank póki masz zdolność kredytową to będzie przed Tobą czerwony dywan rozwijał haha mowie Ci to ja - bankowiec [emoji41]

Do góry