reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hehe no ja sie do kredytow juz tak przyzwyczailam ze nie wiem co z kasa bede robic jak juz urodze to dziecko:p
Oj haha wtedy dopiero będziesz miała na co wydawać [emoji23] w moim przypadku miesięczne koszta sa olbrzymie : ok 400 pln pampersy, 500 mleko, w tym miesiącu szczepienie na rotawirusa wiec kolejne 600, prywatne wizyty u lekarzy 450 bo na nfz może w czerwcu by mnie przyjęli, kosmetyki, ubranka itd Także nie martw się tym na co będziesz wydawała kasę [emoji28]

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka

Oj haha wtedy dopiero będziesz miała na co wydawać [emoji23] w moim przypadku miesięczne koszta sa olbrzymie : ok 400 pln pampersy, 500 mleko, w tym miesiącu szczepienie na rotawirusa wiec kolejne 600, prywatne wizyty u lekarzy 450 bo na nfz może w czerwcu by mnie przyjęli, kosmetyki, ubranka itd Także nie martw się tym na co będziesz wydawała kasę [emoji28]

Haha w porownaniu w tymi lekami to wydatki na pampersy itp to pikus;)
Zostawilam wczoraj w aptece rowniotkiego tysiaka za leki na 2 tygodnie. Do tego wizyta 200zl i dzisiejszy wlew 4tys... i rpbi sie prawie 7tys na.miesiac... juz niedlugo w banku beda przede mna drzwi zamykac!
Pampersy to bedzie chyba najlzejszy i najwspanialszy wydatek o jakim marze juz od dawna :*

Matko Bosko Czętochowsko...

Zostawilam wczoraj w aptece rowniotkiego tysiaka za leki na 2 tygodnie. Do tego wizyta 200zl i dzisiejszy wlew 4tys... i rpbi sie prawie 7tys na.miesiac... juz niedlugo w banku beda przede mna drzwi zamykac!
Pampersy to bedzie chyba najlzejszy i najwspanialszy wydatek o jakim marze juz od dawna :*

ło matko...ja od dzisiaj to chyba już zacznę oszczędzać...wafle ryżowe i woda :p przy okazji wagę zgubię...
a na serio to chyba jednak bez pożyczki się nie widzę...

U mnie też nie wiadomo. Lekarz mówi że powinnam się cieszyć, że z jednej procedury już mam córkę. Ma rację ale jakoś tak dziwnie bo myślałam, że chociaż z jednym się powiedzie.
Co prawda też miałam ciąże biochemiczna przy drugim transferze i miałam pozytywne testy w 8 i 10 dpt a potem niestety...
Wszystkie trzy crio mieliśmy na sztucznym cyklu teraz namówiłam lekarza na próbę na naturalnym... Zobaczymy.
Ja też usłyszałam od mojego lekarza, że plan został wykonany bo jest córka. A ja na to "że częściowo wykonany...100%sukcesu będzie jak uda się z kolejnymi. Powodzenia i trzymam kciuki!

reklama
Wiem Asiu. A bank póki masz zdolność kredytową to będzie przed Tobą czerwony dywan rozwijał haha mowie Ci to ja - bankowiec [emoji41]

Do góry