anetka303
Fanka BB :)
Matko Bosko Czętochowsko...
Hahaha
[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Matko Bosko Czętochowsko...
No więc cudu u mnie BRAK...
Odstawiam leki i zbieram się...
@dzoasia Twoja konsultacja bardzo podobna do mojego D. -mam zrobić immunologie...także jak mata nr do tego cudownego Pasnika to poproszę...
A co do jajowodow-omówimy na wizycie...
No także trza kasę odkładać I badania robic-myślę ,że wcześniej jak w czerwcu nie podejdę. No tyle.
Bardzo mi przykro.Wazne by się nie poddawać mieć plan.Trzymam za kolejną próbę by była sukcesem w 100% nudna ciąża i upragnionym cudem.No więc cudu u mnie BRAK...
@dzoasia Twoja konsultacja bardzo podobna do mojego D. -mam zrobić immunologie...także jak mata nr do tego cudownego Pasnika to poproszę...
No także trza kasę odkładać I badania robic-myślę ,że wcześniej jak w czerwcu nie podejdę. No tyle.
Tule kochana ❤No więc cudu u mnie BRAK...
Nie przypadl mi do gustu wogole .....Rozumiem trzymam kciuki żeby beta była jeszcze wyższa dopytuje Cię bo tez jestem u dr Małka właśnie...
Przykro mi .....No więc cudu u mnie BRAK...
Robilam ale ja ok17-18 bede miec wyniki@shaggy robiłaś bete?masz już wynik?ja oddałam ale wynik kolo 19 będzie