reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czesc
Dziewczyny jestem.po punkcji po 7 komorek na 6 widocznych pecherzykow jakie lekarz widzial , ale transfer odwolal bo endometrium 6 mm , nicnie uroslo, na jutro umowili mi wizyte w szpitalu chca histeroskopie zrobic.
Chca mrozic zarodki, ale wiem ze lepiej jest podawac je w 3 dobie bo do 5 tej doby to chyba niewiele zarodkow przezywa.

@Chocolateri - Maluszki muszą być zdrowe i rosnąć jak na drożdżach. Pochwal się zdjęciami i dobrymi wiadomościami po wizycie.
@Iskra_82 - najważniejsze, żeby Maluszek miał dobre wymiary i pozwolił Ci cieszyć się beztroska ciąża. A jeśli będzie już serduszko to dodatkowo wszystkie będziemy się cieszyły :)
@Koniczyna82 - Ty chyba na dziś miałaś przeniesiony scratching endometrium. Oby przebiegł bezboleśnie a jego skutkiem był w kolejnym cyklu udany transfer.
Jeśli któraś ma dziś betę (np. @dżoasia) to wyników o jakich marzycie.

Ps. Za mnie też poproszę trzymać kciuki. Oby z Malusskiem było wszystko dobrze.
Dzięki. Tak, byłam, pani dr mnie drapnela pi czym się dowiedziałam że jak drapanie to encortonu ńie będzie na ten cykl. Ja wiem ze różne kliniki maja na to różne spojżenie. Poczytam, poszukam... wstępnie zakładam ze sie posłucham ale jeszcze nie jestem pewna
A może ktoś wie coś na ten temat?

Czesc
Dziewczyny jestem.po punkcji po 7 komorek na 6 widocznych pecherzykow jakie lekarz widzial , ale transfer odwolal bo endometrium 6 mm , nicnie uroslo, na jutro umowili mi wizyte w szpitalu chca histeroskopie zrobic.
Chca mrozic zarodki, ale wiem ze lepiej jest podawac je w 3 dobie bo do 5 tej doby to chyba niewiele zarodkow przezywa.
U nas w klinice podaja w 3 dobie i powiem ,ze 5 razy nie udanych teraz byłam u innego lekarza stwierdził ze będą podawane w 5 i oczywiście w mojej klinice stwierdzili to samo! Jutro będę wiedzieć czy będą podawane w 3 czy czekać do 5!

reklama
Do góry