reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A mogę dopytać skąd wybór sroki? Jakieś dobre opinie? No i tez dopytać od razu, skąd wybór dr Małka?
Wiesz opinie w Internecie odnosnie sroki byly dobre i tak zaczelam u sroki ale ze na druga wizyte nie bylo terminu wiec do malka sie wpisalam byle sie dostać i tak wyszlo. odradzam malka bo naciagal na badania i wogole taki jakis

Dzisiaj dopadło mnie intensywne przeglądanie stron o in vitro. I wiecie? Doszłam do wniosku, że więcej jak ten jeden raz - nie dam rady. Nie mam tej pokory w sobie, jaką Wy macie. Też sporo przeszłam, ale - na więcej chyba nie wyrażam zgody.
Też tak myślałam ale instynkt macierzyński jednak wygrywa...zapierałam się ze nigdy więcej nie podejde do stymulacji i punkcji( mam chyba jakaś traume:baffled:) a teraz po miesiącu przerwy najchętniej bym już znowu chciała zacząć ale narazie mam przymusowe przerwę z racji odpoczynku dla organizmu, uzbierania funduszy a przede wszystkim przekonania męża :)
Uwierz mi do wszystkich decyzji się dorasta....czasami po prostu potrzebujemy na to więcej czasu...

Masz bardzo dużo racji u mnie to samo a masz jakaś alternatywę juz?
Jeszcze nie, może zdarzyć się tak ze na jakiś czas będę musiała wrócić. No nie oszukujmy się, jest to praca dochodowa i szukać będę czegoś z wynagrodzeniem na podobnym poziomie a to może potrwać [emoji52]

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka

reklama
Pracy idealnej nie ma. Zawsze cos będzie nie tak ale praca w sprzedaży jest trudna. Opierdol od klienta, opierdol od dyrektora. Z każdej strony po pysku [emoji23]

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka

doskonale to rozumiem-pracuję w handlu już jakieś 15 lat(sama się podziwiam :p)...i czy jesteś kasjerem ,czy managerem t o jest stres...tak jak mówisz presja wyników i opierdol z każdej strony :p ale TWARDYM trza byc nie miekkim :D

Do góry