reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!

Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.

emoji110.png
emoji110.png
emoji110.png
emoji110.png
nie puszczamy za wgryzanie się kropkw w nowe 9 miesięczne domki mamuś :*
emoji173.png

Styczeń to magiczny czas.

Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :*

Shake it up baby, twist and shout

Będzie sie działo

Link do kalendarza:
Link do: Kalendarz

Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Pod Link do: Kalendarz - jak obsługiwać i gdzie go szukać znajdziesz instrukcję :)

Dziś trzymamy kciuki za @Julka1212 i @Marghi88 - dziś punkcje. Niech przebiegną bezboleśnie. Znieście piękne jajeczka, które sie ładnie zapłodnią.
@aga06 - wizyta serduszkowa. Niech wizyta przyniesie łzy szczęścia i pozwoli cieszyć się pięknym Maleństwem.
Za te, które dziś betują - wyników do nieba :)

Ps. Przepraszam za taki wygląd dzisiejszego kalendarza, ale chyba przez ten śnieg u mamy internet kiepsko działa :(
Przylaczam sie do zyczen ✊✊

reklama
To już się załamałam teraz. Widać to moja wina, że się transfer nie udał. 2 piękne zarodki i nic z tego nie wyszło. Doszło tylko do jakiejś dziwnej późnej implantacji. :(
Dwa razy zaszłam w ciążę właśnie gdy TSH "skoczylo"do 2.52. Jak miałam niskie (nawet 0.7)przez prawie 2 lata bezskutęczne staraliśmy się o dziecko.... może taka moja 'uroda"ale juz wiem ze lekarze nie zawsze mają rację z tym TSH....

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry