reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No ja mam brzuszek już jakby z 4-5 mieisac byl:laugh2: nie da rady wciagnac.. :errr: nie wazylam się z rok więc nie wiem ile co i jak ale widać że jestem olinek okraglinek :laugh2:
Hmm.. mdłości mam dalej ale od wczoraj mnie trochę brzuch okresowo boli ale to pewnie normalne :p dziś 3 dzień bez leków więc aż przestałam myśleć o tym A myślałam szczerze że będę brała na własną rękę ale dałam radę :szok: nic się nie dzieje jak leki odstawiłam wszystko tak samo jak było więc nie ma się czym przejmować mam nadzieję :) a Ty jak się czujesz ?
No ja brzuch tez mam, duzo szybciej wychodzi przy drugiej ciazy. Ja tez bardzo czesto czuje brzuch tak jak mowisz, okresowo ale to normalne. Tez myslalam, ze bedziesz brala dalej leki, chociaz mala dawke. Super, ze dalas rade, bo zawsze lepiej sie stosowac do zalecen lakarza. Ja za bardzo sie balalam tak wczesnie i ciesze sie, ze skoncza sie jak Ty to mowisz "kule sniezne" :p
Ja juz sie czuje dobrze, nawet zmeczenie przeszlo :) Jakos spokojniej sie robi w drugim tymestrze pomino, ze jestem dopiero na jego poczatku, bardzo mnie uspokaja sluchanie serduszka malenstwa. Jednak zakup detektora to byl strzal w 10 ;)

Żadnych fast foodow, słodyczy, smazonego, itp. Miałam totalny jadłowstręt (oprócz rosołu :). Ale powoli przyswajam coraz więcej jedzenia więc lada chwila kilogramy powrócą ;)
Ja to cały czas mam ochotę na jakiegoś fast fooda i to mnie gubi :surprised: Ale jak widzę w tv reklamy pizza hut to odrazu brzuszek mówi zamawiamy :laugh2: no i tak lecą kilogramy .. :D oo ja przez 2 tygodnie miałam fazę na rosół i 2tygodnie jadlam.. :laugh2::laugh2::laugh2:

No ja brzuch tez mam, duzo szybciej wychodzi przy drugiej ciazy. Ja tez bardzo czesto czuje brzuch tak jak mowisz, okresowo ale to normalne. Tez myslalam, ze bedziesz brala dalej leki, chociaz mala dawke. Super, ze dalas rade, bo zawsze lepiej sie stosowac do zalecen lakarza. Ja za bardzo sie balalam tak wczesnie i ciesze sie, ze skoncza sie jak Ty to mowisz "kule sniezne" :p
Ja juz sie czuje dobrze, nawet zmeczenie przeszlo :) Jakos spokojniej sie robi w drugim tymestrze pomino, ze jestem dopiero na jego poczatku, bardzo mnie uspokaja sluchanie serduszka malenstwa. Jednak zakup detektora to byl strzal w 10 ;)
No ja sama jestem w szoku , że dałam radę odstawić :D noo co do tych kuli śnieżnych to dziś akurat nie czulam i mam nadzieję że się roztopily na dobre :D ja siedzę jak na szpilkach i czekam do 2lutego na wizytę .... I właśnie myślałam o tym detektorze i hmm no nie wiem .. czytałam, że bezpieczne i niebezpieczne.. A też pewnie bym się czula dobrze jakbym miała takie urzadzenie :D jesteś zadowolona? Hmm też mam na to chrapkę :p

Nadgonilam dzisiejszy dzień.
No Petrda dziewczyny!! Tak trzymac!!!
Te zdjęcia dzieciaczkow, testów pozytywnych i inne dobre wiadomości, dają takiego Powera że trzeba walczyć i się nie poddawać. A Wy jesteście świadectwem na to że się DA!

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

No ja sama jestem w szoku , że dałam radę odstawić :D noo co do tych kuli śnieżnych to dziś akurat nie czulam i mam nadzieję że się roztopily na dobre :D ja siedzę jak na szpilkach i czekam do 2lutego na wizytę .... I właśnie myślałam o tym detektorze i hmm no nie wiem .. czytałam, że bezpieczne i niebezpieczne.. A też pewnie bym się czula dobrze jakbym miała takie urzadzenie :D jesteś zadowolona? Hmm też mam na to chrapkę :p
Ja uzywam detektora sporadycznie jak zaczynam sie stresowac. Bardzo pomogl przy odstawianiu lekow, bo mialam schizy. Ja jestem mega zadowolona i niektore dziewczyny z ciezarowek tez uzywaja i sa zadowolone. Ja polecam firmy Contec model Sonoline B, serduszko juz slyszalam w 12tc.

reklama
Ja uzywam detektora sporadycznie jak zaczynam sie stresowac. Bardzo pomogl przy odstawianiu lekow, bo mialam schizy. Ja jestem mega zadowolona i niektore dziewczyny z ciezarowek tez uzywaja i sa zadowolone. Ja polecam firmy Contec model Sonoline B, serduszko juz slyszalam w 12tc.
No widzisz super :* to ja też muszę porozmawiać z moim M i chyba się skusimy na zakup :D już sobie model zapisałam, dziękuję :*

Do góry