reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jeszcze nie, do konca miesiaca bede jeszcze chodzic, poprzeplatam troche zaleglym urlopem i jesli bedzie wszystko dobrze to od lutego wezme zwolnienie. Szczerze mowiac nie wierzylam w cud i w tym tygodniu nie bardzo sie oszczedzalam, wiec mysle, ze kilka razy jak pojde to nic mi sie nie stanie, a od lutego wraca moja zmienniczka wiec bedzie komu pracowac:)
Czyli dziś też się urlopujesz?? :-)

Dzis swietuje za Trzech Kroli;) a potem jade na ten wlew.
A Ty zjadlas dzis cos tak na dluzej?:)
A to Ty dziś swietujesz :-) ja jeszcze nie wstałam z łóżka. Jestem po dwóch dniach kroplówek. Od wczoraj jest super,wymiotuje głównie rano i mdli mnie w dzień ale to jest bez porównania z tym,co było do tej pory. Także modlę się aby tak zostało ;-)

hej,
@dżoasia powiedz mi czy przed transferem miałaś te wlewy? i ile teraz będziesz mieć? ile monet to kosztuje?
Nie, przed transferem mialam accofil 1x domacicznie a potem po transferze co 3 dni zastrzyki podskorne (4szt). Na pierwszy wlew ide dzisiaj, to jest cholernie drogie, bo 1 wlew kosztuje 4 tys... mam miec ich 4...

A to Ty dziś swietujesz :-) ja jeszcze nie wstałam z łóżka. Jestem po dwóch dniach kroplówek. Od wczoraj jest super,wymiotuje głównie rano i mdli mnie w dzień ale to jest bez porównania z tym,co było do tej pory. Także modlę się aby tak zostało ;-)
OMG, niezle cie przeczolgalo. Mam nadzieje ze to naprawde w dobra strone idzie, bo sie biedaku wykonczysz.
Ja tez jeszcze w lozku ale zaraz wstaje bo mezowi obiadek trzeba zrobic i bede sie zbierac na kroplowe.

Nie, przed transferem mialam accofil 1x domacicznie a potem po transferze co 3 dni zastrzyki podskorne (4szt). Na pierwszy wlew ide dzisiaj, to jest cholernie drogie, bo 1 wlew kosztuje 4 tys... mam miec ich 4...
o ja pier****
to przy moim życiu na kredyt chyba nierealne....no ale zobaczę...

reklama

Super, że już lepiej się czujesz). Ja od środy funkcjonuje normalnie (tzn.czasami mnie zemdli, ale nic poza tym). Wszystko co przyjmę zostaje, z tym że jem małe porcje i tylko wybrane rzeczy (mój organizm nie lubi nawet jak pomyślę o niezdrowym jedzeniu :). Myślę więc, że u Ciebie też powoli się wszystko normuje i będziesz mogła cieszyć się beztroska ciąża :)

Do góry