reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kochana jak wysepisz intralipid to moze wystarczy, przemysl co przebadac, pojedz do Pasnika i zobaczysz co on powie. Moze nie bedzie to az takie drogie u ciebie:)

No ma taką nadzieję,bo trochę mnie to przeraża...ale zrobię co będzie trzeba-zresztą jak każda z nas...
Mój M trochę nosem kręci na tą kasę ale teraz będę miała trochę odpoczynku od leków to Go sposobem wezmę ;) A co :p
Co do badań to chyba to co już pisałyście kiedyś:ana1 ana2 v-lieden(czy jakoś tak)...co tam jeszce?

reklama
Dziękuję, że pytasz. Mało się udzielam, ale śledzę Was śledzę :)
Ja mam jutro histeroskopię. Nie wiem czy wolę żeby coś znaleźli czy nie. Gdyby był polip to mogłabym zrzucić na niego ostatnie niepowodzenie. Zobaczymy jutro :)
Tak to byłam u mojej kochanej ginekolog-endokrynolog (nie z kliniki) jest mega mądra i nawet na IVF się zna, więc sprawdzam u niej tarczycę, a przy okazji konfrontuję to czym mnie szprycują w klinice ;) Zawsze mi poprawia humor. Kazała brać dwa zarodki. I powiedziała, że będzie prowadziła moją ciążę jak się uda.
No to kciuki za jutro i w ogóle kciuki ✊✊✊ żeby to podejście zakończyło się nudna ciąża ! :) super że masz Panią doktor której ufasz i jest dla Ciebie taka dobra :) ja też taka mam :) A to bardzo ważne!

Ja jestem po 1 nieudanym transferze i właśnie w 2 nie zmieniłam lekarZa. Nie wiem co bedzie bo sprawdzam w poniedziałek... jak zmieniłaś lekarza? Po prostu powiedziałaś ze nie chcesz go czy po prostu na kolejna wizytę zapisałaś sie do sroki i juz?? sroka to tez invimed Poznań?
do sroki i już :) tak Poznań

No ma taką nadzieję,bo trochę mnie to przeraża...ale zrobię co będzie trzeba-zresztą jak każda z nas...
Mój M trochę nosem kręci na tą kasę ale teraz będę miała trochę odpoczynku od leków to Go sposobem wezmę ;) A co :p
Co do badań to chyba to co już pisałyście kiedyś:ana1 ana2 v-lieden(czy jakoś tak)...co tam jeszce?
Homocysteina, mutacja mthfr, helicobacter phylori, reszte mysle ze pasnik ci zleci, co bedzie trzeba. Najgorsza wlasnie ta kasa :/

reklama
Do góry